Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 04-20-07, 05:22 AM   #26
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 天星碼頭高達 查看文章
http://www.hodao.edu.hk/teach_learn/...book.php?id=93

福音三人組:元真嗣、洪凌波、林明香
這間出版社真係知唔知醜,仲要好多本的,但無本「原創」,全部都翻用人地D橋…
最記得有本叫「戀愛筆記」…即是「死亡筆記」既戀愛版…咁都夠擔死的…

舊 04-20-07, 01:13 PM   #27
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
引用:
[url]福音三人組:元真嗣、洪凌波、林明香
有見過呢系列封面, 估唔到連名都係

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 02:30 PM   #28
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
-skip-
有無蘿蔔同使徒出現
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 02:36 PM   #29
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
這間出版社真係知唔知醜,仲要好多本的,但無本「原創」,全部都翻用人地D橋…
最記得有本叫「戀愛筆記」…即是「死亡筆記」既戀愛版…咁都夠擔死的…
「戀愛筆記」
這本我有興趣.詳細希望

舊 04-20-07, 05:40 PM   #30
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: BistonC 查看文章
i have this book XDXD
我細佬都有借

引用:
作者好懶

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-07, 03:26 AM   #31
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: IamO 查看文章
「戀愛筆記」
這本我有興趣.詳細希望
記錯左好似叫「緣分筆記」…商務果D咪有囉…

舊 04-21-07, 04:37 AM   #32
天星碼頭高達
Insane Gamer
簡稱:天碼高達

註冊日期: Nov 2006
XBox Live GamertagEdinburghPier
引用:
記錯左好似叫「緣分筆記」…商務果D咪有囉…
http://www.popular.com.hk/jsp/produc...0&vpd001=39780
天星碼頭高達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-07, 07:05 AM   #33
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
果然有d似
好彩個樣唔係夜神月

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 04-21-07, 10:56 AM   #34
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
仲有一本浩然的抉擇

真嗣、洞木光……
還有一個像布拉度艦長

舊 04-21-07, 11:25 AM   #35
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
果然有d似
好彩個樣唔係夜神月
封面無show晒, 可能內容有個愛神=流克

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-07, 11:43 AM   #36
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: kyu 查看文章
仲有一本浩然的抉擇

真嗣、洞木光……
還有一個像布拉度艦長
後生既副司令
右邊果個就可能係原創角色啦

舊 04-21-07, 12:54 PM   #37
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
後生既副司令
右邊果個就可能係原創角色啦
但個問題係,點解咁鍾情EVA呢?

舊 04-21-07, 02:59 PM   #38
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
但個問題係,點解咁鍾情EVA呢?
你去問楊志強先生

舊 04-21-07, 07:25 PM   #39
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785

eva受歡迎程度真高
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-07, 07:30 PM   #40
新堂愁一
男人三寶無樣有

好有衝動想寄去正苦....侵犯版權丫

舊 04-21-07, 09:13 PM   #41
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
02 區

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-07, 09:14 PM   #42
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: nelson888 查看文章
skip
請勿再發放高登改圖

舊 04-22-07, 03:28 AM   #43
saintvenus
Crazy Gamer
網絡上有很多弗人弗事

註冊日期: Mar 2006
eva變左鬼馬三人組

而家先0黎壞冷氣, 唔係呀嘛?! 天哪!
saintvenus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-07, 12:38 PM   #44
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002

最好笑係…最大的敵人將是自己

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 10:40 AM   #45
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
人有三急時真係俾佢玩死

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 10:51 AM   #46
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
人有三急時真係俾佢玩死

死火…用左成3秒先睇得明個笑點係邊…
不過會唔會有人真係問…到底邊個先係男廁

舊 04-23-07, 11:49 AM   #47
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: ☆★楓嵐★☆ 查看文章
死火…用左成3秒先睇得明個笑點係邊…
不過會唔會有人真係問…到底邊個先係男廁
有"men", "ladies"...

舊 04-23-07, 11:57 AM   #48
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
有"men", "ladies"...
睇真D先至知~大果個"MEN"牌其實係女廁~"LADIES"果個係男廁
下面既細字THIS IS THE MEN/LADISE ROOM先係真正既男/女TOILET~
唔小心睇/情急時真係入錯唔知咩事~

舊 04-23-07, 01:05 PM   #49
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
黑色三連星

注意:有驚嚇成份

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-07, 01:20 PM   #50
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: ☆★楓嵐★☆ 查看文章
睇真D先至知~大果個"MEN"牌其實係女廁~"LADIES"果個係男廁
下面既細字THIS IS THE MEN/LADISE ROOM先係真正既男/女TOILET~
唔小心睇/情急時真係入錯唔知咩事~
你唔講我都唔覺

引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
黑色三連星

注意:有驚嚇成份
好似仲有改圖版

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:28 PM

手機版 | APP版