Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-28-05, 10:26 PM   #251
tenchi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: Kaiser
我唔理 隻Xi我一定要入手

叫前後面果個幫你留位唔知得唔得
所以想找下gaf有冇人一起去
叫有個照應
tenchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:28 PM   #252
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
我都想搵人陪我去 ...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:28 PM   #253
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙
d人好狗......
偶有份"留座"(友人做完通宵更後趕來)...
又唔係插2,3人...這不算狗吧... a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:29 PM   #254
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: tenchi
所以想找下gaf有冇人一起去
叫有個照應
就咁看...應該1/10,2/10都好多人去啦(為左fi
我都是
不過星期五都會去..為左聖衣神話

舊 09-28-05, 10:30 PM   #255
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
我有問題
排隊點去洗手間?
D人自會"識做"...前後確認~

舊 09-28-05, 10:33 PM   #256
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
作者: 無聞
就咁看...應該1/10,2/10都好多人去啦(為左fi
我都是
不過星期五都會去..為左聖衣神話

我星期五可能去多次

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:36 PM   #257
tenchi

有冇人星期日去
大約5,6點
最好4人
可以打麻雀等
舊 09-28-05, 10:42 PM   #258
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Busconcamp
如果個個都係咁做...咁唔洗排la....
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:46 PM   #259
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
有冇人星期日去
大約5,6點
最好4人
可以打麻雀等
5,6點? am嗎
49x總站行到過去架? 咁我咪要總站去總站
今日成功入手的朋友幾點去到呀??

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:48 PM   #260
Kaiser
ドウケシ

引用:
作者: 天立﹏.
5,6點? am嗎
49x總站行到過去架? 咁我咪要總站去總站
今日成功入手的朋友幾點去到呀??
行到
因為你只係需要繞過翠怡花園...

5, 6點唔係講緊AM,唔通講緊PM?
真係去的話我諗我應該0545前去到

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
舊 09-28-05, 10:54 PM   #261
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
gaf D人好多都好強~"~睇黎我隻gm fix 無望啦~~

舊 09-28-05, 10:56 PM   #262
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
我只打算早2個鐘出門口...
既然各位有心人早到6點去排.....咁我放棄lu
吾想再失望
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 11:00 PM   #263
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有冇人肯幫手星期日入fix 26啊~~~~~~真係去唔到啊~~~~~~~~~~~~

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 11:05 PM   #264
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: jaVaj ◣
有冇人肯幫手星期日入fix 26啊~~~~~~真係去唔到啊~~~~~~~~~~~~
02/10去得既...應都係為左GF#0026...
1人只限購1盒情況下...看來幫不上忙...

舊 09-28-05, 11:05 PM   #265
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
hguc 連上年既gaplant 都無???
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 11:09 PM   #266
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: msz006
hguc 連上年既gaplant 都無???
無定律係"長賣長有,賠本永久"

舊 09-28-05, 11:25 PM   #267
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
睇左幾版好似無咩好野剩
每日會番幾多貨嫁?
另外,從青衣mtr有什麼車可轉乘,我發覺行路真係好遠
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 11:36 PM   #268
李尋愁
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Busconcamp
咦...咁bus 大就係著黑白間波衫果個??
小弟真係有眼不識泰山~
我其實係排第七....
開頭諗起以前pg z 得幾盒真係驚到鼻哥隆都冇肉...

舊 09-28-05, 11:45 PM   #269
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙
d人好狗......
係咪呢 d 人 ??

> 問過工作人員,今日PG MKII放左十箱,一箱好似二盒,不過頭10個人以內立晒(唔知第
> 幾個已經冇晒)!見排頭一同二每人一盒之後有幾條友立晒其他真係平即MKII %*)同一
> 般價既PG RX-78-2 $*)
> 佢地一次過立左d平貨,起左座山唔比人店,之後再等齊d fd就開始分貨再去找數
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 11:47 PM   #270
Kaiser
ドウケシ

即係霸住D貨唔俾人拿之後先找數?

咁都得 lol?

請叫我「小丑」。

舊 09-28-05, 11:49 PM   #271
李尋愁

引用:

咁都得 lol?
唔係每人每款只可拿一盒咩?
即係每人可拿黑白mk2 各一
d 工作人員不停咁講ga 喎

舊 09-28-05, 11:50 PM   #272
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

咁都得 lol?
不嬲都係咁~~

只可以講句鬼叫你唔夠人早到~~

舊 09-28-05, 11:52 PM   #273
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: 李尋愁
唔係每人每款只可拿一盒咩?
即係每人可拿黑白mk2 各一
d 工作人員不停咁講ga 喎
如果有d無咁低既...都係一人1盒??

舊 09-28-05, 11:55 PM   #274
李尋愁

引用:
作者: 91
如果有d無咁低既...都係一人1盒??
你指冇咁抵?
我聽到個工作人員係話promote (即係見報話果日先有) d 貨只限每人一盒

舊 09-28-05, 11:56 PM   #275
tenchi

引用:

咁都得 lol?
所以要早些到~

論壇跳轉

現在的時間是 08:38 AM

手機版 | APP版