Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-22-03, 02:27 AM   #101
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
打DX 啦!

我都係打DX先開始熟
之後再打地上篇去睇故仔
再睇"鋼彈A屎"~~就係咁啦~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 02:37 AM   #102
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
只要唔當turn A係高達就會覺得佢好好睇嫁喇a

舊 09-22-03, 03:35 AM   #103
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
Originally posted by Hitomi :

我都覺得咁多NT中加美尤係至勁的NT~感覺上勁過阿寶~
UC最強NT是捷度

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 04:00 AM   #104
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
要網上的:
http://gundamstory.uhome.net (清楚易明)
http://www.angelfire.com/anime3/zechs/era/index.htm
要動畫的:
0079 , 0083
要遊戲:
Gundam dx

dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 12:45 PM   #105
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
Originally posted by Asurada :

幾年前出到X之時....(未做轉A)
官方海報的高達有150隻左右
無念中!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 01:18 PM   #106
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
你只雖要知道 ,
自護~係忠的
地球聯邦政府~係奸的

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 01:26 PM   #107
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by Asurada :

幾年前出到X之時....(未做轉A)
官方海報的高達有150隻左右
如果計埋非官方的話就真係數死.....

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 04:20 PM   #108
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by 搖搖 :
只要唔當turn A係高達就會覺得佢好好睇嫁喇a
關咩事

就算唔當Turn-A Gundam哩部機係Gundam咁睇
我都唔鍾意佢個設計
(片中其他機既設計反而唔錯)

就算當Turn-A Gundam哩套片係Gundam咁睇
我都覺得佢拍得唔錯喎
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 06:00 PM   #109
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 新堂愁一 :
我覺得加美尤如果無痴線既話一定會勁過阿寶馬莎.....a
最屎就留番俾折墮同胡說....
最緊要係加美尤夠靚仔!!!\/

Wing咪最吸引倒d無知妹妹仔law:@_@":
"折墮"簡直係gundam主角中最乞我憎~
佢d低B NT能力竟然砌低左哈曼....
我覺得哈曼簡直係女版馬沙~NT能力高~識政治+統率能力高~

Turn-A人設都唔係好差咋嘛~係d機體核突左d(另類?????)~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 06:14 PM   #110
|0|
太陽神

引用:

錯!
哈曼都仲未學識馬沙既強項火箭式A字膊神功
做政客佢仲差好遠

捷度哩方面都係唔掂
反而加奶油就都有一手
不愧佢跟得馬沙多
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 06:15 PM   #111
搖搖
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by |0| :

關咩事

就算唔當Turn-A Gundam哩部機係Gundam咁睇
我都唔鍾意佢個設計
(片中其他機既設計反而唔錯)

就算當Turn-A Gundam哩套片係Gundam咁睇
我都覺得佢拍得唔錯喎
唔叫做高達我諗冇咁多人踩|||

舊 09-22-03, 06:23 PM   #112
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
唔用高達名可能會話佢似高達又比人踩 '''
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-03, 11:34 PM   #113
gamerroid
Game Master

PSN  IDgamerroid
XBox Live Gamertaggamerroid
Cool

我覺得turn a gundam的故事和機設愈看愈有味道。

gamerroid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 12:05 AM   #114
S.T.A.R.S
Game Master
Seed...放棄中

註冊日期: Oct 2002
引用:

我又唔覺得捷度係你地講到咁差喎~
佢D NT 都叫做一擊過砌低過重高達丫~

舊 09-23-03, 12:14 AM   #115
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
nakakula:你只雖要知道 ,自護~係忠的,地球聯邦政府~係奸的
o吾洗昆我! .....我都話我有看當年tvb的機動戰士!
但藍老虎是否自護呢?

月之民 ̄▽ ̄:如果計埋非官方的話就真係數死.....
如果再計壞人戰士, 就.......

