Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-14-05, 02:10 PM   #1
柳田理科雄
Crazy Gamer
空想科學研究所研究員

註冊日期: Oct 2004
想考車牌

見LEE排冇搞作想學車 (棍波貨van),
想問問李健好D定係HKSM好D???

舊 06-14-05, 05:09 PM   #2
紫色螢火蟲
God of Gamer
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
我覺得好運幾好

舊 06-14-05, 05:14 PM   #3
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=114302
參考

舊 06-15-05, 10:57 AM   #4
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
報李健同香港駕駛學院想pass都難,自己跟師傅學啦,1 take pass都唔係太難~
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-05, 01:46 PM   #5
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
引用:
作者: 遊戲人間
報李健同香港駕駛學院想pass都難,自己跟師傅學啦,1 take pass都唔係太難~
駕駛學院先容易pass喎,係貴之嘛

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-05, 11:07 PM   #6
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 柳田理科雄
見LEE排冇搞作想學車 (棍波貨van),
想問問李健好D定係HKSM好D???
千祈唔好報李健,除非你自問領悟力超強。
我就跟師傅,都考到。

HKSM合格率高,不過貴,好就好在佢有自己特定考試地點,非常易考,所以易及格。

舊 06-16-05, 08:24 PM   #7
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
hksm
我個時都係香港駕駛學院學.考左3次
佢合格率高.可能係d人想排快期去補考.考第二次當然易d合格.
真係想學自己去問多d.例如有幾多堂.有無包合格?每堂時間有幾多.補鐘幾錢?指定師傅洗唔洗加錢.
自己衡量一下邊間好d 囉.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-05, 12:12 AM   #8
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
考棍波貨ven係唔係唔使考多次私家車都可以揸私家車?

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-05, 08:38 AM   #9
nakata
Game Master

引用:
作者: 嘖HEIHEI
考棍波貨ven係唔係唔使考多次私家車都可以揸私家車?
係.你考左棍波貨van仔就可以吸埋1,2牌架啦!(私家車+貨van)
所以唔想用咁多錢,就一定咁樣,難度就梗係高d啦!
不過我諗9成男仔都係咁報架嘛?

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-05, 03:31 PM   #10
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: nakata
係.你考左棍波貨van仔就可以吸埋1,2牌架啦!(私家車+貨van)
你諗呀﹖
不過我認識的朋友,不論男女,全部都考輕型貨車牌。

舊 06-17-05, 07:54 PM   #11
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: daikoko
你諗呀﹖
不過我認識的朋友,不論男女,全部都考輕型貨車牌。
我有個Friend,男仔...........考私家車牌
俾我地班Friend笑左一年

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-05, 08:27 PM   #12
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: nakata
我可以好肯定講
學van仔易過pc

係[靚]女易過仔pass jee

舊 06-17-05, 09:49 PM   #13
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 勃勃
我可以好肯定講
學van仔易過pc

係[靚]女易過仔pass jee
依樣嘢放喺邊都啱

舊 06-18-05, 12:33 PM   #14
nakata
Game Master

引用:
作者: Led Mirage
我有個Friend,男仔...........考私家車牌
俾我地班Friend笑左一年
我都有個fd考私家車掍波牌,
攪到佢響公司冇得揸貨van.
過左5,6年都冇再去考番個2牌.傻仔一名.

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
舊 06-18-05, 12:56 PM   #15
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
李健係咪平過駕駛學院好多?
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-05, 12:46 AM   #16
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: Pato
李健係咪平過駕駛學院好多?
擺到明駕駛學院最貴。
擺到明李健又係好廢。

不如報德安啦,人地話教得幾好架。

舊 06-19-05, 01:14 AM   #17
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
宜家駕駛學院學棍波貨van加加埋埋要幾多錢?
李健點廢法?
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-05, 12:37 PM   #18
nakata
Game Master

引用:
作者: Pato
宜家駕駛學院學棍波貨van加加埋埋要幾多錢?
李健點廢法?
駕駛學院學棍波貨van任何時間學車要大約9000蚊
要d非繁忙時段大約5000蚊.
唔知咩叫非繁忙時段喇,
打電話去問問啦!

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
舊 06-20-05, 07:18 PM   #19
Francisau100
Game Master
大名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: daikoko
擺到明駕駛學院最貴。
擺到明李健又係好廢。

不如報德安啦,人地話教得幾好架。
德安good!!!!!!!

not expensive!!!!!!!!!! but useful!!!!!!!!!!! one take pass!!!!!!!!!!

MU GO GO GO!!

學習攝影! A99+2470+50.4+85.4+70300
Francisau100 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-05, 09:16 PM   #20
舒密加
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 遊戲人間
非常同意~~我跟師傅一次攪掂!佢又盡力教!埋單4xxx!( 睇閣下技術) 努力~~
舒密加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-05, 12:21 AM   #21
Hayato
Insane Gamer

你地講到李健咁廢
搞到我好肴←報左未學
Hayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-05, 12:23 AM   #22
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: Hayato
你地講到李健咁廢
搞到我好肴←報左未學
李健精神,教到你暈

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-05, 11:22 AM   #23
daikoko
Crazy Gamer
Kenneth大哥哥

引用:
作者: 陸奧 貴志
李健精神,教到你暈
李健李健,全港最賤

舊 06-21-05, 10:57 PM   #24
KARAS