Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後
日本動漫畫討論版>八神太一、17歳高校生の物語「デジモンアドベンチャー tri.」11月21日公開!丨今、再び 冒険が進化する―
魔璃 10:13 PM 05-06-15
點解唔系序章既
GN00508771 10:13 PM 05-06-15
作者: 廢人:
人轉晒
獸無轉
查左 原來有幾個原cv改左名-.-
鐵桶. 10:14 PM 05-06-15
請問心口係紋張既奧米加戰出處係邊到??
♀宮野真守♀ 10:15 PM 05-06-15
又話春放送,而家又11月
本來D人設咁唔期待,但見到奧米加vs阿爾法就唔想等11月
美美好令囡,小光好賢妻,阿空好斯拉
太一同亞古獸好基

希望佢出多D皇家騎士
IntelligentGene 10:15 PM 05-06-15
Omega大戰Alpha
GN00508771 10:16 PM 05-06-15
作者: 鐵桶.:
請問心口係紋張既奧米加戰出處係邊到??
我們的戰爭遊戲吧?
鐵桶. 10:17 PM 05-06-15
作者: GN00508771:
我們的戰爭遊戲吧?
剛才發現唔係
anyone 10:20 PM 05-06-15
無記錯應該係card game度黎 ?
鐵桶. 10:24 PM 05-06-15
作者: anyone:
無記錯應該係card game度黎 ?
card game好似有3個版本
藍燈
半友情半勇氣
勇氣
nqm 10:44 PM 05-06-15
估唔到係劇場,我一直以為係tv

因為要接人獸共融結局(02),所以無可許免咁又要搬世界樹出黎鞭?不過近排digimon都好似係玩這個主題...
另外可以不要淡丁做太一嗎?一聽到佢把聲...
♀宮野真守♀ 10:55 PM 05-06-15
作者: nqm:

因為要接人獸共融結局(02),所以無可許免咁又要搬世界樹出黎鞭?不過近排digimon都好似係玩這個主題...
另外可以不要淡丁做太一嗎?一聽到佢把聲...
世界樹04比人鞭完又到3D十三皇家騎士,今次見到亞爾法好可能又鞭
D人我冇所為,最重要D獸,今次最好再出X抗,雖然今次接01我唔知佢可以點執X抗返泥
hap3afrien 11:00 PM 05-06-15
作者: 鐵桶.:
card game好似有3個版本
藍燈
半友情半勇氣
勇氣
半友情半勇氣係奥米加獸第一次card game出場
第5代擴張包, 編號Bo-211
Bo-211

差唔多時候出的Ultimate Battle Set 1(Neo Virus Busters)好似係全勇氣紋張?
St-226

(利申:我只有Neo Dark Masters但張亞保加利獸同超惡魔獸超靚)

捉番古加獸黎鞭屍
葉老頭 11:27 PM 05-06-15
作者: nqm:
我都以為係TV.....

PV真係有d少感動><
(雖然人設就....)
money 11:55 PM 05-06-15

GN00508771 12:00 AM 05-07-15
小光同黃賊黃把聲....夾咩...
Dangerous-boy 12:01 AM 05-07-15
期待的春番TV變了11月劇場
leungky1 12:32 AM 05-07-15
其實做劇場版都好
至少畫面會睇得緊D
要知道東映做兩星期一集嘅野都可以好崩

個人設我覺得算係朝正確方向修正左
HM 07:13 AM 05-07-15
見到段PV,空排係太一後面又令我諗番起NTR...
其實想空同大和永遠唔好再出現
Lamsze 09:11 AM 05-07-15
點解show獸既時候可以show到甘鬼型,一d都唔兒童向了 0_0
分六章,要等幾多年
點解太一又有返護目鏡,明明比左人
真!DC 09:14 AM 05-07-15
作者: GN00508771:
小光同黃賊黃把聲....夾咩...
佢有配過高音少女聲架
由手機版發出
ouki 10:49 AM 05-07-15
人聲全轉想點?

原班人馬本來就有配過成年版本....有轉聲必要嗎

E次隻阿老發係真綾版嗎XD

作者: 平山深雪:
見到段PV,空排係太一後面又令我諗番起NTR...
其實想空同大和永遠唔好再出現
冇大和冇OMG所以好難唔出....反而阿空就唔出場都唔影響

作者: Lamsze:
點解show獸既時候可以show到甘鬼型,一d都唔兒童向了 0_0
分六章,要等幾多年
點解太一又有返護目鏡,明明比左人
買返XD....
廢人 11:10 AM 05-07-15
工藤タイキ:「英雄にはゴーグルが必要なんだよ」
由手機版發出
nqm 11:10 AM 05-07-15
翻睇多次個pv,太一同大和向兩個唔同方向走果個shot真係好有爭女feel XD

轉聲優可能想用聲優陣吸引後生睇掛,始終對東映黎講,印象中digimon係cros war後曾經宣告過唔會有續作,可見佢地對這個品牌信心唔會太高(雖然係東映自找既)當然如果有真綾獸我是大歡迎的

我反而好奇萬一真係打皇騎,02既主角群會唔會翻出? 斷估唔會佢地8個打晒人地成team11隻掛
ouki 11:11 AM 05-07-15
作者: 廢人:
工藤タイキ:「英雄にはゴーグルが必要なんだよ」
由手機版發出
大門大 XD
HM 11:28 AM 05-07-15
作者: ouki:
冇大和冇OMG所以好難唔出....反而阿空就唔出場都唔影響
咁可以隻加布獸都俾埋太一既
一個人拎兩隻獸又唔係無先例

但係見到果兩件就無咩心情睇
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後

返回主題版面