Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-10, 09:04 PM   #326
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
申し訳ありませんが、この商品は購入数に制限があります。商品の数量を購入可能な数(上限)に変更させていただきました。

一個acc剩係俾訂一隻.......

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-10, 10:03 PM   #327
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: aegean 查看文章
我仲打算到果日時先拎
我依家係咪應該先去攞左先呢??
BTW
上網訂係咪都可以先攞飛??
引用:
作者: Hayami 查看文章
可以

我都係網上的
不過一直唔得閒去羅...XD
其實攞唔攞先都無問題 最重要係入場前記得攞
註:要去戲院外0個兩部機 唔係去票房

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
申し訳ありませんが、この商品は購入数に制限があります。商品の数量を購入可能な数(上限)に変更させていただきました。

一個acc剩係俾訂一隻.......
可能係防iPhone4事件重演(一人十隻BD/DVD都唔掂)

引用:
作者: weinky 查看文章
當然係AMAZON個隻限定

同埋AMAZON限定本身已經有特價,如果仲收官方價都幾搵笨...
http://www.amazon.co.jp/%E6%B6%BC%E5...0952670&sr=8-1

唔怪得只要八百六啦 amazon.co.jp打八折 真係俾我都訂0左先講...
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-10, 12:23 AM   #328
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
>其實攞唔攞先都無問題 最重要係入場前記得攞

但係為左張菲林片 點都要覺多程車錢去羅定先穩陣d...

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-10, 12:32 AM   #329
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: ty1106 查看文章
其實攞唔攞先都無問題 最重要係入場前記得攞
註:要去戲院外0個兩部機 唔係去票房

可能係防iPhone4事件重演(一人十隻BD/DVD都唔掂)

http://www.amazon.co.jp/%E6%B6%BC%E5...0952670&sr=8-1

唔怪得只要八百六啦 amazon.co.jp打八折 真係俾我都訂0左先講...
係呀, 我都訂左, 直寄到屋企~ 我都費事等~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-10, 12:44 AM   #330
gingq7

引用:
作者: Hayami 查看文章
>其實攞唔攞先都無問題 最重要係入場前記得攞

但係為左張菲林片 點都要覺多程車錢去羅定先穩陣d...
菲林要12月2日果場先有? 12月2日
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-10, 06:46 AM   #331
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: gingq7 查看文章
菲林要12月2日果場先有? 12月2日
凡購買12月2日的《涼宮春日的消失》正場戲票1張,可於售票處出示戲票,領取映畫菲林1份。因數量有限,先到先得,送完即止。

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-10, 10:01 AM   #332
怪盜小G
しゃろとも

你地搞到我又想為張菲林睇多次

舊 11-29-10, 04:34 PM   #333
gingq7

引用:
me too...早買飛的反而冇
舊 11-29-10, 08:41 PM   #334
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
終於買左入早場睇
好彩有菲林

此篇文章於 11-29-10 08:44 PM 被 石原夏織 編輯。
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-10, 09:11 PM   #335
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
作者: 畫伯 查看文章
終於買左入早場睇
好彩有菲林
此早場不同彼早場0下嘩

週末週日有「真正早場」0910喎
*有幾多人買0左?

引用:
我唔為菲林 為睇係咪真係見到大崩壞加上忍唔住翻睇
(點知港台幾時出中文版DVD/BD)
舊 11-29-10, 09:19 PM   #336
石原夏織

引用:
此早場不同彼早場0下嘩

週末週日有「真正早場」0910喎
*有幾多人買0左?

我唔為菲林 為睇係咪真係見到大崩壞加上忍唔住翻睇
(點知港台幾時出中文版DVD/BD)
我咪係買0910囉
舊 11-29-10, 10:02 PM   #337
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
我咪係買0910囉
但係我買0個陣都無喎?佢漏0左單?

*凡購買12月2日的《涼宮春日的消失》正場戲票1張,可於售票處出示戲票,領取映畫菲林1份。因數量有限,先到先得,送完即止。
舊 11-29-10, 10:10 PM   #338
石原夏織

引用:
但係我買0個陣都無喎?佢漏0左單?

