Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
飲食版>大陸創意毒食物 中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。
DevilElvis 02:59 AM 09-23-08
作者: Master:
其實而家係d奶廠加三聚氰胺落d奶度
定係d奶農加d三聚氰胺落d奶度?
首先冷靜諗諗奶廠檢測技術照常理一定高過奶農的調合技術,現在將所有罪名加落奶農度未免有點....
基路亞 03:16 AM 09-24-08
睇到我粗口都講埋~ 你賺錢就算啦~ 搵d 唔好害人的野得唔得?
Master 11:19 PM 09-24-08
越睇越心寒
點解大陸唔管好d
信長 12:16 AM 09-25-08
xxxx,
捉晒d xx 坐監
日日伙食係 ,假蛋,三鹿奶
メソウサ 12:20 AM 09-25-08
>摻假黑木耳的識別

看到這裡才悲涼阿...
smalltung 07:02 PM 09-25-08

metal snake 08:39 PM 09-25-08
太空奧運強國重有乜野食品係冇毒可以安全食用?
中國一方面想增加自已係國外既型象但自已國內問題破壞返哂
D高層除左識收黑錢之外個腦都係裝屎
小草 12:04 AM 09-26-08
咩都可以有毒
其實搞咁多毒野 真係平得過整真野嗎
二階堂青丸 12:40 AM 09-26-08
樂天小熊餅含三聚氰胺
(明報)9月26日 星期五 00:10
澳門 衛生局表示,驗出三款奶類產品含有三聚氰胺,其中包括樂天小熊餅。

三款含三聚氰胺包括樂天小熊餅(朱古力夾心)50克裝,食用日期至2010年1月9日;蒙牛早餐/奶麥香奶類飲品250毫升裝,生產日期為08年4月6日;雀巢金裝助長奶粉1歲或以上900克裝,生產日期為08年4月9日。
十六夜賂 01:05 AM 09-26-08
作者: 二階堂青丸:
樂天小熊餅含三聚氰胺
(明報)9月26日 星期五 00:10
澳門 衛生局表示,驗出三款奶類產品含有三聚氰胺,其中包括樂天小熊餅。

三款含三聚氰胺包括樂天小熊餅(朱古力夾心)50克裝,食用日期至2010年1月9日;
屋企有盒剩係食左一兩包既家庭裝......
POKA 01:20 AM 09-26-08
作者: _張學良_:
樂天小熊餅okashi land買一送一
個D係日版...安全D掛~港版同日版食落個口感都唔同
作者: 十六夜賂:
屋企有盒剩係食左一兩包既家庭裝......

我岩岩同個好鐘意食熊仔餅既FD講
新聞講熊仔餅出左事
我話一日食2包會超標
佢勁驚,佢琴日食左5包 而家飛的去左醫院睇
POKA 01:21 AM 09-26-08
作者: metal snake:
太空奧運強國重有乜野食品係冇毒可以安全食用?
中國一方面想增加自已係國外既型象但自已國內問題破壞返哂
D高層除左識收黑錢之外個腦都係裝屎
作者: 小草:
咩都可以有毒
好恐怖...窮人定有錢人食既野都可能有毒~
wyhone 02:23 AM 09-26-08
上面好似樣樣食物都話有毒
連水都有咁大獲
メソウサ 08:10 AM 09-26-08
作者: 小草:
咩都可以有毒
有陣時人落你又落jee
大山椒魚 11:32 PM 09-26-08
作者: メソウサ:
有陣時人落你又落jee
跟住越落越多,之後就全民大攬炒
POKA 11:57 PM 09-26-08

我個朋友
琴晚去左醫院check
因為佢一日起碼隊1,2盒熊仔餅..
check到血有過量3聚xx 但冇生石
我諗好多小朋友都好危險
Designer 07:57 AM 09-27-08
好彩我有乳糖不耐症甚少食奶類製品啫
POKA 09:57 AM 09-29-08

超毒M&M's 3/4包已超標
國際知名品牌M&M's、Snickers及Oreo朱古力威化條,均被驗出極高濃度的三聚氰胺...

好快麥x沙,金x,個d都會......
DC 97 12:25 PM 09-29-08
作者: POKA:

超毒M&M's 3/4包已超標
國際知名品牌M&M's、Snickers及Oreo朱古力威化條,均被驗出極高濃度的三聚氰胺...

好快麥x沙,金x,個d都會......
Oreo 夾心餅有冇事?
我公司仲有2x包
怪盜小G 01:24 PM 09-29-08
到底依家食咩先安全??

不如搵個國家滅左強國佢啦之後再好好管理帶返佢入正途(cg上腦 )
_張學良_ 12:47 AM 09-26-08
樂天小熊餅okashi land買一送一
DC 97 09:09 AM 09-26-08
唔知幾時到薯片類
Misaki Taro 12:47 PM 09-28-08
樂天小熊餅都有真係好大影響.....
好多人細細過都好鍾意食........包括我.....
POKA 01:05 PM 09-28-08
作者: Misaki Taro:
會唔會係香港市場從此消失呢~~
龍寶寶 06:31 PM 09-28-08
作者: Misaki Taro:
如果找到香港出生的人無食過樂天小熊餅就真係奇蹟
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面