Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 12-05-13, 12:59 AM   #1
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
2014 Formula E 無香港

梁震英下台

http://www.fiaformulae.com/news/form...final-calendar
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 01:33 AM   #2
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
I told you so

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 01:45 AM   #3
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Viper II 查看文章
I told you so
My fb & ig is updated

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 01:49 AM   #4
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
政府低能唔支持
冇經驗
時間趕

根本冇咩可能成事

舊 12-06-13, 01:31 PM   #5
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
回歸前都已經冇乜車賽,

而且單車場都好似無聲氣

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-13, 10:25 AM   #6
scania
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
余錦基話FIA要求賽道最少闊8米而佢比左條得7米既路FIA
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-13, 01:34 PM   #7
Viper II
↘みもりんっ

黃氏教友請filter此post

話政府部門已向macau取經
FIA都讓左香港cut賽道

舊 01-19-14, 10:00 AM   #8
scania

賽道太短,太窄,防護欄結構唔合規格,冇搵醫院留位
呢全部都係AA會應該做\由AA會叫政府做既野來架播
實係AA個D「差少少,ok啦,個欄唔使咁闊,澳門都係咁啦;FIA個邊咁想係香港搞,d野差少少佢應該都批既~」文化啦!
舊 01-19-14, 12:15 PM   #9
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
獅城有得比你抄都識抄

不如改賽人力車,重有話題性

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-14, 09:28 PM   #10
scania

今期HKAA季刊有講原因
講得好複雜
其實一句講晒,就係人地FIA要求賽道闊道有8m
而HKAA比條得8米闊既馬路人
唔記得左有Tire Wall有緩衝區
所以賽道設計完全Fail
舊 04-28-14, 10:15 PM   #11
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: scania 查看文章
今期HKAA季刊有講原因
講得好複雜
其實一句講晒,就係人地FIA要求賽道闊道有8m
而HKAA比條得8米闊既馬路
唔記得左有Tire Wall有緩衝區
所以賽道設計完全Fail
689 is very on xx

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-14, 12:43 PM   #12
scania

引用:
作者: HONDA 查看文章
689 is very on xx
賽道係ASN設計,然後再由當地政府同FIA審批的

ASN=FIA當地代表機構

香港既FIA代表係…………………

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Cyber Formula ~~ kog 收藏品討論版 110 12-18-07 11:49 PM
問cyber formula次序~~ 小忍~~ 日本動漫畫討論版 5 07-24-04 08:06 PM
ABOUT CYBER FORMULA 模型 收藏品討論版 7 12-06-03 06:54 PM
Cyber formula車~~ cloud 收藏品討論版 41 04-05-03 11:51 AM
Cyber Formula Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 16 12-23-02 05:28 PM

現在的時間是 03:55 AM

手機版 | APP版