Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-08-19, 12:33 PM   #351
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
eeee 應援Member wallpaper download我miss左第一期…

此篇文章於 12-08-19 12:38 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-19, 01:34 PM   #352
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 津上翔一 查看文章
新入坑表示唔錯
AVG part 同探索都幾對口味
人設冇你地講到咁差
可能本身對死神冇反感
係戰鬥系統感覺差啲
希望會改善
單獨睇隻Game其實無咩野
但掛住櫻大戰個名,要求一定會有
所以咪比人狂踩囉
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-19, 08:41 PM   #353
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
據知已有人拿到偷跑貨還爆了一周目~

有機會星期二,三偷跑吧?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-19, 10:05 PM   #354
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
據知已有人拿到偷跑貨還爆了一周目~

有機會星期二,三偷跑吧?
正日星期四出
如果偷跑既
星期二、三有都唔出奇
到時去開Game舖再望望
不過我訂左,都急唔黎
舊 12-08-19, 11:13 PM   #355
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
等中文版.....
不過如果一周目咁快完
可能好少故事?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-19, 11:29 PM   #356
鐵之侍

引用:
作者: pet3 查看文章
等中文版.....
不過如果一周目咁快完
可能好少故事?
今時今日太長很多人也未必有心機全角色攻略(想當年只有3,4 我是全攻略)

只求真是故事比較短但精彩,最少不要像5 就行了

引用:
作者: rinxlun 查看文章
正日星期四出
如果偷跑既
星期二、三有都唔出奇
到時去開Game舖再望望
不過我訂左,都急唔黎
其實我本來想會否像女武神4 一樣昨天星期六限定版偷跑

我也是訂了所以也只能等啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 12-08-19 11:31 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 12-10-19, 01:40 PM   #357
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
限定版有D咩野?

舊 12-10-19, 01:57 PM   #358
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 馬馬 查看文章
限定版有D咩野?
好似係歷代歌同畫集。

舊 12-10-19, 02:30 PM   #359
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
感謝
訂個時無問有咩

舊 12-10-19, 02:51 PM   #360
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: pet3 查看文章
等中文版.....
不過如果一周目咁快完
可能好少故事?
轉左act遊戲時間實快左
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-19, 03:13 PM   #361
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

深水埗
日普同日限已出
舊 12-10-19, 03:29 PM   #362
鐵之侍

引用:
深水埗
日普同日限已出
中文版看來不是明天就是正日了

舊 12-10-19, 03:51 PM   #363
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
中文版看來不是明天就是正日了
預佢正日喇
反正都無時間玩既......
舊 12-10-19, 08:41 PM   #364
ComeLOLoh

今日行灣仔唔見有。
188入口個牆已經係新櫻大戰左好耐。
應該都幾重視今次。我都訂左,但12月太多Game。
多到買左都未有位裝…

舊 12-10-19, 09:19 PM   #365
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
睇直播有啲對話冇語音但人物又係咁俾動作,十足十兩個啞人講緊得佢哋先知嘅嘢

此篇文章於 12-10-19 09:29 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-19, 10:27 PM   #366
ComeLOLoh

舊 12-10-19, 10:56 PM   #367
gingq7

註冊日期: May 2008
行了一個鐘有多, 但係無戰鬥的實機影像
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-19, 12:37 AM   #368
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
日版有冇中字?

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-19, 03:22 PM   #369
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
日版有冇中字?
日廠出既PS4日版Game多數都冇中字!
想要中字等中文版啦!

PS:中文版今晚應該會偷跑架啦!(不過我已訂左中限版唔急著攞!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-19, 03:28 PM   #370
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: mrk 查看文章
日廠出既PS4日版Game多數都冇中字!
想要中字等中文版啦!

PS:中文版今晚應該會偷跑架啦!(不過我已訂左中限版唔急著攞!
睇吓邊間忍唔到手先喇
我訂果間話有中文版
但代理唔比賣住
舊 12-11-19, 03:36 PM   #371
鐵之侍

引用:
睇吓邊間忍唔到手先喇
我訂果間話有中文版
但代理唔比賣住
即是一定要明天才有啦

數位版應是1時am 左右就可以玩了

舊 12-11-19, 04:01 PM   #372
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
即是一定要明天才有啦

數位版應是1時am 左右就可以玩了
中文限定入手了
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-19, 04:05 PM   #373
jotato
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
中文限定入手了
師兄, 幾錢和邊度入手? thx
jotato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-19, 04:23 PM   #374
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: jotato 查看文章
師兄, 幾錢和邊度入手? thx
之前訂左,total 700尾,kwai fong
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-19, 04:46 PM   #375
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: yuhchan5 查看文章
之前訂左,total 700尾,kwai fong
係咪game paradise呀?
黃金都有舖賣緊中文版

此篇文章於 12-11-19 05:13 PM 被 lunn 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「サクラ大戦」OVA BD-BOX 8月24日発売決定 money 日本動漫畫討論版 25 04-08-12 11:52 PM

現在的時間是 04:33 PM

手機版 | APP版