Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
W!LL 07:37 PM 05-21-09
奇幻逆緣 VCD/DVD/BD已推出~~
xima 10:43 PM 06-06-09
今日見到隻幾得意的dvd
叫《地球很美有賴你》$78
感覺有點和絕望真相有點相似的環保記錄片
以俯視角度拍攝50個國家
W!LL 04:55 PM 07-02-09
血洗情人節DVD連3D眼鏡四副 $99
禮儀師の奏鳴曲 2DVDs $109
ahleung 05:11 PM 07-02-09
作者: W!LL:
血洗情人節DVD連3D眼鏡四副 $99
禮儀師の奏鳴曲 2DVDs $109
普通電視都有效架?
W!LL 05:47 PM 07-02-09
作者: ahleung:
普通電視都有效架?
得,3D效果普通電視都睇到
隻碟收錄3D版同2D版, 唔想睇3D版可以睇2D版
不過我未買, 唔知佢睇3D版唔戴眼鏡既話同睇2D版有咩分別
W!LL 02:53 PM 07-03-09
韓版 霜花店 2DVDs版已推出, 價錢忘記了
芥菜 03:20 AM 07-07-09
今日去買BD,有一d怪事,話說宜家做緊買二送一,我個情形就係,我買左六隻、分為係matrix三部曲同妖夜尋狼三部曲,其中matrix三隻都有買二送一label,三隻都係$239,另外妖夜尋狼得第二集有label,賣$179,禁我就走埋去問下:你會免我邊一隻?個人答我$179個隻,ok,禁我唔要其他,只要三隻matrix,你應該免我是但一隻都係$239,點之 竟然答我唔得!話你最多可以買兩隻,free比你個隻,只可以揀其他都係$179,最平個一種價.有無搞錯?
1,其實我買六隻分開兩次比錢,你都吹我唔脹.
2,matrix隻碟代理係得利,妖夜尋狼代理係ERA,根本就係 兩個唔同公司分別的買二送一 優惠,間鋪又話無分,真係啞左...........

W!LL 02:02 PM 07-08-09
邊間碟舖? 呢間要blacklist喎
芥菜 11:21 PM 07-09-09
邊間碟舖? 呢間要blacklist喎

旺角道正影音專門店
W!LL 04:39 PM 07-28-09
波兒DVD/VCD已出
$135 2DVD版好似連個袋?
IDGAF 04:40 PM 08-04-09
波兒DVD/VCD已出
$135 2DVD版好似連個袋?
我諗緊好唔好等BD出~!
不過有無行版BD都成問題…
日本好似2010年先出BD。
Terrier 12:11 AM 08-28-09
變種特攻:狼人外傳 (Blu-ray) (香港版)
預計推出日期: 2009-08-28
見街

但係冇出VCD/DVD版
冇BD機既人點睇...即係迫我睇?
遊戲怪 07:28 PM 11-03-09
星空奇遇記前傳~出左 vcd dvd b-ray~出哂 價錢地區同多唔多而有高低, vcd我果邊$43
遊戲怪 01:26 AM 11-15-09
迷失侏羅記 (LAND OF THE LOST)<魔法嬌妻> 笑星 韋法路 <一球成名> 安妮菲爾 <雷霆喪星> 丹尼麥碧 市面有售 一套輕輕鬆鬆在迷失世界內冒險旅程, 全個過程笑位都算多~無乜戲睇絕對可以一看~
wing 10:56 AM 11-10-09
早幾個week見雙碟版I am legend, 美版, $18.
irismong 11:48 AM 11-10-09
CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY 1區DVD $18
咁平...???
唔係掛
YeeeSSS 11:51 AM 11-10-09
最衰無一區機.....
irismong 11:58 AM 11-10-09
作者: YeeeSSS:
最衰無一區機.....
用電腦睇都得啦 @@
乜仲有DVD機會分區架咩 @@
買部2百蚊既大陸貨都OK啦
W!LL 01:39 PM 11-15-09
作者: irismong:
用電腦睇都得啦 @@
乜仲有DVD機會分區架咩 @@
買部2百蚊既大陸貨都OK啦
人家想用行P3 Upscale睇
IDGAF 11:31 PM 11-15-09
宜家一般DVD機都有得UP去1080P啦,
如果一定要用PS3的話都得買多部日/美版機。
irismong 02:33 PM 11-20-09
你地又話睇得多dvd, 播得多cd會壞既 = =?

琴晚買左i am legen同埋aviator美版1區, 18蚊 x 2
同埋見到chocolate factory仲有貨... 好想打人
IDGAF 05:56 PM 11-20-09
作者: irismong:
你地又話睇得多dvd, 播得多cd會壞既 = =?

琴晚買左i am legen同埋aviator美版1區, 18蚊 x 2
同埋見到chocolate factory仲有貨... 好想打人
係咪The Aviator?
Leonardo DiCaprio做主角果套?
我都未睇,買得過?
W!LL 11:43 PM 12-02-09
打口碟返左日版功夫熊貓....有中字, 有廣東配音...
IDGAF 12:53 AM 12-03-09
打口碟返左日版功夫熊貓....有中字, 有廣東配音...
你講的"打口"即係點?
即係封面包裝有缺憾果種"註銷版"碟?
我勸大家就唔好買果種BD了,
因為同大量"註銷版"的DVD唔同,
DVD係因為賣唔晒滯銷,佢先拎去"註銷",但基本上係全新的影碟。

但係果D"註銷版"BD,直頭係有問題先比人拎去註銷的,
封面殘破事少,隻碟就算睇落無花痕(因為BD有防花塗層)都唔代表一定可以正常播放到,
因為我都中過招,買3隻BD,有一隻睇到最後幾分鐘先出問題…
而且用兩部BD機睇過都係咁,小心。

反而買DVD就未試過出問題。

同埋計價錢HK BD做買2送1的時候都差唔多同價,所以買返行版算,有一定有中文字幕。
W!LL 12:59 AM 12-03-09
作者: 機場美少年:
你講的"打口"即係點?
即係封面包裝有缺憾果種"註銷版"碟?
我勸大家就唔好買果種BD了,
因為同大量"註銷版"的DVD唔同,
DVD係因為賣唔晒滯銷,佢先拎去"註銷",但基本上係全新的影碟。

但係果D"註銷版"BD,直頭係有問題先比人拎去註銷的,
封面殘破事少,隻碟就算睇落無花痕(因為BD有防花塗層)都唔代表一定可以正常播放到,
因為我都中過招,買3隻BD,有一隻睇到最後幾分鐘先出問題…
而且用兩部BD機睇過都係咁,小心。

反而買DVD就未試過出問題。

同埋計價錢HK BD做買2送1的時候都差唔多同價,所以買返行版算,有一定有中文字幕。
未必, 我見過日版全新有中文字幕jumper都係$98

消息來源:
1. 全新, 並非二手或重新包裝
2. 非simple碟
3. 有人比較過原裝日版, 所有內容一模一樣
http://www.post76.com/discuss/viewth...extra=page%3D1
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

返回主題版面