Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-15, 05:25 PM   #1676
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
請問SSR沙薩比第三招必殺"肚炮"的開啟方法?
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-15, 08:15 PM   #1677
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
係咪指強沙沙第三招?
果隻本身實裝,弱沙沙就無呢招
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 09:07 AM   #1678
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
十抽一毛(Sr)
多謝$ega:0)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 09:32 AM   #1679
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
見fgo main緊, 入去10卷出盾鐵甲, 同無中無分別
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 09:38 AM   #1680
T.K.
很黃很暴力

盾職真係極搞笑
身為一個血盾,會被拳職打Crt
改成打拳職,攻擊力只得70%就差唔多

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-14-15, 09:51 AM   #1681
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
CC初期都係咁上下, 拳隊玩晒, 騎BUFF都要課長級先似D樣
機戰一開就已經有拳BUFF機, 咁盾仲點玩
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 11:12 AM   #1682
T.K.
很黃很暴力

但呢隻係拳打盾必出大傷害,同CC果種拳職有%crt,只係盾職攻頻慢、無crt,令攻擊力永遠都追唔到拳職係兩回事

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-14-15, 02:00 PM   #1683
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
十抽0毛
多謝$ega:0)
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 08:57 PM   #1684
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
券十抽1SR,呢個POOL要人十連但又無著數
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 09:11 PM   #1685
yorkyork

註冊日期: May 2010
唔想你地積卷引人抽左先
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 09:27 PM   #1686
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015

盾機

此篇文章於 12-14-15 09:29 PM 被 元首KFC 編輯。
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 09:55 PM   #1687
如月釋臣
狡朱~~~~

Del......

此篇文章於 12-14-15 10:05 PM 被 如月釋臣 編輯。
舊 12-14-15, 10:09 PM   #1688
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
甚麼強沙弱沙?!
完全唔明你意思?
強敵掉落,coins抽到, 100/200層送的ssr沙殺比是假貨來的
真正的活動ssr沙殺比要在活動期間內突爆假貨才送
舊 12-14-15, 10:57 PM   #1689
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

淫ベル係盾....即係可以當聖誕禮放入倉?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 11:47 PM   #1690
VTMaldini

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
盾機......

大家可以過一個輕鬆的聖誕

舊 12-15-15, 11:48 AM   #1691
如月釋臣
狡朱~~~~

引用:
作者: 元首KFC 查看文章

盾機
第二章玩到某個階段才可以抽?
舊 12-15-15, 11:57 AM   #1692
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
好像是聖誕活動機, 是怎樣的活動就不知道了
舊 12-15-15, 12:29 PM   #1693
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
見閣下成隻聖誕禮物咁當然係ev角....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 01:38 PM   #1694
Janice2633
Junior Member

剛玩幾星期,早幾天抽了一隻SSR[A]ダンバイン(オーラソード:ショウ),但是用起來好像很脆,想問練起來有用嗎? 拳機只有月下和強沙0突
Janice2633 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 01:43 PM   #1695
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Janice2633 查看文章
剛玩幾星期,早幾天抽了一隻SSR[A]ダンバイン(オーラソード:ショウ),但是用起來好像很脆,想問練起來有用嗎? 拳機只有月下和強沙0突
做得SSR,差極有限,練吧

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 04:12 PM   #1696
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 04:32 PM   #1697
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: Janice2633 查看文章
隻野唔係好像很脆, 而係真係非常之脆
但你有好多ssr嗎 ? 唔練佢仲有其他選擇嗎 ? 如沒有選擇就只能練它了
舊 12-15-15, 08:51 PM   #1698
Janice2633
Junior Member

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
隻野唔係好像很脆, 而係真係非常之脆
但你有好多ssr嗎 ? 唔練佢仲有其他選擇嗎 ? 如沒有選擇就只能練它了
冇其他ssr拳機了 orz 另外問問50s chip換的sr主角機有用嗎?還是一樣也很易爆?
Janice2633 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 09:23 PM   #1699
clie

4凸5機有10000資金個MISSION係咪無咗?
定係我已經玩過上限?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 09:27 PM   #1700
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: clie 查看文章
4凸5機有10000資金個MISSION係咪無咗?
定係我已經玩過上限?
有上限的,300部

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:32 AM

手機版 | APP版