Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
日本動漫畫討論版>東映 戰隊系列討論區
凍檸茶 03:55 PM 04-17-11
今回巨大戰好睇
::

粉綠配?!?!
POWERCHILD 07:56 PM 04-17-11
雷霆煞星的組合攻擊再現, 好感動...但博士站不隱...

炎力幾時先出現呢....

獅子走: 你們這群傲嬌(拖
次期Cekehe 02:11 AM 04-18-11
作者: adrian_shum:
豪快Silver?!?!?!?

另外,今集行動隊長,第一眼望落去好似MHP3隻紫水獸......
Sito 02:02 PM 04-18-11
豪獸神好爆龍戰隊feel,三段變形好正

忍風同百獸的支援機都唔錯,不過至今都唔明百獸同侍點解要共用一加支援機
凍檸茶 04:16 PM 04-18-11
作者: Sito:
豪獸神好爆龍戰隊feel,三段變形好正

忍風同百獸的支援機都唔錯,不過至今都唔明百獸同侍點解要共用一加支援機
係喎
明明侍咁好睇

千祈唔好放五個天裝頭上身
ALEX CHOW 06:16 PM 04-18-11
豪獸神正面圖

鐵之侍 07:17 PM 04-18-11
今集真是證明了東映是多麼不重視獸拳的,看今回多重現百獸,數分鐘已感到一股熱血!

但今集居然只有4.5收視(比獸拳篇更差)……怎搞的?

下集用皇牌突擊隊的大炮了

第6人部機不錯,很有以前數個戰隊機械人的feel
Sito 02:53 AM 04-19-11
幾欣賞海賊的打鬥,明顯有用心設計過,今集鳥人戰隊的空戰對比較年輕的觀眾就很有新意
exiazero 10:42 AM 04-20-11
轉一轉先
又有回歸情報

劇場版回歸:

-佐藤健太/炎力(Red Turbo)

-宍戸勝/星野吾郎(Oh Red)

TV版回歸:

-塩谷瞬/椎名鷹介(破裡劍紅)

-伯亜凌駕/西興一朗(暴連紅)

第11集 忍風戰隊回歸

第12集 無人回歸

第13集 侍戰隊回歸

左起:轟音紅、破裡劍紅、護星紅

竟然係忍風先回來
侍戰隊可以係殿下回歸嗎
我不想見到他媽媽
明明劇場版真劍金同綠都回來了
Sito 12:05 PM 04-20-11
之前睇侍戰隊歸來,發現殿下的媽媽變漂亮了

殿下要拍日劇,要回來客串相信要7月後才行
小草 12:46 PM 04-20-11
作者: HONDA:
豪獸神正面圖

個look 唔知點解我想起 電童
exiazero 10:29 PM 04-20-11
原來係真劍回來先
18當家回歸確定

neo2046 11:04 PM 04-20-11
作者: 小草:
個look 唔知點解我想起 電童
我就諗起無敵巴拉達 (超人戦隊バラタック)喎

凍檸茶 11:16 PM 04-20-11
殿下呢
滅龍士 11:50 PM 04-20-11
原來豪快藍係因為豪快紅同佢示愛先洗白兼入團(半誤?
ALEX CHOW 02:01 PM 04-21-11
作者: 凍檸茶:
殿下呢
殿下要拍日劇
Sito 02:23 AM 04-25-11
結果是藍祖平常玩牌是真的強運?我原以為他也有出千的……

下集殿下媽媽登場,變漂亮了
dust11 03:00 AM 04-25-11
下集重點
恐龍戰隊
鐵之侍 09:03 AM 04-25-11
下集終於可看海賊被打慘的樣子了?(笑)
鳳熾魂 11:06 AM 04-25-11
結果是藍祖平常玩牌是真的強運?我原以為他也有出千的……

下集殿下媽媽登場,變漂亮了
強運得過份
雪舟等楊 11:40 AM 04-25-11
豪快ero老千后
exiazero 09:52 PM 04-27-11

劇場版好多前輩回歸啊
仲未計之前公佈左的真劍金,綠,轟轟紅
仲有確定左侍篇係連續兩話
係由志葉薫個BLOG確定
XMew 11:35 PM 04-27-11
對比起隔離棚兩年前既記念(笑)簡真係星光熠熠
唔好學當年百獸VS咁搞公式MAD就更好
Sito 01:48 AM 04-28-11
東映真的很重視侍戰隊
exiazero 02:46 AM 04-28-11
作者: XMew:
對比起隔離棚兩年前既記念(笑)簡真係星光熠熠
唔好學當年百獸VS咁搞公式MAD就更好

對比現在果套的ALL RIDER都笑左啦
果邊得班BOSS原聲,幸太郎,4個石森(用回動畫版配音),1至V3都係配音
呢邊個個真身回歸,無真身班SPECIAL都用回原配
ALL RIDER.......我真係笑左

轉最後CAST LIST,確定AKA RED會出,但無古谷配音

東映真的很重視侍戰隊
應該係了
始終近年來人氣比較好的都係侍

美版出真劍金了.......初出場方式同日版一模一樣
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面