Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-23-20, 07:53 PM   #276
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
聖誕支援........精神太強了吧

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-20, 07:02 PM   #277
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
屈強2次 魂2次
岩岩好2個抽到晒

此篇文章於 12-24-20 07:06 PM 被 魔法之子 編輯。
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-20, 07:43 PM   #278
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
基本上局抽....太強了....
平衡/攻防TYPE只有更強
攻閃真係慘....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-20, 03:14 AM   #279
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
抽左唔搖......

係唔明選角班友點諗......
主角要有主角威能都仲講得通......
淡定哥係咪仲嫌佢張圈套唔夠屈先......
(雖然本童子而家抽到都係擺落愁哥度架喇......)

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-20, 09:34 PM   #280
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

聖誕韻子真的很強w

落左兩張迎擊戰5區 10萬分上到16萬分

總分56萬 S級頭100位內

舊 12-25-20, 11:42 PM   #281
魔法之子
Game Master

迎擊戰唔識玩
是但打係D區算w
舊 12-26-20, 04:36 PM   #282
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

然後就是壓制戰5⋯⋯

區10難左幾倍⋯(大約係上次既EX5、6左右)
上次的賽賽南簡直就好似笑話咁w

舊 12-27-20, 10:48 PM   #283
GP03D

打到區9冇耐力再試10了...
個迎擊戰已經死左好多腦細胞,打到49xxxx分,已冇力再試....

舊 12-28-20, 12:35 AM   #284
魔法之子
Game Master

隻GAME唔係重課已經唔洗理最頂端既野
超4都難打到冇朋友
舊 12-28-20, 02:53 AM   #285
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

本童子窮鬼一名...早已經hea打算......
壓戰打到5開左SSR出黎就算......
迎擊戰就更加唔會落力......
作為無課窮鬼改滿部機都唔夠一半......
升滿個人就更加十個都冇......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 12-28-20, 05:41 PM   #286
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

正義+帝皇的第2SSR

然後元旦拉魔同綾波

RED好進取

舊 12-29-20, 03:11 AM   #287
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: GN00508771 查看文章
正義+帝皇的第2SSR

然後元旦拉魔同綾波

RED好進取
側田梗係要出新咭啦...
上次果張俾人話唔知佢想點......

賀正又黎綾波...係想搞碇真嗣補完計劃就正正經經出第三新~~SSR啦......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-29-20, 10:42 PM   #288
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

結果凱薩係限定SSR wwwwww

然後OG電台節目、寺田:下年會有動作 但不是一踏進2021便會震撼公布那種
請各位抱著輕鬆的心情去期待

舊 12-29-20, 10:54 PM   #289
魔法之子
Game Master

除了坑還是坑
抽完聖誕女女等其他想要既野再講
舊 12-30-20, 01:20 AM   #290
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: GN00508771 查看文章
結果凱薩係限定SSR wwwwww

然後OG電台節目、寺田:下年會有動作 但不是一踏進2021便會震撼公布那種
請各位抱著輕鬆的心情去期待
限定呢家野信住一半先......
曾幾何時笨大夠話壓戰所有野都唔會有其他途徑取得啦......
結果愁哥咪又係事後入去一般換珠區入滿佢......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-30-20, 07:10 AM   #291
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
限定呢家野信住一半先......
曾幾何時笨大夠話壓戰所有野都唔會有其他途徑取得啦......
結果愁哥咪又係事後入去一般換珠區入滿佢......
咁目前佢d限定又真係冇復刻過既⋯(漆黑三一除外)

舊 12-31-20, 11:46 AM   #292
GP03D

其實係局抽,如果你想過鎮10以上....
100%debuff冇效仲要限定,RED你太明顯啦.
跟住聽日再2隻勁sub,過肥年啦

舊 12-31-20, 01:43 PM   #293
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

難得歐洲番日......
保底10抽第一日就(終於)開到圈套......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-31-20, 10:43 PM   #294
魔法之子
Game Master

我明明有課
但係冇心機走去打鎮壓10
4都係打到9區就算
10區好似好難所以唔想搞orz
舊 01-02-21, 01:12 AM   #295
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

派左500石利是......
抽賀年番定帝皇著數d......

死神Lv.3能力覺醒
舊 01-03-21, 12:07 AM   #296
魔法之子
Game Master

都係睇你冇技定冇SUP架姐
但係新年我覺得零波差小小 都係再動1次
聖誕節就2隻都OP
舊 01-03-21, 02:09 AM   #297
GP03D

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
派左500石利是......
抽賀年番定帝皇著數d......
聖誕2隻都勁...不過抽到都係比黑31,帝皇用....
如果冇諗住打鎮10就可以唔洗住既....

舊 01-19-21, 12:21 AM   #298
魔法之子
Game Master

區10好Q難打
刷區9算
迎擊真係好麻煩 唔想諗點打....
舊 01-19-21, 01:51 AM   #299
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

60萬分OVER

然後俾第5區隻馬沙嚇死
普攻一下4萬5⋯⋯(開左神速+魂)

舊 01-19-21, 12:29 PM   #300
GP03D

引用:
作者: 魔法之子 查看文章
區10好Q難打
刷區9算
迎擊真係好麻煩 唔想諗點打....
帝皇寶劍限定

迎擊SET一次都打左2個鍾

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1283 今天 03:23 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM

現在的時間是 07:06 PM

手機版 | APP版