Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-20-12, 01:10 AM   #1
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
請大家比下意見~

咁我做義工識左兩個女仔 一個係我想去馬既對象 一個係佢本身個FD

之後WT APP 開左個GROUP傾計
傾傾下我單獨同果個女仔WT APP傾計 佢同玩左過心靈魔術(我FD教我)
話我好勁 估到佢諗咩 之後就同佢開個TOPIC一路單獨傾落去
佢話叫我SEND我張相比佢做ICON
,之後我話好啦 星期六我出黎比你影啦
佢就話我今日幫佢影果張相唔靚 話好大個眼袋
我話到時幫佢影過一張,
, 佢就主動話果日一齊出黎影張合照都無問題

我唔想再停留在2次元呀呀呀呀呀

我真的是初哥 求救 我又無主角威能 又無條件開後宮

呢個女仔對我既印象係咪算係幾好呢?
有D咩SKILL 可以深化到佢既關係呢?
因為我星期六會見到佢 我地兩個人做義工

佢中6學生 我..TOPUP DEGREE...
真係唔想再毒落去

舊 07-20-12, 07:57 AM   #2
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
初戀無限好
約下佢玩囉
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 10:04 AM   #3
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
好似發展不錯呀, 咪玩落去先囉, 咪亂自爆wor
如果係大家都有意既, 實sense到既

個女仔有冇拍緊拖ga?

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 10:22 AM   #4
Norm
=_="""""

引用:
作者: jlai 查看文章
好似發展不錯呀, 咪玩落去先囉, 咪亂自爆wor
如果係大家都有意既, 實sense到既

個女仔有冇拍緊拖ga?
應該冇吧.....拍緊拖仲同樓主咁CLOSE....

舊 07-20-12, 10:43 AM   #5
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
搓掐呀~~~
唔使急不過最緊要快

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 10:44 AM   #6
jlai
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Norm 查看文章
應該冇吧.....拍緊拖仲同樓主咁CLOSE....
中學生, 好難講, 仲要中六
正正常常都應該拍過/拍緊

同埋樓主都叫大學生, 預科生唔多唔少都會對大學生有0的fantasy.

同你玩得埋0的調0下情又有咩所謂, 反正一個禮拜先見一次, 大家個圈子都唔一樣, 冇乜機會穿煲

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 11:14 AM   #7
朝霧 海斗
Crazy Gamer

其實識左第一日就已經咁樣...

佢仲同我講平時我驚同陌生人講野

不過FB 識過留言, 一陣間比佢剷左 (佢之後立即WT APP 同我講話FB 有BUG 食左D MSG
>>求証..

暫時唔想諗太多負面野住
觀望埋星期六 大家出到黎點樣吧..

舊 07-20-12, 11:42 AM   #8
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
其實識左第一日就已經咁樣...

佢仲同我講平時我驚同陌生人講野

不過FB 識過留言, 一陣間比佢剷左 (佢之後立即WT APP 同我講話FB 有BUG 食左D MSG
>>求証..

暫時唔想諗太多負面野住
觀望埋星期六 大家出到黎點樣吧..
佢D fd list入面多唔多男仔丫?
佢都話左少同陌生人講野, 其實FB入面你咪陌生人囉

或者, 唔想佢D FD知你O既存在.
你而家追問都冇好結果架啦. 暗示下唔開心都OK O既
大方少少大家都好過

你等確認女方對你都有意思先問啦.
到時應該會答你架啦

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 12:10 PM   #9
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: D.K. 查看文章
佢D fd list入面多唔多男仔丫?
佢都話左少同陌生人講野, 其實FB入面你咪陌生人囉

或者, 唔想佢D FD知你O既存在.
你而家追問都冇好結果架啦. 暗示下唔開心都OK O既
大方少少大家都好過

你等確認女方對你都有意思先問啦.
到時應該會答你架啦
佢無開放FD LIST.. 見d相都係同女仔影多

佢D所謂兄弟姐妹都係D中學生...

真係可能好似樓上所講佢對"大學生" 有Fantasy..(當然topup自己都知咩事)

只怕黎得快去得仲快 (我好純情架 至少我個思想仲停留緊d gal game度)

舊 07-20-12, 12:27 PM   #10
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
你記住對住個女仔唔好用你一樓果堆字...
一聽就知你係毒

FB唔會DEL MSG, 你一留完果下出唔到就有可能~ 但係之後點都會出現
你睇返自己ACTIVITY LOG都無, 咪即係DEL左囉
咁唔del都del左... 仲有咩好講
你都問左佢一次, 佢都解釋左
你接受又好, 唔接受又好, 追問都無意思
只會顯得你小氣 = =
由佢啦~

樓主初戀?
人間同你flirt下姐~ flirt就最好玩架啦
可以唔駛諗到咁遠wor~ 何況只係合個照姐~ 又唔係做d咩

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 12:45 PM   #11
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: irismong 查看文章
你記住對住個女仔唔好用你一樓果堆字...
一聽就知你係毒

