Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
shodanng2 11:26 AM 12-15-11
作者: kwankwan:
想問update左後可唔可以send message俾 fd list d 人?
唔得
但個fd如果online打緊隻game你都有
就上高有得揀Join Game
好友個Icon會有橙點提示
winsonandcyndi 05:15 PM 12-15-11
下載中....點待機下載 一次下載曬
W!LL 08:56 PM 12-15-11
剛換左張to記16GB C10卡, 邊玩Monhun邊扯落黎先
Tdot 09:04 PM 12-15-11
轉sd卡係唔係用電腦直接copy就得?
W!LL 09:16 PM 12-15-11
作者: 怪人:
轉sd卡係唔係用電腦直接copy就得?

MO 10:50 PM 12-15-11
作者: W!LL:
剛換左張to記16GB C10卡, 邊玩Monhun邊扯落黎先
試下MH save有無快咗慢咗..?
如果OK我都諗住換咗大啲既SD
tung999 12:06 AM 12-16-11
作者: MO:
岩岩換左張TOSHIBA 16GB CLASS10白卡
MH SAVE快左好多
W!LL 12:15 AM 12-16-11
作者: MO:
mh save用6秒左右
enishi 10:08 PM 12-15-11
Update 好似分批, 不過去到呢刻應該個個都 download 到

方法如下:
http://www.nintendo.co.jp/3ds/ambass...f/download.pdf
hell & heaven 10:11 PM 12-15-11
D/L 緊
W!LL 10:20 PM 12-15-11
原來唔係利用紀錄, 係"購入濟xxxx"
隻卡比容量竟然有140格, 大過隻孖車好多
usayarE 10:25 PM 12-15-11
原來唔係利用紀錄, 係"購入濟xxxx"
隻卡比容量竟然有140格, 大過隻孖車好多
我係出現左係利用紀錄
但係購入済み無,過多陣再試下

==========

搵到,原來放左係list最頭
neo2046 11:37 PM 12-15-11
Nintendo - Mario Tanooki Trot Video
http://www.youtube.com/watch?v=n-wlfq6c5Fg
作者: :

紅鞋子 11:56 PM 12-15-11
冇GBA節奏天國...唉...
用黎吸引人買WII同NDS果隻都好丫嘛...
W!LL 12:56 AM 12-16-11
有冇人試到隻孖車可唔可對戰到
揀就有得揀
irismong 10:30 AM 12-16-11
新果堆GBA GAME好岩口味 XD
有我最愛既WARIO WARE (我自己都有GAME在手)
同埋一堆其他的~~ 好正~~
好過第一次送果D好多 (對我黎講XD)

我見佢一定要係合埋部機先會自己DL...
玩緊其他野都唔識既.... 囧
shodanng2 04:19 PM 12-16-11
Load GBA Game時同按Select & Start會原生解像度行
畫面細左但會最Sharp
ZlWS 11:16 PM 12-16-11
作者: shodanng2:
Load GBA Game時同按Select & Start會原生解像度行
畫面細左但會最Sharp
gb mario已經知
ds game一樣得
winsonandcyndi 11:26 PM 12-16-11
作者: B|WINS:
gb mario已經知
ds game一樣得
唔洗咁嘅....長按select or start 再load遊戲已經得....
W!LL 10:18 PM 12-16-11
今日放工後條街超多人, 由灣仔行去銅鑼灣刷左8個人, 5人孖車, 5人芒亨
紅鞋子 10:20 PM 12-16-11
今日放工後條街超多人, 由灣仔行去銅鑼灣刷左8個人, 5人孖車, 5人芒亨
5個+5個...唔係10個咩
W!LL 10:45 PM 12-16-11
作者: 紅鞋子:
5個+5個...唔係10個咩
一部機可以擦最多十幾隻GAME架喎
小毛明 02:27 AM 12-17-11
got more than 10 just walk walk Sino...

but... somehow... when one connected to my US 3DS... cant connect to my Jap 3DS the same time... so sad

now have 3 pink puzzles! Star Fox, OoT lower right, Mario 3D land
ac-angel 10:04 AM 12-17-11
請問大使download既卡比~
係唔係唔可以同其他人連線玩??
W!LL 12:51 PM 12-17-11
作者: ac-angel:
請問大使download既卡比~
係唔係唔可以同其他人連線玩??
我都想知, 隻fzero同孖車都有選項多人連線
隻孖車仲有個選項係一卡多人連線, 因為gba果陣真係可以一卡俾四部機一齊玩
佢真有呢個功能定只係照搬過去真係唔知...
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後

返回主題版面