Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 10-15-08, 10:29 AM   #601
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Terrier 查看文章
因為我見有The Holiday緣份精華遊(2006)/X-MEN3(2006)都有,而且好多~

所以先想問Batman Begins(2005)究竟有冇
universal 同fox就多貨d. MGM都有d, 其他大studio的貨真係好少.

新淨而名氣大的動作特持片唔係冇, 但真係得好少, xmen3 同king kong 加長版呢d咁真係異數.

avp1同f4第一集都有, 不過都只係戲院單碟版, 而且呢2套野其實質素ma ma, 唔值得買.

我買完隻night watch後, 連day watch都未見過.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-08, 03:34 PM   #602
bear007
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDsidearms46
XBox Live Gamertagpeterbear360
動物之森, titanic, gladiator的字幕, enjoy

http://www.yourfilehost.com/media.ph...le=dvd_srt.rar

bear007 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-08, 02:12 AM   #603
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: W!LL 查看文章
係唔係日本果邊有批發大開倉去死貨?
其實大家知否原因架?(我沒追post!)

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 09:59 PM   #604
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
RUSH HOUR 3 出o左
$38
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 12:25 AM   #605
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
RUSH HOUR 3 出o左
$38
今日跌到$28
即入左(平過買港版vcd )
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 10:27 AM   #606
wing
格鬥低手

引用:
作者: KIM 查看文章
其實大家知否原因架?(我沒追post!)
門市同倉都送走DVD, 留番d位放br.

但估唔到d貨一路送過來送左成年都仲有
舊 11-14-08, 10:28 AM   #607
wing
格鬥低手

仲有avp1雙碟38, f4#1(theater版)雙碟28, F4#2雙碟48
舊 11-14-08, 05:51 PM   #608
Blacksan
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
去走左一趟,入左

Die Hard 1 Ultimate Edition 雙碟 (新版封面 ) $10
Die Hard 2 Ultimate Edition 雙碟 (新版封面 ) $10
Die Hard 3 Ultimate Edition 雙碟 (新版封面 ) $28
The Mask Ultimate Edition 雙碟 $58
AVP1 Special Edition 雙碟 $38
Emmanuelle $10
Rush Hour 3 雙碟 $20
Chariots of Fire 雙碟 $10
American Pie 2 $22

此篇文章於 11-14-08 05:55 PM 被 Blacksan 編輯。
Blacksan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 05:56 PM   #609
wing
格鬥低手

引用:
作者: Blacksan 查看文章
去走左一趟,入左

Die Hard 1 Ultimate Edition 雙碟 (新版封面 ) $10
Die Hard 2 Ultimate Edition 雙碟 (新版封面 ) $10
Die Hard 3 Ultimate Edition 雙碟 (新版封面 ) $28
The Mask Ultimate Edition 雙碟 $58

die hard 1,2 同烈火戰車琴日仲賣緊28...

我早排買烈火戰車單碟都要$15.....

可能就快有新貨來, d舊貨要快d減價清左佢
舊 11-14-08, 09:45 PM   #610
勇者仁傑
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Blacksan 查看文章
去走左一趟,入左

明天去入 diehard 先, 抵
勇者仁傑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-08, 08:06 PM   #611
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
有utawarerumono的dvd BOX...@@
剛好只剩最後一套~就敗了..
只是hk$38...
是序章一來的~

其實那邊是不是有時會有些動畫dvd?...XD

舊 11-16-08, 08:58 PM   #612
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
原來F4有第二集DVD喇, 咁快? @@
不過呢套野, 睇第一集就算吧...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 09:29 PM   #613
wing
格鬥低手

引用:
原來F4有第二集DVD喇, 咁快? @@
不過呢套野, 睇第一集就算吧...
#2其實好睇過#1
舊 11-16-08, 10:02 PM   #614
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: wing 查看文章
#2其實好睇過#1
係咩....
我覺得個銀魔一d都感動唔到我, last boss好求其...特技又差左(尤其神奇先生d手)...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-08, 10:09 AM   #615
wing
格鬥低手

引用:
係咩....
我覺得個銀魔一d都感動唔到我, last boss好求其...特技又差左(尤其神奇先生d手)...
老實講, 好就其實2套都唔算好, 係近年super heroes電影的平均水準以下, 但又未到爛片的地步. 不過ma.. #1同#2邊套好少少就各花入各眼la.
舊 11-18-08, 10:16 AM   #616
wing
格鬥低手

F4#1 雙碟版跌到18.

die hard 1,2都係18
舊 12-14-08, 07:01 PM   #617
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

呢排好多平野
入左land of the dead $8
最抵都係桑田佳佑隻新cd+live dvd....$28
舊 12-24-08, 04:35 PM   #618
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
有冇板友知Matrix BR板會唔會有行貨?

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 06:12 PM   #619
IDGAF
The One

引用:
作者: bear007 查看文章
動物之森, titanic, gladiator的字幕, enjoy

http://www.yourfilehost.com/media.ph...le=dvd_srt.rar
啱晒~!
有字幕隻"動物之森"DVD唔再個筆袋的贈品…

有無人有大奧THE MOVIE的字幕呢?

舊 12-24-08, 06:15 PM   #620
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
有冇板友知Matrix BR板會唔會有行貨?
出左啦,3集都賣$239...
joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 06:16 PM   #621
joeypong

引用:
作者: frankieccc 查看文章
今日跌到$28
即入左(平過買港版vcd )
而家$10隻...
舊 12-24-08, 08:44 PM   #622
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
係1樓又新開左1間賣平碟

此篇文章於 12-24-08 08:47 PM 被 超合Game魂 編輯。
超合Game魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-08, 09:19 AM   #623
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: joeypong 查看文章
而家$10隻...
haha....我都估佢唔到...突然好多$10隻
我買左幾日後就變左$10了,即係$10呢個價做左接近成個月都無升返....套野真係咁唔掂?
舊 12-28-08, 12:08 AM   #624
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
引用:
作者: joeypong 查看文章
出左啦,3集都賣$239...
咁有冇box set?
之前我係hmv見到有box set,但唔係行
包理隻動畫版共5 br?

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 12:10 AM   #625
joeypong

引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
咁有冇box set?
之前我係hmv見到有box set,但唔係行
包理隻動畫版共5 br?
冇boxset,又貴,我都放棄左買...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:35 PM

手機版 | APP版