Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-01-13, 12:13 AM   #26
tim0627
Junior Member

註冊日期: Jan 2013
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
有無巴打同我計到我想要銀姐+王女公仔

應該點買法
王女好像台版特典才有,莉夏就簡單多了,陸版台版特典都有附。
比較便宜的方法,就是直接訂公主手辦加簡中官方豪華版....

PS: 公主手辦淘寶有得訂,不過要人仔140,且未必有貨.....
http://item.taobao.com/item.htm?spm=...id=20967524488
tim0627 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-13, 12:34 AM   #27
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
咁岩2個鐘前同佢訂左一堆

佢話小約未必有

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 11:33 PM   #28
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
共五種組合的2只公仔(其中一種,下單時請特別指明),五種組合分別是:
艾莉與緹歐泳裝雙人組公仔
莉夏與噬身之蛇第七柱公仔
瓦奇與莉夏公仔
奧利維爾與克蘿賽公仔
約書亞與萊維兄弟檔公仔
有冇人同我SHARE,我唔要公仔
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-13, 03:15 PM   #29
kotetsu
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: fami~yan 查看文章
共五種組合的2只公仔(其中一種,下單時請特別指明),五種組合分別是:
艾莉與緹歐泳裝雙人組公仔
莉夏與噬身之蛇第七柱公仔
瓦奇與莉夏公仔
奧利維爾與克蘿賽公仔
約書亞與萊維兄弟檔公仔
有冇人同我SHARE,我唔要公仔
唔直接買初回特典版(無公仔個款)?
定係你想入神版/魔王版,但唔要公仔?

pm左比你

此篇文章於 02-12-13 03:23 PM 被 kotetsu 編輯。
kotetsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 04:18 PM   #30
怪盜小G
しゃろとも

偷跑未

舊 03-27-13, 05:25 PM   #31
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
偷跑未
Typhoon Games個fb話延到4月2出
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 06:23 PM   #32
怪盜小G
しゃろとも

我D碧軌假

請好哂諗住有10日玩

舊 03-29-13, 01:44 PM   #33
涅吉.水母
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
路過報一下
已出
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-13, 10:32 PM   #34
漆黑之牙

引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
路過報一下
已出
感謝
已入手
舊 03-30-13, 03:18 PM   #35
kotetsu

註冊日期: Jul 2010
已買,
抽中七姐,朋友緹歐
kotetsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-13, 06:30 PM   #36
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
入手

win8 執行不能
更新完directx可以了

此篇文章於 03-30-13 06:33 PM 被 Gnosis 編輯。
Gnosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-13, 08:46 AM   #37
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
忍不住入左特點版
不過我之前只玩過空軌1代少少
無玩過上個幾集會唔會好難明個故事?
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-13, 10:53 AM   #38
漆黑之牙

引用:
作者: frankieccc 查看文章
忍不住入左特點版
不過我之前只玩過空軌1代少少
無玩過上個幾集會唔會好難明個故事?
碧軌個故事直接接零軌架wo......
不過隻game有零軌劇情提要,應該唔會唔明既(不過有唔少人物空軌出過,玩過空軌感受會深d)
舊 04-04-13, 10:57 AM   #39
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
買左PSV版都未爆,唔知買唔買PC版好,驚佢一陣又出隻碧軌EVO
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 04:05 AM   #40
怪盜小G
しゃろとも

一定要完哂空軌之後接零碧先好玩

好多笑位都係接空軌

笨蛋王子做軍校理事,而且係蘭花塔同市長講起d學生(有可能係講緊閃軌主角們)

應該閃軌有唔少戲份

舊 04-08-13, 04:07 AM   #41
怪盜小G
しゃろとも

順便問埋

有無巴打試過戰鬥畫面中打打下停哂畫面無反應

舊 04-10-13, 01:00 PM   #42
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
訂左隻簡豪華版要下星期先到貨
隻艾莉泳裝figure有冇人有興趣同我換?
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[討論] 英雄傳說: 空之軌跡 (電影化) jyeung1 手提遊戲機討論版 3 07-07-21 07:21 AM

現在的時間是 09:42 PM

手機版 | APP版