Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-15-13, 03:38 AM   #101
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
Wink

引用:
作者: 漆黑之牙 查看文章
HELLO,我都係新手~
MY FD 4511 1150 3092 已ADD
引用:
作者: fayfer 查看文章
已added~
引用:
作者: 關刀刃 查看文章

my:2406-5095-4510
引用:
作者: Alphaaldo 查看文章
3153 4464 4016, 新手一名想要火主 thank you 呀
引用:
作者: Dark Necrobat 查看文章
我XY都有玩,歡迎你哋add我
My fc:
1693-1626-3500
2750-1075-4980
引用:
作者: 艾域斯 查看文章
試玩隨機交換就換咗今集隻火主返黎
引用:
YeeeSSS
terrycat
hanshimsv006
fayfer
add 左你地

my:2406-5095-4510
引用:
作者: Alphaaldo 查看文章
3153 4464 4016, 新手一名想要火主 thank you 呀
引用:
作者: Dark Necrobat 查看文章
我XY都有玩,歡迎你哋add我
My fc:
1693-1626-3500
2750-1075-4980
引用:
作者: 艾域斯 查看文章
試玩隨機交換就換咗今集隻火主返黎
引用:
作者: 尼路 查看文章
3q,唔怕問多句,爆石係邊度拿?爆左機都未有……
fc 0576 4652 2016
引用:
作者: winsonandcyndi 查看文章
已add...3995-7221-3180
引用:
作者: 風萌翔 查看文章
wing
2423 3179 1583
Hi
Added you all
Please add back

此篇文章於 10-15-13 03:52 AM 被 YeeeSSS 編輯。
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 12:20 PM   #102
ash_123
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
0962-9652-9659
タイキ
公園pm: 小火馬, 火恐龍, xy火鳥

今晚會add表上的@@
ash_123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 12:45 PM   #103
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
http://www.gamerevolution.com/news/g...mon-x--y-22061

小心唔好去果到save

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 01:51 PM   #104
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
http://www.hkpokemona.org/2013/10/15...D%9C%E3%80%91/

舊 10-15-13, 03:37 PM   #105
LLW
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
3DS Friend Code1435 4623 3745
引用:
作者: ash_123 查看文章
タイキ

今晚會add表上的@@
FC 1435 4623 3745
已ADD 你同ADD左LIST既人
LLW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 03:56 PM   #106
yorkyork

註冊日期: May 2010
我想問下日文攻略書幾時出?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 04:12 PM   #107
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
點解有d fc係三寵但多數係兩寵的?

舊 10-15-13, 04:40 PM   #108
LLW

引用:
作者: 尼路 查看文章
點解有d fc係三寵但多數係兩寵的?

最初區域會顯示 でてくるポケモン(出現PM數量)●●○,只能遇兩隻特定PM
(當遇見PM後才會在區域顯示PM種類)
但當與好友(已破表關)同時登錄下屏PSS系統,該區域會出現第三隻PM,且三隻精靈都有機會出現隱藏特性
舊 10-15-13, 06:19 PM   #109
yorkyork

唔係好熟3DS機能,
點解我加我朋友,佢都加左我,
但係入到game下畫面個好友唔見佢?
舊 10-15-13, 06:33 PM   #110
尼路
The One

引用:
作者: LLW 查看文章
最初區域會顯示 でてくるポケモン(出現PM數量)●●○,只能遇兩隻特定PM
(當遇見PM後才會在區域顯示PM種類)
但當與好友(已破表關)同時登錄下屏PSS系統,該區域會出現第三隻PM,且三隻精靈都有機會出現隱藏特性
應該唔完全係,今日同同事試過,我地都爆左表關,一齊登陸,但我見佢得兩隻,佢見我就三隻先覺得奇怪。

舊 10-15-13, 07:20 PM   #111
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: yorkyork 查看文章
唔係好熟3DS機能,
點解我加我朋友,佢都加左我,
但係入到game下畫面個好友唔見佢?
你連左線上internet未

舊 10-15-13, 07:33 PM   #112
yorkyork

引用:
作者: メソウサ 查看文章
你連左線上internet未
連左喇,最下面有其他唔同網上既人出現
舊 10-15-13, 07:43 PM   #113
winsonandcyndi

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: terrycat 查看文章
已ADD
1478 4135 2459

另外女火主派晒..要公既自動TRADE 我就可以
GAME ID TERRY
引用:
作者: 風萌翔 查看文章
wing
2423 3179 1583
引用:
作者: hanshimsv006 查看文章
我唔係summer wor
引用:
FC 1435 4623 3745
已ADD 你同ADD左LIST既人
引用:
作者: ash_123 查看文章
タイキ

今晚會add表上的@@
已加 求回加 3995-7221-3180

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878

此篇文章於 10-15-13 07:46 PM 被 winsonandcyndi 編輯。
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 07:45 PM   #114
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
好在未到b

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 07:56 PM   #115
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
刷電珠留低既幾十隻比卡一車車咁送哂去MIRACLE TRADE 心情暢快

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 08:05 PM   #116
yorkyork

我FD code:1693 1054 2635

頭post都加晒,歡迎加我,謝謝
舊 10-15-13, 08:31 PM   #117
ash_123

註冊日期: Sep 2006
頭post list全add,
求回
ash_123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 09:31 PM   #118
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
頭post list 我個名上面 全add了
wing 2423 3179 1583
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 09:48 PM   #119
尼路
The One

今集d位好少咁……如果過舊寵點睇都放唔晒

舊 10-15-13, 10:02 PM   #120
○Amane○

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code5413 0197 3941
PSN  IDanson_planet
3ds新機主加入對上果隻已經係心金

已add頭post表單版友,求版友互add
5413-0197-3941
機id(?):Anson

打機時間唔多…盡快爆機開狩獵區

此篇文章於 10-15-13 10:08 PM 被 ○Amane○ 編輯。
○Amane○ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 10:20 PM   #121
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
樓主放頭post啦

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 10:47 PM   #122
關刀刃

註冊日期: Apr 2003
ash_123
LLW
yorkyork
○Amane○
可以add返我嗎?
sorry, 我剛剛先加返自己的FC入list
關刀刃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 11:24 PM   #123
天恨情

註冊日期: Dec 2011
有堆夢特小火龍係度唔知點好...有冇人收養
配左龍波,全部係+速-攻,除左一隻+特攻-攻
唔記得特攻定速係V
要就ADD我
4811-7196-2292
GAME名C.Uni
天恨情 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 11:33 PM   #124
LLW

引用:
ash_123
LLW
yorkyork
○Amane○
可以add返我嗎?
sorry, 我剛剛先加返自己的FC入list
已ADD=)
舊 10-15-13, 11:37 PM   #125
winsonandcyndi

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
已ADD=)
你嘅狩獵區pokemon 火系 疾風狗 六代路邊鳥 火獅子

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 12:03 PM

手機版 | APP版