Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 57 107 147 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 167 207 257  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 08:17 AM 10-02-18
作者: iamleoluk:
ex 全部女
頂迫人打機嘅
6eo 08:41 AM 10-02-18
唔係咁鐘意咁多萌系咭面
darkvolver 09:03 AM 10-02-18
唔係咁鐘意咁多萌系咭面

上次印仔已經悲劇開始...我懷念弓董桌

Sent from my iPhone using Gaforum
6eo 09:20 AM 10-02-18
上次 花曼 孟獲 龐統 ? 無萌系咭呀
柚原このみ 09:32 AM 10-02-18
5張太少,文庫大把貨
其實黎緊又播魔禁又SAO
求其揀呢兩套囡大把宅宅當場除褲射
而家擺明Sega無牙力
除左奇諾,其他打黎為咭面
不死身的出木杉 10:04 AM 10-02-18
迷宮ブラックカンパニーの安村洋平先生による『R 荀灌』 ... アイテムコードの有効期限は2018年12月31日です。

今年內記得拿EX荀灌
由手機版發出
6eo 10:28 AM 10-02-18
作者: 柚原このみ:
5張太少,文庫大把貨
其實黎緊又播魔禁又SAO
求其揀呢兩套囡大把宅宅當場除褲射
而家擺明Sega無牙力
除左奇諾,其他打黎為咭面
曹節同賢狼都實用既
曹節淨係1cost 天生2征馬已經有用既價值, 個計淨化點都可能有d用既
賢狼做wara腳當後備號令, 入號令deck玩combo又得, 斷估5粒+3/+3掛
柚原このみ 10:32 AM 10-02-18
作者: 不死身的出木杉:
迷宮ブラックカンパニーの安村洋平先生による『R 荀灌』 ... アイテムコードの有効期限は2018年12月31日です。

今年內記得拿EX荀灌
由手機版發出
仲未入,有無code no.
柚原このみ 10:34 AM 10-02-18
曹節同賢狼都實用既
曹節淨係1cost 天生2征馬已經有用既價值, 個計淨化點都可能有d用既
賢狼做wara腳當後備號令, 入號令deck玩combo又得, 斷估5粒+3/+3掛
蘿 is good b
+3,+4
LR猫 10:39 AM 10-02-18
作者: 柚原このみ:
仲未入,有無code no.

我新VER IC都未UPDATE

CODE就應該係呢條,我都係COPY留咋
2976 0032 5462 2707 4640

唔係咁鐘意咁多萌系咭面
不過唔係咁我都唔會去打印仔
darkvolver 11:20 AM 10-02-18
曹節同賢狼都實用既

賢狼+公孫度可以試下

另外,晉好像叫人玩wara多d...

Sent from my iPhone using Gaforum
MR.CD-ROM 01:50 PM 10-02-18
奇諾馬姬忠爺憤死
存在價值淨番個柵
b_boy 02:14 PM 10-02-18
作者: MR.CD-ROM:
奇諾馬姬忠爺憤死
存在價值淨番個柵
用途唔用0既, 劉禪果副都係會用忠爺
6eo 04:25 PM 10-02-18
一個用黎射多人
一個用黎攝/硬質城門
都唔同用法
ouki 04:27 PM 10-02-18
我反而唔太想到雪菜可以放去咩DECK....蜀槍1.5C會唔會太多人=.=
darkvolver 05:18 PM 10-02-18
作者: ouki:
我反而唔太想到雪菜可以放去咩DECK....蜀槍1.5C會唔會太多人=.=

舊魏延淚目。

ouki 06:54 PM 10-02-18
作者: darkvolver:
舊魏延淚目。

舊魏延馬來GA WO
darkvolver 07:03 PM 10-02-18
作者: ouki:
舊魏延馬來GA WO

1.5 cost好熱門....

b_boy 07:03 PM 10-02-18
魏延馬黎架喎
隻種田三娘加得4武單用無力, 一定係夾COMBO之類先惡
夾粗點心貂嬋應該好好玩
冬雨 07:25 PM 10-02-18
原來張卡右上角還寫了作品出處

曹節同賢狼都實用既
加上曹節冇限魏

賢狼 +3武,+4智
作者: b_boy:
魏延馬黎架喎
夾粗點心貂嬋應該好好玩
睇片介紹個計略時間好像頗長..幸好冇限蜀
kev00269270 07:29 PM 10-02-18
魏延馬黎架喎
夾粗點心貂嬋應該好好玩
唔係夾顏良飽信依D回士氣既比較好玩嗎
不過我諗唔到副DECK個主計會係乜...
MR.CD-ROM 07:33 PM 10-02-18
打WARA咪唔駛主計
b_boy 07:37 PM 10-02-18
作者: 冬雨:
加上曹節冇限魏

賢狼 +3武,+4智

睇片介紹個計略時間好像頗長..幸好冇限蜀

作者: kev00269270:
唔係夾顏良飽信依D回士氣既比較好玩嗎
不過我諗唔到副DECK個主計會係乜...
作者: MR.CD-ROM:
打WARA咪唔駛主計
WARA型就狂開細計, 1隻9武打不死係度搶征壓線
號令型就簡單得多, 12氣開計龜一龜之後2連號令推一波
9武+號令+回血2次其實好鬼好推
darkvolver 10:15 PM 10-02-18
WARA型就狂開細計, 1隻9武打不死係度搶征壓線

號令型就簡單得多, 12氣開計龜一龜之後2連號令推一波

9武+號令+回血2次其實好鬼好推

所以,我想問紅關公,
爆計武力再加強...真係想知加幾多..

張飛後代 11:31 PM 10-02-18
ex 全部女

戰爭變了。
當戰場能夠被控制管理時,囡囡兵就變成了常態。
第一 ... 57 107 147 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 167 207 257  ... 最後

返回主題版面