Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 48 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 68 108 158 558 1058  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 10:57 PM 08-11-15
能登一突之後有得補血 叫做勉強幫補到佢低防既問題
攻擊力嬴唔到巴車,但已經足夠打青Neet臉
MoegenNagi 10:58 PM 08-11-15
唔知佢派唔派番D比ANDROID呢
小嘉 10:59 PM 08-11-15
禮裝首抽唔係咁重要性唔及人重要
所以最好真係5星+4星開局
小嘉 11:02 PM 08-11-15
作者: 鈴蘭:
能登一突之後有得補血 叫做勉強幫補到佢低防既問題
攻擊力嬴唔到巴車,但已經足夠打青Neet臉
佢技3係加攻
我覺得已經好勁
蛋撻王子 11:02 PM 08-11-15
作者: MoegenNagi:
唔知佢派唔派番D比ANDROID呢
我其實都愈諗愈唔抵..
派石你應承左人都唔緊要

迎新禮品咁多真係好大細超..

30萬錢同21張金肥真係好離譜
1萬友情點都不無小補呀......
我友抽都中過兩定三張三星了...
ouki 11:02 PM 08-11-15
作者: 小嘉:
禮裝首抽唔係咁重要性唔及人重要
所以最好真係5星+4星開局
不是雙5星嗎WWWWW
gingq7 11:03 PM 08-11-15
最理想應該係 J得+80NP+海格力斯

完全無視敵人的職階, J得寶具+master skill補血+回避 應該很輕易將B叔帶入最後一round

support可以揀番J得慢慢磨又得, 吾王/能登寶具SKIP一round又得
Cowlex 11:04 PM 08-11-15
21張肥啪落去真係即刻勁過我手上個acc, 毫無死角
帳號lv? 等到星期日又一條好漢啦
小嘉 11:04 PM 08-11-15
作者: 蛋撻王子:
我其實都愈諗愈唔抵..
派石你應承左人都唔緊要

迎新禮品咁多真係好大細超..

30萬錢同21張金肥真係好離譜
1萬友情點都不無小補呀......
我友抽都中過兩定三張三星了...
21張肥真係離晒譜
AND機友情派7日頂晒都係7000
而家派1萬
真心有病

作者: ouki:
不是雙5星嗎WWWWW
我真係唔想理你
ouki 11:09 PM 08-11-15
21張肥真係離晒譜
AND機友情派7日頂晒都係7000
而家派1萬
真心有病

我真係唔想理你
如果IOS不是食死AC GE話可以真係試下GA WO。。。。
Cowlex 11:10 PM 08-11-15
淨係得12~14號開既ios先有起手10連
gingq7 11:11 PM 08-11-15
1萬友情點 - AND機派7000, 一日大約呃多500, 其實差唔多
30萬錢 - 其實一日都打到..

最離普係21張金肥.....
我打足2日6次上級任得2張咋....隨時我打多一個月都無21張
鈴蘭 11:15 PM 08-11-15
佢技3係加攻
我覺得已經好勁
星の紋章EX
見到EX已經知大獲

隻game最後一定係神性格差game
無神性既根本攻擊力就低一級
ouki 11:27 PM 08-11-15
LOGIN 個BUG仲有GE=。=
小嘉 11:28 PM 08-11-15
星の紋章EX
見到EX已經知大獲

隻game最後一定係神性格差game
無神性既根本攻擊力就低一級
咁仲有恰屬既
打弓兵都係用番LANCER算啦
鈴蘭 11:44 PM 08-11-15
今日升完lv既氣又清晒 第一章爭22氣就打完
好想快D推到第二章完
小嘉 11:45 PM 08-11-15
今日升完lv既氣又清晒 第一章爭22氣就打完
好想快D推到第二章完
打完第2章你都係等埋CASTER狐先抽架啦
蒼穹的天空 11:55 PM 08-11-15
新人加入, 求Add ID:246425548
強化有極大成功,以為得大成功, 打靈基材料中級 遇到紅Saber
課左3Pack石, 抽+打肥料, 結果一張5星都沒, 但中左紅A, B叔, 微笑...
課完第1Pack石後

貞德+Saber 課前已經中左

第2, 3Pack石

打左2日肥料, 維護之後, 4星肥感覺難出左...

鈴蘭 12:02 AM 08-12-15
打完第2章你都係等埋CASTER狐先抽架啦
IOS版出得就代表三章好快開
分分鐘仲開始搞Event

紅茶中左係度做倉管先
有綠茶升到一半梗係用綠茶 勁咁多:o)
T.K. 12:02 AM 08-12-15
作者: 蒼穹的天空:
強化有極大成功,以為得大成功, 打靈基材料中級 遇到紅Saber
課左3Pack石, 抽+打肥料, 結果一張5星都沒, 但中左紅A, B叔, 微笑...
課完第1Pack石後

第2, 3Pack石

你好勁:0)
中左j得、吾王,我會等新一轉人先抽
爆氣打料仲可以考慮
鈴蘭 12:03 AM 08-12-15
禮裝有無中寶石翁先
有既你就真係超絕強運:o)
蛋撻王子 12:05 AM 08-12-15
作者: 蒼穹的天空:
課完第1Pack石後

第2, 3Pack石

我課四PACK都無你一半豪華.....
T.K. 12:08 AM 08-12-15
話說有d acc仲未收到事前:0)
雷切爾 12:09 AM 08-12-15
咩原來引繼用過一次後要再拎過引繼碼?

我以為好OnLive Game咁自出自入...

有個AC有B獸女 同 主AC個 羅賓胡德 咪凍過水?
z96282424 12:09 AM 08-12-15
我掛左隻lv30既rider出黎打錢... LV5 寶具好爽...
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 8 48 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 68 108 158 558 1058  ... 最後

返回主題版面