Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-24-12, 09:17 PM   #201
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
好高興HD REMASTER版達成了我一部分心願!佢真的加插了路人真一家的情節。

看來餘下來的心願:「路人真一家慘劇」都應該會在HD REMASTER版上演吧!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:35 PM   #202
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
P.Strike 有羅白魂wor

舊 08-24-12, 09:35 PM   #203
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Sar8 查看文章
P.Strike 有羅白魂wor
其實都叫做出左啦 冇戈幾舊電者

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:43 PM   #204
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: kev00269270 查看文章

路人一家登場

炸死了就神作了

真的有完美strike出場...
預算不是說用完了嗎
yeah

但睇幾多次都係咁話
果陣炸鬼死埋路人
就唔會俾中二病插一劍禁制

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-12, 09:46 PM   #205
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

37話.........好多新畫...

m1 strike buster

舊 09-01-12, 03:24 AM   #206
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 09-01-12, 03:58 AM   #207
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
perfect strike好正呀orz

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 01:30 PM   #208
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Kewellma 查看文章
perfect strike好正呀orz
好型......仲型過部FREE.....炒飯禁多新畫GE....明明SEED D反面反到做路人甲乙丙
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 04:06 PM   #209
simonwongdx
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ouki 查看文章
好型......仲型過部FREE.....炒飯禁多新畫GE....明明SEED D反面反到做路人甲乙丙
我本人幾期待炒飯&美莉亞條線,可惜係seed - D 無疾而終咗...

舊 09-04-12, 06:33 PM   #210
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: simonwongdx 查看文章
我本人幾期待炒飯&美莉亞條線,可惜係seed - D 無疾而終咗...
鬼叫套GSD咁爛咩

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 06:35 PM   #211
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
其實GSD有人問美莉亞:「迪阿卡呢?」
美莉亞:「迪阿卡?我飛左佢啦!」

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 01:11 AM   #212
simonwongdx

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: mario0606 查看文章
其實GSD有人問美莉亞:「迪阿卡呢?」
美莉亞:「迪阿卡?我飛左佢啦!」
我都記得,就係得一句....

咁叫交代左囉...

舊 09-05-12, 01:41 AM   #213
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
想問HD版,係唔係冇左乳遙效果?
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 11:36 AM   #214
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
曉之車終於播完全首,直接做ED

ED有些圖好像是SEED-D的?

牽手沒重畫(?)不幸福

此篇文章於 09-07-12 11:39 AM 被 kev00269270 編輯。
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 12:10 PM   #215
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
22:56是新圖?

SEED 的HD 版之後可看可不看

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 12:51 PM   #216
hei1129
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
Smile

ED全是Special Edition的圖
Destiny TV ED3用的慨念和這個是一模一樣的

今集最大改動反而是最後Cagalli沒有再站在加速上升中的草薙號上大叫

引用:
作者: kev00269270 查看文章
曉之車終於播完全首,直接做ED

ED有些圖好像是SEED-D的?

牽手沒重畫(?)不幸福
hei1129 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 08:31 PM   #217
izumo

PSN  IDizumo000
引用:
我都記得,就係得一句....

咁叫交代左囉...
我覺得幾好呀
岩晒佢性格

另外果一個場面最頂癮係亞斯蘭個樣...
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 08:47 PM   #218
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

STRIKE BUSTER M1......................芺蕾(?) 都有新作畫-.-

錢多就留番來畫IWSP啦

舊 09-07-12, 09:19 PM   #219
0lai0
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
IWSP留返紅西啦
唔系紅西點出新MG呀
0lai0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 09:20 PM   #220
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 0lai0 查看文章
IWSP留返紅西啦
唔系紅西點出新MG呀
就係講緊紅西IWSP

舊 09-08-12, 11:38 AM   #221
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
其實我期待緊炮筒型突擊嫁...
反正P STRIKE都出左場,之後商品化應該冇問題啦
不如畫埋炮筒STRIKE啦

舊 09-08-12, 12:23 PM   #222
izumo

PSN  IDizumo000
引用:
作者: kyo353 查看文章
其實我期待緊炮筒型突擊嫁...
反正P STRIKE都出左場,之後商品化應該冇問題啦
不如畫埋炮筒STRIKE啦
用砲筒西不如用番零式...?
(感覺上穆用零式果陣屈好多)
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-12, 01:39 PM   #223
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
但係砲筒西可以令不可能男唔駛死(GBA情節)

舊 09-08-12, 05:19 PM   #224

註冊日期: Aug 2005
可能男吳洗死,咁路人真点做落去
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-12, 05:56 PM   #225
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: 058719057 查看文章
可能男吳洗死,咁路人真点做落去
路人真改成在奧布同家人一齊炸死.
橙老虎駕駛員唔洗死揸脈衝+露娜揸命運~XD
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] 機動戦士ガンダムSEED BATTLE DESTINY 已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 425 02-04-13 12:03 PM

現在的時間是 09:46 PM

手機版 | APP版