Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5
02專區>夏韶聲係Big Boys Club有關對外星人/UFO的資料分享~
暗黑騎士 11:10 AM 10-05-15
夏爺不定期講故, 想信到咗amazing winter 都未講完, 最衰仲有晚比咗跑馬
講返個訪問, 去到宗教部份梗係有D唔自在, 想信有宗教信仰人仕會SKIP
HON HON 12:17 AM 10-06-15
作者: 暗黑騎士:
夏爺不定期講故, 想信到咗amazing winter 都未講完, 最衰仲有晚比咗跑馬
講返個訪問, 去到宗教部份梗係有D唔自在, 想信有宗教信仰人仕會SKIP
都係嗰句, 信不信由你.
唔信, 咪當故仔聽囉, 唔好咁緊張.
Dangerous-boy 11:33 PM 10-08-15
Amazing Summer終於都完了,希望唔使等好耐夏爺再回來啦!
aquarius 12:20 AM 10-09-15
講到安樂死果下我有D震憾
暗黑騎士 02:09 PM 10-09-15
應該有排都唔會上黎, 之前嗰次己經話最後一次
HON HON 02:16 PM 10-09-15
我想聽JOHN LENNON單野...

唔怪得佢突然死左la.
IDGAF 12:13 AM 10-10-15
聽完夏爺講Mrs. Macelroy果個外星人訪問故事之後,
心諗咁恐龍係因為自然災害滅絕了,
定係為咗係地球整舊帝國監獄時被外星文明整死晒?

同埋我有時會諗,會唔會根本無外星人(我指的係人型果種),
會唔會其實係未來人坐時光機(UFO?)返嚟睇下以前D人係點生活,或者搵一D未來已經無咗的資源。
HON HON 01:00 PM 10-10-15
作者: LEGOCAPTOR:
聽完夏爺講Mrs. Macelroy果個外星人訪問故事之後,
心諗咁恐龍係因為自然災害滅絕了,
定係為咗係地球整舊帝國監獄時被外星文明整死晒?

同埋我有時會諗,會唔會根本無外星人(我指的係人型果種),
會唔會其實係未來人坐時光機(UFO?)返嚟睇下以前D人係點生活,或者搵一D未來已經無咗的資源。
其實夏爺都講左一句駁唔到既說話, 就係...

有雞先定有蛋先

真係解釋到嗰個人無得頂呀.

有時好簡單諗下, 點解會有我地人類既出現?!?
其實可以有好多理由解釋, 但陳仔咁講又未必唔到啱, 至小起碼有個靈魂存在...
aquarius 01:40 AM 11-14-15
呢兩晚講火星個adam都幾好睇
1 2 3 4 5

返回主題版面