Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-03-21, 08:16 PM   #176
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
我預購買咗PS4限定版。 我有ps4Pro同PS4,但係買唔到ps5。
用唔到ps5玩,好無癮。ps5玩有無60fps?
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-21, 09:42 PM   #177
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
作者: Lamsze 查看文章
唔好講甘多,PO出黎睇下,youtube等緊你
我都好想PO出黎或者再講得詳細D,但有難言之隱
之前講嗰D已經有少少踩界,更具體既話會有人黎搵我飲茶
目的只係分享第一手消息,亦考慮到可能有人唔鐘意所以全部spoiler

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-21, 11:04 PM   #178
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: Kello820 查看文章
我都好想PO出黎或者再講得詳細D,但有難言之隱
之前講嗰D已經有少少踩界,更具體既話會有人黎搵我飲茶
目的只係分享第一手消息,亦考慮到可能有人唔鐘意所以全部spoiler
剪定d片發售日即po咪安全

其實唔只價錢,仲想問下點解pc可以全語言,但ps要分中韓日英各出一隻?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-21, 11:46 PM   #179
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:

其實唔只價錢,仲想問下點解pc可以全語言,但ps要分中韓日英各出一隻?
呢個可能PS game各區有各區代理有關
PC就Steam全球代理

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-21, 01:40 AM   #180
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: ko121314 查看文章
我情況同你一樣, 得部PS4, 仲要上年因為玩足小覺得load勁耐去左換SSD無耐
點知換完再之後見Arise畫面咁靚驚PS4搞唔掂但係又唔想出Prod機
又見Arise有PS5版, 結果諗住還掂都係不如試下抽下PS5啦
7月第1次抽結果又1次中鬼左
當天意所以都係出部PS5玩PS5版算
已家仲有邊到有得抽?
見現貨都仲要$6k,成年啦。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-21, 03:00 AM   #181
1pi

引用:
作者: GP03D 查看文章
已家仲有邊到有得抽?
見現貨都仲要$6k,成年啦。。。
我都買唔到ps5。
不過,我買到XSX,不過要硬食半年game pass u。

都唔知道要幾時先買到ps5
舊 09-04-21, 11:20 AM   #182
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: 1pi 查看文章
我都買唔到ps5。
不過,我買到XSX,不過要硬食半年game pass u。

都唔知道要幾時先買到ps5
一樣可以玩到最強勁機能的這個遊戲
有強勁PC的人另計,好野。
XBSX ! 優先體驗遊玩

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 09-04-21 11:29 AM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-21, 05:29 PM   #183
1pi

引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
一樣可以玩到最強勁機能的這個遊戲
有強勁PC的人另計,好野。
XBSX ! 優先體驗遊玩
我鐘意收藏實體版,xbox最大問題係,係香港買唔到實體版收藏。
同埋,我已經買咗PS4實體限定版,所以唔想再買Xbox 版浪費金錢,唯有焗住用PS4 Pro玩住先或姐希望近期內可以買到ps5。
舊 09-04-21, 10:52 PM   #184
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:

之前有人講過係防實體版水貨在其他地區流通所以咁做。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-21, 01:12 AM   #185
Kello820
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID1035-4401-7443
支線全清+爆機,一本滿足
.
絢香BE理論冇中,放心食用.同埋結局打破左兩項系列傳統,有D驚喜

此篇文章於 09-05-21 10:51 PM 被 Kello820 編輯。
舊 09-05-21, 09:09 PM   #186
Kello820
Crazy Gamer

已白金呢次需時唔多不過非常好玩.終於可以抖下

舊 09-06-21, 05:38 AM   #187
知世公主

註冊日期: Jun 2009
引用:
好快囉你地,想問係咪得數位版先有得玩啊

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-21, 08:30 AM   #188
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
Game都未出就白金左???

舊 09-06-21, 09:21 AM   #189
Kello820
Crazy Gamer

引用:
作者: 知世公主 查看文章
好快囉你地,想問係咪得數位版先有得玩啊
引用:
作者: lunn 查看文章
係有少少特殊既數位版,前兩頁PO有講

舊 09-06-21, 09:27 AM   #190
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: lunn 查看文章
完美解釋到點解有時明明偷跑兩日已經第一時間買再入game已發現點解已經有0.1%既人白金左

btw
TO
雖然唔係集集玩, 但都GBA TOP開始玩到對上TOB, 雖然PS3同NDS有兩三隻無玩但我唔知系列共通既傳統係咩
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-21, 09:32 AM   #191
Kello820
Crazy Gamer

引用:
作者: X&Y 查看文章
完美解釋到點解有時明明偷跑兩日已經第一時間買再入game已發現點解已經有0.1%既人白金左
其實黎軌已經...

舊 09-06-21, 12:50 PM   #192
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:

btw
TO
雖然唔係集集玩, 但都GBA TOP開始玩到對上TOB, 雖然PS3同NDS有兩三隻無玩但我唔知系列共通既傳統係咩

我估,以TOD2為例,開始為咗溝女等目標,到最後都會變咗要拯救世界

鏟手遊保平安
舊 09-06-21, 12:55 PM   #193
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
諗番又真係好多集主角都係為女而展開旅程
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-21, 01:19 PM   #194
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
唔知會唔會偷跑呢
聽日出去望吓先

舊 09-06-21, 01:47 PM   #195
LR猫
ˊ_>ˋ

Steam就要等10號,仲要好多時下午先有

鏟手遊保平安
舊 09-06-21, 02:00 PM   #196
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: 1pi 查看文章
我鐘意收藏實體版,xbox最大問題係,係香港買唔到實體版收藏。
同埋,我已經買咗PS4實體限定版,所以唔想再買Xbox 版浪費金錢,唯有焗住用PS4 Pro玩住先或姐希望近期內可以買到ps5。
我十分認同,我都會入手 PS4實體普通版 有得免費有埋 PS5DL版

https://psnprofiles.com/trophies/13898-tales-of-arise
PS4 TALES OF ARISE TROPHIES

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-21, 04:04 PM   #197
terrycat

註冊日期: Oct 2002
請問係邊度可以睇到多D 依D 偷玩資料....
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-21, 04:23 PM   #198
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
係有少少特殊既數位版,前兩頁PO有講
用軌跡的心態(到處找路人談話)加見怪全殺
的方法玩

大約幾多小時白金

我在想先白金5再重玩4
還是直接4之後秒白5

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-21, 04:59 PM   #199
GP03D

引用:
咁快?一週目搞掂?

舊 09-06-21, 05:03 PM   #200
GP03D

引用:

btw
TO
就係個TALES字囉

其實另一個POST都講左係為女
唔係青梅竹馬就係阿妹,路過見靚女都得

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Tales of Phantasia randy 日本動漫畫討論版 14 03-08-06 11:14 PM
Tales of Phantasia Hayami 日本動漫畫討論版 139 12-21-05 11:47 PM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM
[機種未定]Tales Of系列新作發售決定,Next Tales Of..... 神祕人1號 手提遊戲機討論版 18 02-16-05 09:33 PM
Tales of Phantasia...... hopeless 日本動漫畫討論版 3 12-12-04 11:11 PM

現在的時間是 11:50 AM

手機版 | APP版