Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 哪一隊將奪得世界盃冠軍?
荷蘭 40 40.82%
西班牙 58 59.18%
投票者: 98. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後
國家隊討論區>2010 南非世界盃 討論區
mario0606 09:54 PM 06-05-10
隨時連小飛俠都無得睇
Coquelicot 09:56 PM 06-05-10
臨開波先爆退隊潮?
chunmanx 10:12 PM 06-05-10
其實法國係咪真係hea踢熱身賽呢?
3場熱身賽
1勝1和1負
仲要係負比中國
但我睇對中國果場
又唔係踢得唔好喎
似係攻唔入肉多d
哥古夫開始仲見佢踢到好似施丹咁
mario0606 10:16 PM 06-05-10
作者: chunmanx:
其實法國係咪真係hea踢熱身賽呢?
3場熱身賽
1勝1和1負
仲要係負比中國
但我睇對中國果場
又唔係踢得唔好喎
似係攻唔入肉多d
哥古夫開始仲見佢踢到好似施丹咁
睇返D數據,法國21射7成控球
中國不過係3射(不過2中)3成控球

真係hea既話就唔會差咁多啦!
宮本俊 11:05 PM 06-05-10
今次世盃傷左退出既人數都算數一數二......
不過樂觀睇話唔定會出現D新星呢
小嘉 11:10 PM 06-05-10
友誼賽都傷咁多人
柴崎幸 12:42 AM 06-06-10
其實咁多球員拉傷,真係唔知關唔關天氣事...
Iro 02:19 AM 06-06-10
關咩事? 係咁多唔同國家唔同地方踢熱身賽/練習 唔通話全球一樣天氣咩?
最新 Robben 仲要自己玩嘢出事...... 只可以話意外難免啫
kin~kin 02:42 AM 06-06-10
作者: 柴崎幸:
下!? 點解呢?
宮本俊 02:59 AM 06-06-10
不如話:連個天都唔鐘意佢地,所以要佢地傷
暴走蟹 08:07 PM 06-06-10
非洲巫術
碧克 08:11 PM 06-06-10
作者: 暴走蟹:
非洲巫術
杜奧巴,艾辛都中招喎
POISON 08:21 PM 06-06-10
傳聞話杜奧巴可能趕得切第一場波..........a
mario0606 08:54 PM 06-06-10
又傷多個!洪都拉斯主力W.柏拉斯奧斯
碧克 09:29 PM 06-06-10
作者: POISON:
斷手wo...拆線都僅僅拆得切咋話
祖羅.祖班納 10:12 PM 06-06-10
作者: mario0606:
又傷多個!洪都拉斯主力W.柏拉斯奧斯
熱刺果個?呢d堅慘,下次都唔知幾時有得踢
DevilElvis 11:05 PM 06-06-10
作者: 碧克:
斷手wo...拆線都僅僅拆得切咋話
我諗應該係D骨裂o左姐,希望可以出到啦
mario0606 11:17 PM 06-06-10
作者: 祖羅.祖班納:
熱刺果個?呢d堅慘,下次都唔知幾時有得踢
分分鐘無下次
KIM 12:22 AM 06-07-10
作者: POISON:
不如休息多D時間, 等4強時先出來啦~!
mario0606 12:40 AM 06-07-10
作者: KIM:
入到至得加
王龍 12:55 AM 06-07-10
作者: mario0606:
入到至得加
無左杜巴巴
唔見得佢國家出到線
mario0606 01:03 AM 06-07-10
作者: 王龍:
無左杜巴巴
唔見得佢國家出到線
仲要身處死亡之組
無賴男 10:03 AM 06-07-10
作者: KIM:
依句真係笑了

隊中隊友已經唔多算有teamwork,記憶中好多獨食又唔係好波之人,巴巴無得出o既話,16強唔駛見到科特都似
sugihara 10:56 AM 06-07-10
http://www.chosunonline.com/news/20100607000003
未搵到中文source
不過內容大約話,連續2個韓國記者俾人老笠
人又死過,劫又打過
下次非洲真係唔使申請啦
DevilElvis 11:08 AM 06-07-10
作者: 無賴男:
依句真係笑了

隊中隊友已經唔多算有teamwork,記憶中好多獨食又唔係好波之人,巴巴無得出o既話,16強唔駛見到科特都似
應該係分組賽出唔出到線都成問題
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後

返回主題版面