Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-17, 11:23 AM   #101
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
點樣過左16年啊?.....
真道應該未死係訓緊醫院?
過左16年點解得助手哥老左其他人無變化?
呢個結局真是正確????
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 11:40 AM   #102
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
NTR終最後一集D腐臭

>>問題唔係幾時造人架?
造人之前已經做左啦,仲話全裸得番件衫冇事丫拿..應係開左個精神時間房,等大肚生埋放低搵個人養16年,又後先去搵基佬....?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-01-17 11:50 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 01:07 PM   #103
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
真道好殘忍
對住基友a晒全家褔
再要基友b幫佢養女
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 02:10 PM   #104
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: s2001154 查看文章
呢個結局真是正確????
在第二個空間過16年,再轉返來現在個空間。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 02:13 PM   #105
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
其實直接出個女就得啦,唔使等插完抽出心臟才出場!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 02:35 PM   #106
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: mikemike 查看文章
其實直接出個女就得啦,唔使等插完抽出心臟才出場!
因為男主想莫名以為完勝後先出個女比個最大驚喜佢(絕對唔係想比莫名抽插

不過!!!你個女勁到甘洗鬼理莫名點諗
直接出黎秒左佢就得啦

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 03:07 PM   #107
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
編劇你出來我想同你談論人生……
真係名乎其實的神展開,睇左三集就同我講糞作個位係無錯的……

舊 07-01-17, 04:49 PM   #108
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
嘩,大結局編劇完全暴走

臨尾美男已經唔係女子力高,而係直頭變基佬。編劇你洗唔洗服侍腐女咁周到啊?

原來正確嘅「答案」就係:「多啲生多啲仔女啦」

引用:
作者: hitachi 查看文章
真道好殘忍
對住基友a晒全家褔
再要基友b幫佢養女
基友A成個比人NTR個樣 XD

基友B最慘,咁就冇咗16年光陰。仲要最後個女選擇陪個衰鬼老竇(嘅靈魂?)去異方(好似係),掟低佢一個係地球。

引用:
作者: s2001154 查看文章
之前幾集咪介紹咗一個可以操控時間嘅裝置啦。用嗰個裝置埋可以製造一個出面1日=入面16年嘅「精神時間房」類似嘅空間囉。

此篇文章於 07-01-17 04:54 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 10:37 PM   #109
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
我頂你個肺我到底睇左D乜野
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 10:39 PM   #110
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
我比較想睇既過程囉

舊 07-07-17, 03:54 PM   #111
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
我睇到7停左之後補返。

本來一直睇緊超科技對世界影響,但後面完全唔知做乜變左BL爭仔劇。

仲有後面果段變變變生命力做乜架?又牛又人……
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 10:23 AM   #112
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
仲生存緊??

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 11:02 AM   #113
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
作者: J+1 查看文章
仲生存緊??

由手機版發出
可能有靚仔頂得著
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-20, 04:45 AM   #114
zzz
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2005
請問依套片有個0話
應該睇1話先還是0話先?
zzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-20, 09:52 AM   #115
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: zzz 查看文章
請問依套片有個0話
應該睇1話先還是0話先?
正確答案,唔好浪費人生.
單純想觀摩爛片就邊話開始都無所謂.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
東映アニメーション 新たなCGプロジェクト複数企画中 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 05-19-15 01:30 PM
東映アニメーション「マジンボーン」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 18 03-25-15 12:28 PM
[動畫] 東映アニメーション × バンプレスト「京騒戯画」#10.5 (終)「復習篇」 supermanlady 日本動漫畫討論版 27 11-22-13 01:59 AM
[漫畫] 東映アニメーション 「スタプラ!」 さまざまなメディアミックスが進行中 money 日本動漫畫討論版 2 12-01-12 07:21 PM
[漫畫] 東映アニメーション「魔法少女 鬼塚さくら」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 0 06-09-11 08:25 PM

現在的時間是 09:22 AM

手機版 | APP版