Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 11-14-06, 01:17 AM   #1
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
[醫生與我] 雞尾酒療法

跑進醫門

某K :「醫生...早兩日你開個劑藥,開同一份比我!!」

醫生 :「唔...(回想中)」

醫生 :「呀...好,你等等,我幫你執」

某K :「好!!」

醫生 :「你要既藥」

越來越愛...

回到家中.....

某K :「先把這個混在一起」

某K :「再把這個也加上」

某K :「這個和這個混和一起,增強藥力」

某K :「來看看藥效如何...(謎)」

~完~

此篇文章於 11-14-06 01:20 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 01:26 AM   #2
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
K大,你的這個可否聽日帶來俾小弟試下毒呢?

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 01:29 AM   #3
ZERO NEKO
God of Gamer

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
用OM的 ME-1 增1.2增不是實用一點嗎

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 01:38 AM   #4
KTN
~♡

我帶...我一定帶

>>z_plus

我原本有隻DK-21M,也同樣放大了
今次最主要只是追加效果

>>

舊 11-14-06, 01:42 AM   #5
z_plus
長崎涼美

引用:
作者: KTN
我帶...我一定帶

>>z_plus

我原本有隻DK-21M,也同樣放大了
今次最主要只是追加效果

>>
原本?
仲諗住有機會試下DK-21M tim~因為小弟戴眼鏡,所以一直不敢買來試。

呀,有咩想小弟帶出來?(雖然小弟只得一機一鏡 )

舊 11-14-06, 01:55 AM   #6
KTN
~♡

上面那隻就是DK-21M
我原本就有了她...所以不用OM那隻...
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=144137

叫米爺比毒我們吸更好/\
雞尾酒療法+5D VF

此篇文章於 11-14-06 01:57 AM 被 KTN 編輯。
舊 11-14-06, 02:06 AM   #7
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: ZERO NEKO
用OM的 ME-1 增1.2增不是實用一點嗎
對. DIY也方便...只要磨幾下就OK, 但價錢可是雙倍.......
但算算....total價好像又差不多

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享

此篇文章於 11-14-06 02:18 AM 被 antony chan 編輯。
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 02:18 AM   #8
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
咦?
聽日吸毒?
什麼日子呀?
a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 02:30 AM   #9
z_plus
長崎涼美

引用:
作者: 奸詐餅
咦?
聽日吸毒?
什麼日子呀?
a
不是什麼特別的日子啦~只是普通的飯局已矣。

舊 11-14-06, 03:25 AM   #10
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: z_plus
不是什麼特別的日子啦~只是普通的飯局已矣。
邪惡飯局才對吧?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 06:09 AM   #11
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
呢舊野好似係邊度見過咁o既

舊 11-14-06, 06:23 AM   #12
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
正想買..但今日無時間..
今日去左瑩記黎...無8mm....orz

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 08:40 AM   #13
KTN
~♡

一點也不邪惡說

你說呢..你的療程並不完整
還差其中的那個呀~

>>加賀KAGA

你看你呀...甚麼也有你份...
你到底是不是姓李的...

>>Rosicky

此篇文章於 11-14-06 03:20 PM 被 KTN 編輯。
舊 11-14-06, 03:11 PM   #14
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

新眼鏡....????

舊 11-14-06, 04:11 PM   #15
KTN
~♡

DK-21M的藥力增強器還沒有呢...

舊 11-14-06, 07:38 PM   #16
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KTN
DK-21M的藥力增強器還沒有呢...
唔加啦.....(再加會大到睇唔晒 )

舊 11-14-06, 09:44 PM   #17
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
即係要放大加這個就不是那個藥費吧w

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 10:09 PM   #18
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: antony chan
即係要放大加這個就不是那個藥費吧w
你講果個OM-E1睇過D user report,麻麻咋喎
有變型....你都係用番21M啦(乜D200個VF都仲唔夠大呀,
未用過D70,50的人真係唔知乜野係幸福呢)

此篇文章於 11-14-06 10:11 PM 被 加賀KAGA 編輯。
加賀KAGA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-06, 12:19 AM   #19
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 加賀KAGA
唔加啦.....(再加會大到睇唔晒 )
今日用過, 完全沒有效果....

因為個嘢在FF Viewfinder係Chop完再放大....即係玩嘢

Rice

舊 11-15-06, 12:22 AM   #20
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: riceking
今日用過, 完全沒有效果....

因為個嘢在FF Viewfinder係Chop完再放大....即係玩嘢

Rice
所以我ONLY換eyecup而唔改21M...但N記個eyecup的確比C記好得多呢
之前用D200時都用緊佢

舊 11-15-06, 12:28 AM   #21
KTN
~♡

今日舞完...都係留返比crop機用
無法...350D個VF真係好頹....

舊 11-15-06, 12:31 AM   #22
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
eyecup多少錢??

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-06, 12:33 AM   #23
加賀KAGA