FB唔會DEL MSG, 你一留完果下出唔到就有可能~ 但係之後點都會出現
你睇返自己ACTIVITY LOG都無, 咪即係DEL左囉
咁唔del都del左... 仲有咩好講
你都問左佢一次, 佢都解釋左
你接受又好, 唔接受又好, 追問都無意思
只會顯得你小氣 = =
由佢啦~

樓主初戀?
人間同你flirt下姐~ flirt就最好玩架啦
可以唔駛諗到咁遠wor~ 何況只係合個照姐~ 又唔係做d咩
我忍我係毒O黎架
咁當然我唔會佢條女面前講果堆野啦

其實唔係我問佢FB 係佢WT APP 主動話我知FB食左MSG

之後隨便講左句
以為你DEL左TIM

此篇文章於 07-20-12 12:52 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
朝霧 海斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 12:48 PM   #12
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
其實我唔多睇明你上面打乜, 不過是但啦~
總之唔好諗咁遠~
開開心心咁相處下先啦~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 02:22 PM   #13
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
facebook 有機會留言失敗, 但我估對方唔會知道你失敗... (但手機又 cache 佐)
又試過 refresh 有時出現有時唔出現...

anyway, 佢話乜咪乜, 唔駛太去明白點解點解點解 (識得耐都可以不問理由o既)

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 03:50 PM   #14
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
留左咩言攪到對方要剷走?

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 03:56 PM   #15
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
多D約佢出黎睇下點
搵D老套藉口:EG表妹生日買禮物呢D

有好感既應該約到出黎了解下先

舊 07-20-12, 04:36 PM   #16
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
如果對方肯成日長時間單獨同你出街的話
你的成功機會係高的
多d留意對方比你的message(即使係明示、暗示都好)
配合再自己上吧
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 09:45 PM   #17
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
佢無開放FD LIST.. 見d相都係同女仔影多

佢D所謂兄弟姐妹都係D中學生...

真係可能好似樓上所講佢對"大學生" 有Fantasy..(當然topup自己都知咩事)

只怕黎得快去得仲快 (我好純情架 至少我個思想仲停留緊d gal game度)
怕陌生人又會一堆兄弟姐妹,呢D女fb一大堆

當然,負面諗法只係比你自保用,可能佢真係好女仔

唯一可以教你只有一d心態上既自保方法

你溝佢,溝到就當免錢有餐食,溝唔到咪冇免錢餐lor

溝到之後視情況決定佢係咪你以後一日三餐

他朝有日有乜問題,咪當係食完個餐唔好食唔再幫襯lor

中途個程平常心,同自己講香港女多男小架
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 09:51 PM   #18
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 才子 查看文章
留左咩言攪到對方要剷走?
經驗之談~我某ex初初一齊叫我fb唔好留言add關系

出街係某D死方又四圍望,結果...你明架啦

不過而家d 90後冇咩冇可能,keep到平常心去馬男人好難有咩損失(除左錢、時間

我係怕樓主初戀太多幻想keep唔到平常心
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 12:19 AM   #19
二伍

宮野大人食唔少90後啦
舊 07-21-12, 01:13 AM   #20
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
咁我做義工識左兩個女仔 一個係我想去馬既對象 一個係佢本身個FD
......
第二個女仔同故事有咩關係a

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 07:52 PM   #21
朝霧 海斗
Crazy Gamer

今日活動完左之後 我主動問佢一唔一齊食過飯
佢竟然在我面前問隔離條仔一唔一齊去食

Failed

但其實佢同果個男仔全日都無乜講過兩句野

我之後諗諗下呢餐飯都係食唔落
係我自己諗多左野 我笑住同佢講 話我仲未好肚餓都唔係食住喇

不過佢最後其實無理到我格黎個男仔 之後同我一齊走

之後大家個氣氛都幾尷尬 問左我2次去邊

大家散左水之後一陣間 佢WTAPP我問我係邊

我覺得有D失望HEA應佢

佢又SEND WP 比我問 下次呢個活動唔知仲洗唔洗義工幫手呢

我仍然HEA答佢自己問負責人

最後佢問我去唔去

我答佢 未知呀, 到時大把朋友陪你啦 HAHA (我都覺得自己有D 小家)

佢之後連續SEND左7次 MSG 叫我一齊去

可能性1 :佢想收兵 (我做過太多次 好敏感)
可能性2: 佢真心想做朋友

咁既情況 幾實係咪已經無機會架喇?

舊 07-21-12, 08:13 PM   #22
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
自殺乎?

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 08:38 PM   #23
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
未拍過拖既毒X性格果然好有問題
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 10:09 PM   #24
二伍

仲唔快d食飯?
舊 07-21-12, 10:13 PM   #25
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
仲乜咁睇唔開自殺啊
毒x性格唔改變下好難幫到你
連兵都冇得做

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:37 AM

手機版 | APP版