Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-22-16, 05:58 PM   #201
Slush
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
即係兩者只可得其一咁解?

嗯....裝左武器防具後冇咩重量剩先麻煩

今代最盡幾lv?睇黎要玩好多週目先得啦
有時候要配下裝,最盡應該全能力值99吧

舊 04-22-16, 09:16 PM   #202
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
升到咁高都無用 無人matching到你

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-16, 10:57 PM   #203
Slush

30分鐘前: 無名之王你同我落來堂堂正正決鬥

20分鐘前: SORRY LOR

10分鐘前: 咪阻住晒,死雀仔我要殺左果條友

而家:你仲唔死

舊 04-23-16, 12:29 PM   #204
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
請問太陽直劍要打個隻貪婪者跌
係點既樣?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-16, 03:13 PM   #205
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

太陽直劍我記得係條龍既人之膿隔離隻寶箱怪度
由手機版發出
舊 04-23-16, 03:37 PM   #206
Slush

完game, 估唔到最後會聽到一代薪王首bgm

火防女: 我而家要整熜個火

我:ok (隻左手仲燒緊[咒術之火]

題外話: 有冇好方法可以刷枷の椎骨

此篇文章於 04-23-16 05:02 PM 被 Slush 編輯。
Slush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-16, 08:27 PM   #207
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Slush 查看文章

做狂靈入侵
或者谷高發現力去地下墓打墓守
由手機版發出
舊 04-23-16, 10:04 PM   #208
Slush

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
做狂靈入侵
或者谷高發現力去地下墓打墓守
由手機版發出
入侵次次入到去都四個圍我一個...
諗住去法王果邊決鬥,次次打打下d人都係到補血

法王決鬥中,仲差10個先刷完

此篇文章於 04-23-16 10:08 PM 被 Slush 編輯。
舊 04-23-16, 10:29 PM   #209
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:

揾朋友密碼聯機刷最快,互殺或自殺一個鐘多d就攪掂
舌頭都可以甘刷
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-16, 10:30 PM   #210
Slush

引用:
作者: jeffyen83 查看文章
舌頭都可以甘刷
試過,但唔知咩事個朋友load好耐先見到我個sign

舊 04-24-16, 02:04 AM   #211
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
咦,睇數值黑騎士大劍比煙特漫大劍高攻,需求又低d,係力量補正低

可以用佢代替煙大劍黎用?

依家o係冷たい谷のイルシール度....想同fd繼續coop玩,成日都有人入黎PVP...好煩丫

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-16, 02:41 AM   #212
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

力補正S同力補正C 無得比

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-24-16, 08:56 AM   #213
Slush

引用:
咦,睇數值黑騎士大劍比煙特漫大劍高攻,需求又低d,係力量補正低

可以用佢代替煙大劍黎用?

依家o係冷たい谷のイルシール度....想同fd繼續coop玩,成日都有人入黎PVP...好煩丫
快d交你的枷の椎骨出來,我就唔入侵

補正差太遠,你拿得起煙特都50力,補正一定煙特好d,而且煙特係打擊系用法都唔同

舊 04-24-16, 09:14 AM   #214
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
咁用煙特力要50啦,體力使唔使谷上用佢都低過負重70%?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-16, 09:41 AM   #215
Slush

引用:
咁用煙特力要50啦,體力使唔使谷上用佢都低過負重70%?
為左火力當然要有所付出
全祼!

題外話: 一代黑騎士武對惡魔有補正,唔知3代有冇

此篇文章於 04-24-16 10:11 AM 被 Slush 編輯。
舊 04-24-16, 10:12 AM   #216
Slush

而家決鬥係咪興補血?

成日見D著太陽戰士裝的人打打下回血

心中大叫一聲:太陽之恥...!

舊 04-24-16, 10:48 AM   #217
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
一周目,打到地下墓霸王,
除早期入村有見過召喚符外,未見過可召npc,次次boss 門外都未見過可搵人幫手
我lv40,武器最多+3
我唔明係味聯機有問題?試過可入侵,就係未見過可召人幫手
無可能全地球無人放符

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-16, 10:56 AM   #218
Slush

引用:
作者: 信長 查看文章
一周目,打到地下墓霸王,
除早期入村有見過召喚符外,未見過可召npc,次次boss 門外都未見過可搵人幫手
我lv40,武器最多+3
我唔明係味聯機有問題?試過可入侵,就係未見過可召人幫手
無可能全地球無人放符
有冇用餘火? 要有火先會召到人

題外話: 唔好再慢D
https://www.youtube.com/watch?v=QDKHiPDHY-o

舊 04-24-16, 11:04 AM   #219
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
意為今集無人性
原來要咁,明白晒

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-16, 11:07 AM   #220
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
有冇用餘火? 要有火先會召到人

題外話: 唔好再慢D
https://www.youtube.com/watch?v=QDKHiPDHY-o
如果大範圍既都可能有用既,咁既範圍咁既速度真係用一般回復系好過喎…

話時話,用殘火打生贄の道D入侵密到連卒冇時間打…打到輸執返魂打OFFLINE算

此篇文章於 04-24-16 11:12 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-16, 11:13 AM   #221
Slush

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
如果大範圍既都可能有用既,咁既範圍咁既速度真係用一般回復系好過喎…
仲要兩格...唔怪得今集無咩人用

殺左30個人,竟然係為招咁的野

希望FROMSOFT 可以BUFF

舊 04-24-16, 11:50 AM   #222
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: jeffyen83 查看文章
舌頭都可以甘刷
引用:
試過,但唔知咩事個朋友load好耐先見到我個sign
我直情睇唔到朋友個sign

另外:

邊度o黎

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區

此篇文章於 04-24-16 11:54 AM 被 ALEX CHOW 編輯。
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-16, 11:59 AM   #223
Slush

引用:
作者: HONDA 查看文章
我直情睇唔到朋友個sign

另外:

邊度o黎
奇手係咒術老師付近...

舊 04-24-16, 12:03 PM   #224
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
炎奇手我攞完唔記得左

炎方石就……睇你想正路行過去定係好似我咁懶人攞
正路行的話就係不死街可以調查鐵籠隻紅衫怪再行過去,不過我唔會想再行多次

懶人式做法,返去第一次遇到洋蔥果個教堂,出去正門(背向正門),望向你左上方個懸崖位就會見到果條倒吊屍,行去左手邊D用箭射佢就會掉落黎
如果就咁正面直射係會掛響上面,請由正路行返去執
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-16, 03:42 PM   #225
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
想問下打龍狩之鎧前右手邊有架lift點開?
我知下面有原盤拎但揾晒個map 都吾覺開到咁
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] DarkSoul2 攻略Thread [人間性を捧げ...ない!?] 鈴蘭 攻略及心得交流區 723 05-18-16 01:39 PM

現在的時間是 11:03 PM

手機版 | APP版