Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2!
wflaw11000 10:02 AM 08-29-12
尋晚第一日玩..感覺良好...有番第一次接觸wow果種周圍冒險既感覺
尋晚想踩地圖....點知一直都有動態事件觸發...最後第一個地圖都踩唔晒
古手神主 10:25 AM 08-29-12
作者: slowpoke:
依家公會個upgrades好像所有人都噤到,
洗唔洗鎖左先,
廢事遲D咁錯
我自己都唔太清楚. 返去先睇. 不過相信大家都係成熟0既人, 短期應該冇問題
賈圖 10:32 AM 08-29-12
作者: ZOMA:
即係關網上行事..

頭先用10幾FPS玩左陣
眼都痛
我仲灰得5-7fps㩒極制都無反應,以為自己部機唔係咁廢呀玩唔到高效
chihung0512 10:35 AM 08-29-12
神主, 想問係GUILD度represent左點先見到你們的位置....
古手神主 10:40 AM 08-29-12
唔好問我啦, 我乜都唔知架, 新玩架咋. 我自己同d friend 玩就用voip 問位置咁原始架咋...
小白熊 10:42 AM 08-29-12
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...num=9&subbsn=2

Asura 萬歲!
Kaede楓 10:53 AM 08-29-12
作者: chihung0512:
神主, 想問係GUILD度represent左點先見到你們的位置....
Guild個版頁有寫member係邊張map到
但mini map要show位置好似同一party先得.....
金戰士 11:48 AM 08-29-12
想問我去了官網買網上版,下載了個EXE每次下載隻GAME吾夠2%就停了..
代官 11:52 AM 08-29-12
所以尋日味係到問點開第一身
slowpoke 01:01 PM 08-29-12
公告:
2小時後關SERVER 20~60min
金戰士 01:58 PM 08-29-12
公告:
2小時後關SERVER 20~60min
THX Good news,今晚再download隻game
呀正 02:20 PM 08-29-12
Is WvW character "item/stat/lvl/skill" base on PVE character
Nicklaus 02:22 PM 08-29-12
作者: 呀正:
Is WvW character "item/stat/lvl/skill" base on PVE character
lv80 only, states=lv80 base
呀正 02:29 PM 08-29-12
作者: Nicklaus:
lv80 only, states=lv80 base
can i get exp and loot in wvwvw if im a 50 lvl player

thanks a lot
chihung0512 02:29 PM 08-29-12
作者: Kaede楓:
Guild個版頁有寫member係邊張map到
但mini map要show位置好似同一party先得.....
唔該哂ching
Nicklaus 02:41 PM 08-29-12
作者: 呀正:
can i get exp and loot in wvwvw if im a 50 lvl player

thanks a lot
effective level 80, u also can get exp for ur current lv
鈴蘭 03:05 PM 08-29-12
maintenance中
唔知mainten幾耐?

快D開Trade啦........
古手神主 03:07 PM 08-29-12
隻game 岩岩開就算啦, 雖然冇trade 真係好惡頂.....
slowpoke 03:51 PM 08-29-12
作者: 古手神主:
隻game 岩岩開就算啦, 雖然冇trade 真係好惡頂.....
已經可以入,
trade多了施工圖案
zeroorz 04:26 PM 08-29-12
已經可以入,
trade多了施工圖案
鍾意龍龍訓覺圖案多啲-w-
古手神主 04:28 PM 08-29-12
作者: zeroorz:
鍾意龍龍訓覺圖案多啲-w-
我都係鐘意隻龍仔多d.

工頭又有龍仔又好快d 搞掂佢唔該......
shinnogard 05:15 PM 08-29-12
想問交易係咪一定要用 Mail ?? 冇得就咁trade 人?
Sar8 05:28 PM 08-29-12
頭先個trading post開左一陣
放左50枝血上去
頂佢個掣同我maintenance
shodanng2 06:25 PM 08-29-12
之前一直誤會GW1同2都係收月費制
最近先知係買完就任玩
其實GW1依家ONLINE人流多唔多?
我想由GW1玩起先
可能等下次Steam特價買哂GW1三合一同個expansion
david 06:41 PM 08-29-12
作者: shodanng2:
之前一直誤會GW1同2都係收月費制
最近先知係買完就任玩
其實GW1依家ONLINE人流多唔多?
我想由GW1玩起先
可能等下次Steam特價買哂GW1三合一同個expansion
呢排勁多,因為多佐人衝HOM REWARDS,我都係啱啱衝佐30/50,開晒ITEMS REWARDS。

大時大節有官方EVENT,SERVER NUMBER可以過百。

由GW1玩係唔錯O既選擇,因為故事上係有好大關連。

仲有唔一定要等STEAM做特價,NCSOFT(GW代理)都會不定時做特價。
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面