Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 06-14-09, 09:16 PM   #1
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
神曰 : You jump i jump 上集

嗱..下集到神出場

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-09, 04:52 PM   #2
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
KK示由還是米示甲??

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
>skip<
嗱..下集到神出場

舊 06-15-09, 06:09 PM   #3
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
魚少兄講左呢支幾個月,終於都入手!
恭起晒~

聞說仲有某王未行動。。。

舊 06-15-09, 10:39 PM   #4
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
魚少… 你… 買左 Sigma?!

哥哥你擺我上檯也沒用耶. 因為,
神, 只有一個, 就是地上最強的版霧之神!
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-09, 11:00 PM   #5
Rabbidas
頹圈頹鏡

引用:
作者: KKH 查看文章
魚少… 你… 買左 Sigma?!

哥哥你擺我上檯也沒用耶. 因為,
神, 只有一個, 就是地上最強的版霧之神!
對..神,只有一個
就是說You jump i jump的那個神
現在我jump了,那位神就輕輕帶過, 要我表演食死馬

原本我係去幫人買A16架..結果幫人唔成自己中招

舊 06-15-09, 11:11 PM   #6
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

對唔住, 我改口...

魚少… 你… 食左 Sigma?!
舊 06-15-09, 11:12 PM   #7
KTN
~♡

不是由/甲的分別嗎...

啊...有人話無病...但又係周身病

我又有勇氣去醫,但話我唔話他們

引用:
對..神,只有一個

原本我係去幫人買A16架..結果幫人唔成自己中招

舊 06-15-09, 11:21 PM   #8
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: KTN 查看文章

什麼 "由/甲"?? 你在說什麼啊?

做靚嘅俾老細話下好平常姐~

你唔見而家有人身受極大壓力嗎?~~

--

77mm 真好真標準...
舊 06-15-09, 11:25 PM   #9
Rabbidas
頹圈頹鏡

引用:
作者: KTN 查看文章

顯示出你係幾咁重要, 因為成個版得你一粒版主咁大把

舊 06-15-09, 11:36 PM   #10
KTN
~♡

向上高級些,向下指低級些

所以我都好多壓力
出入門機貼老細都不滿意
怎好,我財窮技窮/\

舊 06-16-09, 01:00 AM   #11
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
對..神,只有一個
算唔算犯左欺君之罪

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-09, 01:33 AM   #12
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
好似You jump I jump唔係我同你講架喎

不如我引咎辭職啦... /

Rice

舊 06-16-09, 03:04 AM   #13
ZERO NEKO
God of Gamer

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
作者: riceking 查看文章
好似You jump I jump唔係我同你講架喎

不如我引咎辭職啦... /

Rice
你做セ想得咁天真 無咁易

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-09, 06:22 PM   #14
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

下集看來都係拍唔成多

http://blog.roodo.com/riceking/archives/9294193.html

Rice

舊 06-23-09, 06:43 PM   #15
KTN
~♡

因為朋友妻不可X

別藉口了,到醫街去

任你騎乘,總有一匹坐得舒服m9

舊 06-23-09, 07:25 PM   #16
Rabbidas
頹圈頹鏡

死馬有免費cal 鏡一次

舊 06-23-09, 07:32 PM   #17
riceking
一人前のダメ人間

問題:

1. 水都有得Cal?
2. Cal完俾5D, 第時第二部機會唔會又出事?

我暫時咁多支Lens都未有呢個問題

Rice

舊 06-23-09, 09:30 PM   #18
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

米神, 你的 test shots 用啥光源? 腳又有多穩?
每一張又拍了多少張來排除誤差呢?
老實說, 你竟然當眾用菜牌自慰, 實在…. 唉, 令人痛惜.
而且為什麼要做測試? 難道你要找藉口嗎? 不會吧, Mio?

又不過…
為什麼大家好像忽然對副廠鏡的信心度提高了?
這裡已申報的 Sigma standard 鏡都起碼四支耶!
換著是我就大大地拗底了啦...
若有得罪, 請多多包涵.
舊 06-23-09, 10:26 PM   #19
KTN
~♡

你信他一成都他身體九成由ツン構成

打從一開始就用馬的人,未驚過,用大砲我仲驚/

舊 06-23-09, 10:27 PM   #20
riceking
一人前のダメ人間

引用:
米神, 你的 test shots 用啥光源? 腳又有多穩?
老實說, 你竟然當眾用菜牌自慰, 實在…. 唉, 令人痛惜.
而且為什麼要做測試? 難道你要找藉口嗎? 不會吧, Mio?
Test Shot是現場白熾燈光源, 如果只是拍數張我唔信邪啦....
腳嘛, 可是偉大的萌腳

前前後後我同某S試了不下20張, 而家叫做拿4張出來做Sample.....

Rice

此篇文章於 06-23-09 10:44 PM 被 riceking 編輯。
riceking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-09, 10:33 PM   #21
Rabbidas
頹圈頹鏡

引用:
問題:

1. 水都有得Cal?
2. Cal完俾5D, 第時第二部機會唔會又出事?
1. 水貨有一次免費Cal
2. 到時部部機都有調焦啦

引用:
又不過…
為什麼大家好像忽然對副廠鏡的信心度提高了?
這裡已申報的 Sigma standard 鏡都起碼四支耶!
換著是我就大大地拗底了啦...
若有得罪, 請多多包涵.
因為大炮支.4實在頹,而.2 o個支都係有相同情況

舊 06-24-09, 12:54 AM   #22
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
[自我安慰]不拍報紙/菜牌就没事啦[/自我安慰]

拍這些東東真的不賴
拍這些東東真的不賴

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 02:01 PM   #23
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
引用:
Test Shot是現場白熾燈光源, 如果只是拍數張我唔信邪啦....
腳嘛, 可是偉大的萌腳

前前後後我同某S試了不下20張, 而家叫做拿4張出來做Sample.....

Rice
為何如此"認真"? 愈描愈黑 愈描愈ツン...
舊 06-24-09, 03:23 PM   #24
riceking
一人前のダメ人間

引用:
為何如此"認真"? 愈描愈黑 愈描愈ツン...
袋裡沒錢, 咁好彩蟲蟲發現, 當然要認真啊

Rice

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] Cross Treasures (Square Enix x V Jump) neo 手提遊戲機討論版 14 10-26-09 07:18 PM
[漫畫] ~One Piece~海賊王大時代~ Vol.7~§覇気§~ 石光 日本動漫畫討論版 1018 10-27-08 07:34 AM
[Xbox360] HALO 3 - 起來! 國共一戰! 討論區兼約戰區 小光 攻略及心得交流區 400 11-08-07 09:46 PM

現在的時間是 08:47 PM

手機版 | APP版