Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
鳳熾魂 10:40 AM 01-04-21
作者: wing:
記得百式係舊年1月1日出
人地講緊個免費十抽wor
wing 11:31 AM 01-04-21
作者: 鳳熾魂:
人地講緊個免費十抽wor
佢俾7日時間, 如果自己唔醒水就真係冇得講喎.
pet3 07:40 PM 01-06-21
強制維護到明天

咁係唔係僧強迫當斷連續登入?(我由開服到現在一日無沒斷過...
Hunter 09:22 PM 01-06-21
作者: pet3:
強制維護到明天

咁係唔係僧強迫當斷連續登入?(我由開服到現在一日無沒斷過...
我都係, 今個月日日登入做每日任務

延長多1日, 維修到1月8 19:00先完
wing 10:15 PM 01-07-21
唔知衰咩要搞咁耐
KENSNAKE 10:35 PM 01-07-21
由早一日修正引導炮引發無法存檔,由無法存檔系統將大量玩家當斷線懲罰,大量帳號被鎖好似係咁。
Gundam MK-2 10:36 PM 01-07-21
作者: KENSNAKE:
由早一日修正引導炮引發無法存檔,由無法存檔系統將大量玩家當斷線懲罰,大量帳號被鎖好似係咁。
無錯係衰呢樣

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送
wing 11:03 AM 01-08-21
連鎖關係

其實將果幾粒鐘log in 的全部玩家解哂penalty咪得囉...放生左少數人, 好過停2日
Gundam MK-2 11:25 AM 01-08-21
連鎖關係

其實將果幾粒鐘log in 的全部玩家解哂penalty咪得囉...放生左少數人, 好過停2日
但個bug唔解決,就會繼續大量玩家end唔到game
唔通下下人手解pen咩

wing 11:29 AM 01-08-21
作者: Gundam MK-2:
但個bug唔解決,就會繼續大量玩家end唔到game
唔通下下人手解pen咩

第一個bug我又想像唔到有幾難搞, 必要時roll back番上一個build咪算, 反正exs個bug唔係真係咁大件事, 唔值得熄一兩日機

點可能需要人手一個一個解pen, 呢D野在database set 2個condition就列哂出來喇.
Gundam MK-2 11:59 AM 01-08-21
第一個bug我又想像唔到有幾難搞, 必要時roll back番上一個build咪算, 反正exs個bug唔係真係咁大件事, 唔值得熄一兩日機

點可能需要人手一個一個解pen, 呢D野在database set 2個condition就列哂出來喇.
唔知隻game點寫又唔識寫game,所以我哋啲花生友好難判斷有幾難搞
但搞到咁大件事又要搞咁耐,唔排除運營花咗好多時間先搵到個bug係邊

再寫條式去解pen會影響成個規則,同時隻game都會load耐咗,制唔過

wing 01:19 PM 01-08-21
再寫條式去解pen會影響成個規則,同時隻game都會load耐咗,制唔過

冇關係的。pen呢d 對個user status database 做one off一次過操作。
pet3 05:20 PM 01-08-21
之前我就覺得如果我斷了,就不玩了

這幾天強制維護
現在重開.....
系統竟然把我連續登入8xx日(開服當天即累計)
重計成一天
棄遊了

其他遊戲如果連續大維護的話
會把連續登入自動計算

他竟然斷我....
wing 06:05 PM 01-08-21
作者: pet3:
之前我就覺得如果我斷了,就不玩了

這幾天強制維護
現在重開.....
系統竟然把我連續登入8xx日(開服當天即累計)
重計成一天
棄遊了

其他遊戲如果連續大維護的話
會把連續登入自動計算

他竟然斷我....
覺得好玩仲值得放時間入去就繼續, 否則就停囉. 俾個數字綁住好似好無謂.
鳳熾魂 08:11 PM 01-08-21
未更新之前朝早打都有D問題。打完Load好耐先Save到
Gundam MK-2 08:46 PM 01-08-21
作者: 鳳熾魂:
未更新之前朝早打都有D問題。打完Load好耐先Save到
上個星期都已經係咁

鳳熾魂 02:50 PM 01-09-21
上個星期都已經係咁

好似無咁嚴重 果日打都怕斷
安安 10:00 PM 01-14-21
抽中

雙槍快過密達斯
子母劍快過郭士尼
加上戰甲,飛行....

缺點: 皮薄 中間得五格
kog 08:20 AM 01-15-21
唔掂,半價抽中試了幾場,
攻低薄皮,氣短血少又大隻,冇乜優點。

兩支槍好快過熱,基本上要出刀,但刀冇加成...
空中比實彈射到傻,地面比光槍射到傻,推防實或防光...
行氣得60,比飛老虎還少,中距parts slot少,加氣有限,
唔值500或550 cost。
KENSNAKE 08:29 AM 01-15-21
作者: kog:
唔掂,半價抽中試了幾場,
攻低薄皮,氣短血少又大隻,冇乜優點。

兩支槍好快過熱,基本上要出刀,但刀冇加成...
空中比實彈射到傻,地面比光槍射到傻,推防實或防光...
行氣得60,比飛老虎還少,中距parts slot少,加氣有限,
唔值500或550 cost。
飛緊減攻擊力好神奇設定。
wing 05:36 PM 01-15-21
我都抽到, 好易俾人下鳥, 冇之前飛虎咁爽。
kog 12:04 PM 01-16-21
陸戰比空戰更實用
wing 03:18 PM 01-17-21
抽到350水高 好惡
Chris Redfield 05:50 AM 01-22-21
40抽中FA百式改,依部野真係簡單得黎又幾好用
wing 09:34 AM 01-22-21
作者: Chris Redfield:
40抽中FA百式改,依部野真係簡單得黎又幾好用
我都抽中左, 幾種武裝輪流射可以不停輸出. 不過呢部百式個耐beam冇想像中咁高, 但以援機來講, 冇平衡器竟然有廿幾格補, 反格仲要斬三劍而唔係踢一腳....都幾特別.
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77  ... 最後

返回主題版面