Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-19-20, 10:54 PM   #226
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
下次更新又加新系統......
雖然隔離po話只係搬左佢地個超改造過黎......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-20, 11:26 PM   #227
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇眼睇
一周年前一d氣氛都冇 仲搬埋隔離既超改造

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-20, 12:32 AM   #228
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
都係睇X-Ω討論時睇到有人講DD更新的資料

性質真係好似,連類型限定BUFF都一樣(平均型加XX)
不過DD沒PVP,係睇佢會不會搞到自己個PVE變得難打到死

個人只隨便打下攞石,現在好似都唔係所有人過到鎮壓10吧??

舊 08-20-20, 04:15 PM   #229
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: 王蛇 查看文章
都係睇X-Ω討論時睇到有人講DD更新的資料

性質真係好似,連類型限定BUFF都一樣(平均型加XX)
不過DD沒PVP,係睇佢會不會搞到自己個PVE變得難打到死

個人只隨便打下攞石,現在好似都唔係所有人過到鎮壓10吧??
我7都未過呢.....

呢個1週年...仲衰過平時D活動....
原創機真心肉酸,點會想抽呀....
已家都係真31/感情先會抽架啦...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-20, 12:06 PM   #230
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
今晚生放送會唔會用一個鐘講呢個系統?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-20, 08:04 PM   #231
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
寺田瘦左好多。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-20, 09:05 PM   #232
cat722
Senior Gamer
雪凝騎士

註冊日期: Sep 2003
正樹坐翼霸
由手機版發出
cat722 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-20, 09:23 PM   #233
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: cat722 查看文章
正樹坐翼霸
由手機版發出
綠川耍劍......
見到把劍仲長過部機本童子又諗起某位大叔......

壓戰S4...愁哥登場......
下個主線出死神......
GGG同Zega加新招......
但係呢個ゲーム短打通常都唔太好用......

黑影部ゲッター係號定ネオ?......

GGG同Zega加新招......

最後...派多300石賠罪......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 08-21-20 09:54 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 08-22-20, 01:54 AM   #234
GP03D

咁都似樣D, BUY 唔BUY 就一件事
愁哥唔洗抽咁好,仲諗住要抽爆...
GGG同ZEGA可以冇視...
GETTA又新機?唔係死神咩?

舊 08-22-20, 03:36 PM   #235
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: GP03D 查看文章
咁都似樣D, BUY 唔BUY 就一件事
愁哥唔洗抽咁好,仲諗住要抽爆...
GGG同ZEGA可以冇視...
GETTA又新機?唔係死神咩?
放心...笨大睇怕遲d總會出部新古蘭修抽到你半死......
死神係下次主線新機冇錯...
ゲッター係講哂上面堆野最後出左個黑影......
巴哈果邊有人問係咪隔離果隻三一麻雀俠......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 08-22-20 03:39 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 08-22-20, 09:50 PM   #236
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

男女主角因爲第3寶珠 性能3級跳⋯

舊 08-22-20, 11:26 PM   #237
GP03D

Yuna都即刻硬哂,必殺仲-30氣力,幾勁

舊 09-02-20, 11:29 PM   #238
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

愁哥睇落唔弱
仲要係近期得勢既平均型

舊 09-04-20, 03:39 PM   #239
GP03D

剩係魂+怒濤已經夠勁
仲有MAP炮

舊 09-06-20, 01:58 AM   #240
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: GN00508771 查看文章
愁哥睇落唔弱
仲要係近期得勢既平均型
引用:
作者: GP03D 查看文章
剩係魂+怒濤已經夠勁
仲有MAP炮
根本係掛住平衡型個名0既攻特......
張SSR仲要加命中...氣力130開罩...至少一半機會敵妨害buff無效化......

另外其實係週年慶賣大包定男女主角食完十粒大力丸後功力大增......
今次活動同壓戰S5隻boss都算係史上最廢......

死神Lv.3能力覺醒
舊 09-08-20, 10:50 PM   #241
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

別要求賽賽南難打啊wwwwww

舊 09-09-20, 12:31 AM   #242
HM

註冊日期: May 2007
搭句嘴
永遠忘記唔到2OG果時塞塞南點樣俾愁哥當狗咁玩

https://www.youtube.com/watch?v=BDcU...Kx2IB&index=50

貼下片幫大家回味下

1:54開始睇
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-20, 09:12 PM   #243
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

水着卡蓮很黃很暴力

舊 09-10-20, 02:26 PM   #244
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
水着卡蓮很黃很暴力
隻燒魷魚驟眼睇仲以為係其他東西......

相比之下學姐無論外型同能力都完全被無視......

死神Lv.3能力覺醒
舊 09-10-20, 04:32 PM   #245
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

學姐 打長期戰其實有用 心諗

舊 09-10-20, 09:56 PM   #246
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
學姐 打長期戰其實有用 心諗
呢個明......
但係睇見學姐水著咭同普通咭性能其實咪一樣......
同能力0既咭本童子手上已經有5張......

死神Lv.3能力覺醒
舊 09-11-20, 07:38 PM   #247
GP03D

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
呢個明......
但係睇見學姐水著咭同普通咭性能其實咪一樣......
同能力0既咭本童子手上已經有5張......
精神OK囉,有愛2次,好過信賴啦

反而加蓮,如果有幾張係真三到,真係單騎鎮10咁仔

此篇文章於 09-11-20 07:40 PM 被 GP03D 編輯。
舊 09-16-20, 03:05 AM   #248
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

換乘3搵番原作者寫劇本好似真係好D......
起碼兩隻使魔連環吐槽有番以前D feel響度......

之但係...故事果幾關難度邊止得1星咁少......
特別係第3關...根本就係入去葡京搏買兩鋪圍骰中哂的概念......

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-01-20, 07:47 PM   #249
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

近排出左幾張4級新sub咭......
之後又改左幾張舊咭性能......
寶少二房終於唔駛俾人恥笑......

推滿左路痴版翼霸......
感覺好用過原版(因為入得珠多)......
起碼打落去boss度條血都有郁下......
只不過同愁哥比喇喎...嘿嘿......

三一麻雀俠未打完...
暫時睇落除非招SSR好大力否則話部機應該只係一般......

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-01-20, 09:30 PM   #250
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

黑G要等佢出第2、3SSR可以發揮咁

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM

現在的時間是 01:47 AM

手機版 | APP版