Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-09-20, 01:53 AM   #326
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
唔俾d限制 俾佢任出既話 無敵架喎?
要限制都唔係傷自己本體啩

當個帳係整俾自己人用再同佢講個帳出得招多你本人會GG架

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-20, 08:20 AM   #327
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
要限制都唔係傷自己本體啩

當個帳係整俾自己人用再同佢講個帳出得招多你本人會GG架
能力本身如果偶然用一兩次其實無問題,
其次,個帳號應該之前冇人用過冇做測試,海龜班研究員都係因為入去唔適應先揾桐子幫手做測試

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-20, 09:12 AM   #328
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
咁都好有歌仔聽下

舊 08-09-20, 10:19 AM   #329
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: casio 查看文章
能力本身如果偶然用一兩次其實無問題,
其次,個帳號應該之前冇人用過冇做測試,海龜班研究員都係因為入去唔適應先揾桐子幫手做測試
唔係喎,堆帳號唔係初期登入班神咩?而且其實出招會傷害本體個設定,唔係劇情需要到底係邊個會咁無聊寫咁去……
路過型唔到一陣,佢解決左就好睇
紅衛兵鬼打鬼……真係入左腦返唔到轉頭

舊 08-09-20, 10:39 AM   #330
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
エイジ做乜咁快退場

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送
因為佢本身唔係原作小說,係劇場版新加角色,所以兒家唔退場,後面又要搵其他時間退,今集退可以唔洗再請CV黎多次

桐人靜左甘多集終於出聲,可以返黎

其實無左個腎,點樣入到做兵,個能力差好多
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-20, 12:34 PM   #331
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
本身已經第一集的無意義嘔心,今集更加變本加厲的出現獵奇畫面係製作團隊的喜好還是作者惡意??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-20, 04:06 PM   #332
尼路
The One

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
本身已經第一集的無意義嘔心,今集更加變本加厲的出現獵奇畫面係製作團隊的喜好還是作者惡意??
我開始覺得反正唔知下次動畫化係幾時,不如玩盡佢咁樣。

舊 08-10-20, 12:04 AM   #333
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
第一集觸手PLAY都可以話係原作已經有,
但今集斷手斷腳插眼真係唔知製作團隊想點......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-20, 02:14 AM   #334
ra2hk
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDEXAMPLEFOUR
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
第一集觸手PLAY都可以話係原作已經有,
但今集斷手斷腳插眼真係唔知製作團隊想點......
原作都有.....
ra2hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-20, 12:41 PM   #335
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
英二 用心念變身明明SAO時期係最弱雞咁你變身做乜?變劇場版模式比較強…………算係劇情走過場……
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-20, 02:35 PM   #336
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
其實本子娜女神個設定都痴線既

有乜理由出招係以傷害現實世界本人精神做前提
起座山/島收埋哂D人咪算LOR 反正佢條線贏輸好似都冇關係
拎個滿LV GM ACC 平A輸比魚腩既網遊好耐冇見過

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-20, 02:26 AM   #337
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
起座山/島收埋哂D人咪算LOR 反正佢條線贏輸好似都冇關係
拎個滿LV GM ACC 平A輸比魚腩既網遊好耐冇見過
所以成日都覺得個作者係咪冇打過機
官方GM ACC有咩理由會清唔到新ACC
1:200 又唔會令個數值差改變
不過當然話精神力問題先比較正路
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-20, 03:29 AM   #338
怪盜小G
しゃろとも

以前見EVENT GM出場一招4龍瞓低哂

話說點解POH可以事後入GAME

而且瞓梳化入去可以成年唔餓死??佢可以LOGOUT咩

舊 08-15-20, 04:13 PM   #339
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
終於有時間追返,嘩呢幾集簡直趕客。

開頭成班ALO援軍助陣明明好熱血,你而家同我講佢哋就咁樣被非常容易洗腦嘅強國人同泡菜人一嘢收晒皮?搞到真係非要桐子親自收拾殘局不可。

而且劇場版果條友咁樣客串搞邊科?三兩下就被斬斷雙手然後迅速退場,反派淨係擦傷塊面絲毫無損,完全反高潮。揼波鐘都唔洗揼得咁難睇啦下嘛?

C9連續兩次俾桐子個舊鐵片救返,一次都算,但連續兩次就有啲兒戲。

最後871條友仔原來係前排搞亞絲娜個隻觸手變態不特止,仲要係迷戀網上偶像嗰類人,咁就做咗Admin醬狗公。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-20, 06:33 PM   #340
怪盜小G
しゃろとも

須鄉同加速果邊講到明D痛感會影響到肉體同精神

睇起上黎唔死但唔停咁中招照設定直葉事後都唔會好過

舊 08-15-20, 11:29 PM   #341
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
終於起身
基友先係真大婆

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送

舊 08-16-20, 12:29 AM   #342
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
餓咩爹多,真治被救贖了

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-20, 10:45 AM   #343
尼路
The One

今集我好似學到一個應該已經成長左的角色要點樣突破再成長?唔洗架,令佢退化再做重複多次咪得,讀者唔覺架。
成班友都鬼打牆咁……你地之前個D經歷都廢架?

舊 08-16-20, 07:13 PM   #344
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

尤吉歐:桐人~我進來了~
舊 08-22-20, 04:00 PM   #345
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
咩後宮都假,基友先至係本命。一聽到基友把聲音就即刻起身。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-20, 12:12 AM   #346
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
兩公婆嘅真*另一半先會令佢哋完成真最強形態

咁老屈咁就end boss, 完全反高潮

打埋下集應該完晒原作

此篇文章於 08-23-20 12:29 AM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-20, 04:25 PM   #347
尼路
The One

有無人解釋冰完KO同連冰一齊KO有乜分別
成班友都真係花生友,BOSS連打幾個一個打算幫下手都無……
之前搞到幾懶悲壯今集就幾兒嘻……快手打完完左佢吧啦……

舊 08-23-20, 06:51 PM   #348
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

明明桐人帥氣蘇醒之後技壓全場應該好型先係。但無啦啦俾PoH壓返轉頭?要背後靈幫手。好古怪。

一場完全唔好睇既對戰。

趕收工完場。

此篇文章於 08-23-20 08:59 PM 被 KENSNAKE 編輯。
舊 08-24-20, 04:05 AM   #349
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
記得兩年前呢到有人講過UW 呢段儲埋最後爆發好好睇....我覺得塔仲精彩少少

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-20, 07:35 PM   #350
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
已經連吐糟都唔想吐
算啦sao玩左咁多年比佢靜靜咁完都係好事

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] アクセル・ワールド VS ソードアート・オンライン 千年の黄昏 GN00508771 電視遊戲討論版 23 03-16-17 11:52 AM
[多機種] ソードアート・オンライン ロスト・ソング 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 153 01-26-16 08:27 AM
SELL 加 一番くじ ソードアート・オンライン , 2/7 加 一番くじ 魯魯修 CODE BLACK A-G 賞 Lyce 買賣專區 76 07-02-13 10:19 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第19話「ルグルー回廊」丨 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1000 11-14-12 09:25 AM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第7話「心の温度」丨OP:LiSA ED:戸松遥 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1001 09-02-12 11:10 AM

現在的時間是 01:59 PM

手機版 | APP版