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 12:45 AM   #116
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
Originally posted by |0| :

錯!
哈曼都仲未學識馬沙既強項火箭式A字膊神功
做政客佢仲差好遠

捷度哩方面都係唔掂
反而加奶油就都有一手
不愧佢跟得馬沙多
因為馬沙一直都有教嘉美尤野....
想用自己的絕學「火箭式A字膊神功」將一切責任俾野佢.....
點知徒弟自己都自(偷)學到佢的真傳

舊 09-23-03, 12:50 AM   #117
新堂愁一
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by S.T.A.R.S :

部機勁ja..
故事入面ZZ勁過Z好多架....

舊 09-23-03, 12:53 AM   #118
新堂愁一
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:

Turn-A人設都唔係好差咋嘛~係d機體核突左d(另類?????)~
我好鍾意迪亞娜
TurnA部機真係型架....大家望真d先丫||||

講起折墮就慶....低低能能白白痴痴.....
波蕾死果時咩表示都無....好似無事發生過咁....
平時對佢又差喎.......勁憎佢

舊 09-23-03, 01:45 AM   #119
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
以game設定(xx野望,xx大機) :
1.加美尤,阿寶(叮當馬頭,男主角??)
2.馬汾
3.哈曼加
4.捷度
5....
6....

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 01:48 AM   #120
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by S.T.A.R.S :

但重高達係z時代既機~~

舊 09-23-03, 02:38 AM   #121
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

引用:
Originally posted by kog :

但重高達係z時代既機~~
由Z故事開始到ZZ故事結束都只係兩年之內既事.....
而且重高達MKII同ZZ都係同年製造......

ダメカナ? ダメダヨ♪

此篇文章於 09-23-03 02:41 AM 被 月之民 ̄▽ ̄ 編輯。
舊 09-23-03, 02:54 AM   #122
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by 月之民 ̄▽ ̄ :
由Z故事開始到ZZ故事結束都只係兩年之內既事.....
而且重高達MKII同ZZ都係同年製造......
睇你點睇囉,Z故事既百式and卡碧尼都係相差1年左右,但百式原全冇還手之力...
高達mkll更明顯....最主要都係是否男主角問題~~
*...點解z高達唔係比馬沙用既(馬沙專用新機)~~

舊 09-23-03, 03:05 AM   #123
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

引用:
Originally posted by kog :

睇你點睇囉,Z故事既百式and卡碧尼都係相差1年左右,但百式原全冇還手之力...
高達mkll更明顯....最主要都係是否男主角問題~~
*...點解z高達唔係比馬沙用既(馬沙專用新機)~~
因為Z係嘉美尤自己設計嘛,佢緊係自己用啦
而且馬沙咁鍾意出風頭同獨當一面,咪叫AE社改部MKII做係高達又唔似高達又金碧輝煌既百式過佢

ダメカナ? ダメダヨ♪
舊 09-23-03, 03:07 AM   #124
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by 新堂愁一 :
我好鍾意迪亞娜
TurnA部機真係型架....大家望真d先丫||||

講起折墮就慶....低低能能白白痴痴.....
波蕾死果時咩表示都無....好似無事發生過咁....
平時對佢又差喎.......勁憎佢
turn a一個迪亞娜都夠殺,女王太正.

舊 09-23-03, 03:09 AM   #125
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
Originally posted by 月之民 ̄▽ ̄ :
因為Z係嘉美尤自己設計嘛,佢緊係自己用啦
而且馬沙咁鍾意出風頭同獨當一面,咪叫AE社改部MKII做係高達又唔似高達又金碧輝煌既百式過佢
乜百式都係MK2改出黎ga
一值都唔知tim
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
戒男 黃毓民 ULTRASEVEN Neo Entertainment TREND 6 11-06-03 04:24 PM
問 方力申 好心好報 的 手機鈴聲 StevenLeong 影音館 6 10-25-03 11:04 PM
我 想 問 一 問 龍 兄 馬馬 體育版 2 08-10-03 11:08 AM

現在的時間是 11:27 PM

手機版 | APP版