Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-05-11, 10:26 AM   #26
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Thaws 查看文章
$100
90m*60s=5400s

$25=1550s

1550*4=6200s

5400s=$100 同 6200s=$100

你自己督下啦...
由手機版發出
5400 / 4 = 1350

每入5個, 有50s bonus囉
計番連4% discount都冇
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-11, 10:28 AM   #27
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: Thaws 查看文章
$100
90m*60s=5400s

$25=1550s

1550*4=6200s

5400s=$100 同 6200s=$100

你自己督下啦...
由手機版發出
我未行過GZ唔知呢啲係咪堅firm

係咪啲GP會扣慢咗?

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安

此篇文章於 07-05-11 10:32 AM 被 LR猫 編輯。
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-11, 07:31 PM   #28
LR猫
ˊ_>ˋ

觀廣得一部機SET咗無BONUS
而有人打呢部機又唔覺扣GP慢咗

鏟手遊保平安
舊 07-06-11, 04:02 AM   #29
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: luciferyan 查看文章
係咪啲GP會扣慢咗?
任何mode絕對唔會扣慢
除左全國唔夠人等夠人果時既模擬戰1gp=2秒
模擬戰打黎o從 氣,只會出R1、R2既料,打多多都無用

此篇文章於 07-06-11 04:04 AM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 08:18 PM   #30
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
你地覺得 GZ 班友有去理解入地入d Game 有咩 Function 架咩?
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 09:18 PM   #31
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
你地覺得 GZ 班友有去理解入地入d Game 有咩 Function 架咩?
唯一既FUNCTION > 搵錢
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-11, 06:19 PM   #32
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
勝負一刻型到爆廠

TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-11, 06:46 PM   #33
LR猫
ˊ_>ˋ

大攻防戰
我係A3-A5 CLASS入面
算係守方優勢
好少係攻方勝

大攻防戰無論攻同守都用狙

鏟手遊保平安
舊 07-08-11, 07:53 PM   #34
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-11, 09:42 PM   #35
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
http://www.psp2infinity.jp/pc/dlcontents/item/
ボーダーブレイクエアバーストの強襲兵装用上級武器。ソード系統最高位の攻撃範囲と破壊力を誇る大型剣。あまりの強さに『魔剣』と呼ばれている。

官方已經認左魔劍個名

雖然個解釋係錯既
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-11, 10:38 PM   #36
-.-
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2009
SA鋪鋪都一開場就3 4隻走左去凸
一如所籵?大攻防戰既凸傷害果然有修正,而且幅度幾驚人
聽日一於試下512貳 I-field蛇做凸ww

舊 07-08-11, 10:39 PM   #37
mcpy2000
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: luciferyan 查看文章
大攻防戰
我係A3-A5 CLASS入面
算係守方優勢
好少係攻方勝

大攻防戰無論攻同守都用狙
SA場同上(A2+)
守方勝多(今日打2次攻方,一勝一敗)
重火多數用榴彈砲,一炮射中2-3件

此篇文章於 07-09-11 08:10 PM 被 mcpy2000 編輯。
mcpy2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-11, 10:46 PM   #38
-.-

註冊日期: Jul 2009
XHR+Nova (sp x 1.6) 的砲擊壓制效率相當不錯...

舊 07-09-11, 03:31 AM   #39
過眼雲煙
Crazy Gamer
DJ ERIC.T

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: mcpy2000 查看文章
SA場同上(A2+)
守方勝多(今日打2次攻方,一勝一敗)
重火多數用榴彈砲射都會中2-3件
提提你某D字眼最好隱藏左佢...
今日睇人丟12粒過去基本都死一兩件
過眼雲煙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-11, 08:10 PM   #40
mcpy2000
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 過眼雲煙 查看文章
提提你某D字眼最好隱藏左佢...
今日睇人丟12粒過去基本都死一兩件
有人射XHR
1排SP 8粒炸死9件
當然係4+4咁射啦
mcpy2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-11, 09:25 PM   #41
LR猫
ˊ_>ˋ

觀塘康寧道GAME ZONE有GP BONUS
至少中間兩部都有

鏟手遊保平安
舊 07-10-11, 12:42 AM   #42
6eo
美波様!

A3場
我發現自己做進攻好好多, 唔習慣龜/守

大攻防戰D隊友好緊要
試過有一場D隊友成日好怕死... 守個時只係係咁係後面重火狂炸, 完全唔諗住守Plant....
得我一隻死守佔住個PLANT
舊 07-10-11, 01:24 AM   #43
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
A3場

大攻防戰D隊友好緊要
試過有一場D隊友成日好怕死... 守個時只係係咁係後面重火狂炸, 完全唔諗住守Plant....
唔係丫EVENT打守易d喎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 01:34 AM   #44
6eo
美波様!

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
唔係丫EVENT打守易d喎
打慣老強, 習慣左衝/攻/偷雞
要我守住個plant好唔習慣
舊 07-10-11, 01:53 AM   #45
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
打慣老強, 習慣左衝/攻/偷雞
要我守住個plant好唔習慣
又唔一定要守,可以附近搵人打下Je

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 03:04 AM   #46
彼岸花

註冊日期: Apr 2007
其實我個人覺得冇話攻/守邊1方有利...
重點係第2架L平俾邊1方搶到...

弱音IC:とある白沢の慧音先生---EX:C-117 G-112 E-100 P-88 TC-60 97.56322%
舞い舞いIC:BBA88---任何難度対戦/SYNCプレイ募集中~
彼岸花 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 03:22 AM   #47
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
A3場

大攻防戰D隊友好緊要
A3場
打敵後擾敵,所以打攻打守都用得狙
大攻防戰條戰線好明顯,打狙嘅好易知道敵後係邊
同埋你見我用炮台多過用自己支槍

鏟手遊保平安
舊 07-10-11, 03:30 AM   #48
彼岸花

註冊日期: Apr 2007
更新左,,未知/未完全確定
麻煩各位補完補完...
同埋有冇人知黃大仙新光係唔係冇左bb?

弱音IC:とある白沢の慧音先生---EX:C-117 G-112 E-100 P-88 TC-60 97.56322%
舞い舞いIC:BBA88---任何難度対戦/SYNCプレイ募集中~
彼岸花 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 04:07 AM   #49
fantast
↘SSR子宮3♪

引用:
作者: 彼岸花 查看文章
更新左,,未知/未完全確定
麻煩各位補完補完...
同埋有冇人知黃大仙新光係唔係冇左bb?
冇左好耐

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
舊 07-10-11, 04:08 AM   #50
fantast
↘SSR子宮3♪

其實我反而覺得攻果邊用狙冇乜作為

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
COMPOSITE Ver. Ka 総合THREAD Vol.5 ultrachiu 收藏品討論版 1008 09-23-17 12:06 PM
BBAB Ver.2.5 (ボーダーブレイク エアバースト) 討論區 vol 4 «現戰場: 極洋基地ベルスクA 〜凍て付く戦陣〜》 彼岸花 街機遊戲討論版 0 07-03-11 01:42 AM

現在的時間是 02:26 AM

手機版 | APP版