Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-22-19, 11:27 PM   #1
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: STRIFE 查看文章
合理諗最多咪1050ti-1060性能
要用家用機角度去諗,咁已經勁好多,粒U同ram夠高+ssd就已經夠用
光追都係話‘類似於’
FF到有最新rtx性能會唔會過份左
用Pc既standard去諗部機應該會賣成萬蚊

其次如果玩到咁高spec,仲有幾多廠可以有錢咁玩?
中小型廠唔夠錢做唔到呢個spec應有既畫面效果又會俾玩家小,惡性循環
唔通想p5出唔夠一年就開始有一堆溝女文字Game出世咩
朋友,而家PS4 PRO已經有接近GTX 1060既性能

下一代去到RTX級絕對唔係FF呢

惡性循環??

代代都有人咁講

未代代都有好GAME出
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-19, 09:50 AM   #2
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: ayane123 查看文章
朋友,而家PS4 PRO已經有接近GTX 1060既性能

下一代去到RTX級絕對唔係FF呢

惡性循環??

代代都有人咁講

未代代都有好GAME出
Pro有1060?
咁修正我說話,應該會係1070ti既性能

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[器材] Panasonic plans lower-end SLR camera KKH 照相館 1 03-11-07 09:36 PM
[MS]Microsoft's Plans For Handheld Game Player And "PSP Killer" neo2046 手提遊戲機討論版 22 03-26-06 11:32 PM
PlayStation 'wins next gen wars' Janus 電視遊戲討論版 9 03-11-04 10:27 PM
nVIDIA plans to launch NV35 at E3 held in mid. of May C.K.F. 手機資訊/電腦軟硬討論 0 04-25-03 09:38 PM
News: Nintendo's 2003 Plans 神祕人1號 手提遊戲機討論版 1 01-08-03 09:55 AM

現在的時間是 12:10 AM

手機版 | APP版