*凡購買12月2日的《涼宮春日的消失》正場戲票1張,可於售票處出示戲票,領取映畫菲林1份。因數量有限,先到先得,送完即止。
可能我講得唔清楚我係買1205
舊 11-30-10, 01:21 AM   #339
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
可能我講得唔清楚我係買1205
佢0的條件唔知做乜成日改 亂晒坑
1. 票房限定,購買12月2日當日門票即場換
2. 不限方式,購買12月2日當日門票都可以去票房換
3. 不限方式,購買12月2日起任何場數門票都可以換(...)

*咁應該係我買0個陣仲係條件2
舊 11-30-10, 02:22 AM   #340
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
請問各位套戲會由12/2上映到幾時﹖

原本唸住上映後第二個週末(12/11-12/12)先搵到時間去睇﹐但又考慮到呢套又未必會好似福音戰士般會上映超過一個禮拜。如果係咁﹐就非要上映o個個週末(12/4-12/5)夾到時間先睇到。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 08:10 AM   #341
gingq7

引用:
佢0的條件唔知做乜成日改 亂晒坑
1. 票房限定,購買12月2日當日門票即場換
2. 不限方式,購買12月2日當日門票都可以去票房換
3. 不限方式,購買12月2日起任何場數門票都可以換(...)

*咁應該係我買0個陣仲係條件2
搞到我想拎番11月27日果張去試一試
舊 11-30-10, 08:33 AM   #342
--鄒----
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2009
唔好意思, 想問12/18出的blue ray 碟, 香港有無得預訂?? 同埋有無中文字幕??

下次目標
白色熊仔兵,
南蛮女性兵 , (黄) , (白)
--鄒---- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 09:09 AM   #343
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: --鄒---- 查看文章
唔好意思, 想問12/18出的blue ray 碟, 香港有無得預訂?? 同埋有無中文字幕??
有得訂~無中文字幕~

舊 11-30-10, 09:59 AM   #344
--鄒----
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
有得訂~無中文字幕~
想問多少少, 在何處可以訂, 同埋對回hk$ 要幾多錢 ?? tks tks

下次目標
白色熊仔兵,
南蛮女性兵 , (黄) , (白)
--鄒---- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 12:32 PM   #345
irismong
Goo ◕ ω ◕

3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: money 查看文章
TV BD BOX
想問下, 乜有英文字幕?!

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 02:06 PM   #346
怪盜小G
しゃろとも

有英文字幕

舊 11-30-10, 11:12 PM   #347
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
請問各位套戲會由12/2上映到幾時﹖

原本唸住上映後第二個週末(12/11-12/12)先搵到時間去睇﹐但又考慮到呢套又未必會好似福音戰士般會上映超過一個禮拜。如果係咁﹐就非要上映o個個週末(12/4-12/5)夾到時間先睇到。
現時預售12/2~12/8之門票
11,12會唔會有或者週末去票房問就知
舊 12-01-10, 10:48 AM   #348
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
點解俾錢時amazon只收我8000元
係咪扣左消費稅?
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-10, 10:49 AM   #349
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
BD box初週賣出大約3萬1千個

http://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20...007-mantan-ent
 総合2位は「涼宮ハルヒの憂鬱ブルーレイ コンプリートボックス」の約3万1000枚で、
3万9900円の高額商品にもかかわらず数字を伸ばした。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-10, 04:24 PM   #350
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Rez 查看文章
點解俾錢時amazon只收我8000元
係咪扣左消費稅?
對, amazon 買東西寄海外的話會扣返5%消費稅的

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 貴家悠 x 橘賢一「テラフォーマーズ」総合THREAD 凍檸茶 日本動漫畫討論版 653 04-04-24 09:51 AM
[動畫] 久米田康治 x ヤス「じょしらく」総合THREAD丨J.C.STAFF制作 money 日本動漫畫討論版 33 01-11-16 04:23 PM
[動畫] 豊田巧「RAIL WARS! 」第1話「けーよんへようこそ!」 money 日本動漫畫討論版 51 03-10-15 05:38 PM
[動畫] 春野友矢「ディーふらぐ!」第1話「風間一派だ!」 money 日本動漫畫討論版 135 09-23-14 07:09 PM
海冬レイジ「機巧少女は傷つかない」 第1話「Facing“Cannibal Candy"I」 money 日本動漫畫討論版 20 06-07-14 10:38 AM

現在的時間是 10:45 PM

手機版 | APP版