Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-03-18, 03:14 PM   #1101
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
其實大家有無興趣開line或whatapp交流?
尼到貼圖搵人抱大腿都唔太方便
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-18, 03:22 PM   #1102
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
其實大家有無興趣開line或whatapp交流?
尼到貼圖搵人抱大腿都唔太方便
無line~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-18, 03:49 PM   #1103
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
今次到卡6-6精

分兩邊我戰力唔夠勁有一邊殺唔到入去攪到一係唔夠時間一係死人

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-18, 03:59 PM   #1104
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我卡5-5精英 XD 呢版迫你衝,唔係好易唔夠快,但衝得快得濟,另1邊原來又會唔引1夠鐘都會上黎,搞到殺唔切另1邊,俾4百幾攻水兵卒聚水打完1野芙雷淨係開到頑石冇開到奶騎治癒就唔夠頂5百幾攻飛卒了岩岩好秒左,都係遲D夠LV先打,而家夾硬打太晒時間,刷下兄貴算 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-18, 05:15 PM   #1105
半島鐵盒
Senior Gamer

今日第一次打40雷龍同兩個lv48隊友打,條龍一出aoe 就全部死曬
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-18, 05:17 PM   #1106
ShinDou

LV48都1野秒﹖佢地冇升裝﹖

不過我冇俾佢出過MAP砲,淨係會留1隻係佢3格範圍內
舊 11-03-18, 08:33 PM   #1107
半島鐵盒
Senior Gamer

你地每日會吾會打命運之屝拿角色碎片?
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-18, 08:46 PM   #1108
ShinDou

梗係刷SSR碎啦 @@

世界鬥雞17連勝打左上1596排53,之後俾人斷左 @@

應該上左黃金就唔打了,要養6隻

岩岩贏多場上左1601,進級賽又要贏2場,得番3分鐘唔打了,贏得1場應該聽日又要打過,聽日先打了,聽日可能可以玩埋黑洞 XD

此篇文章於 11-03-18 08:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-03-18, 10:43 PM   #1109
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
角色51lv都仲卡住係7-6,d兵仔仲勁過d有樣
都係將主力全部轉晒三級兵再上晒lv5先
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 12:42 AM   #1110
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: ShinDou 查看文章
LV48都1野秒﹖佢地冇升裝﹖

不過我冇俾佢出過MAP砲,淨係會留1隻係佢3格範圍內
咁樣打唔切架....

霤龍最勁又係前面兩隻海怪同ORGE 50雷我唔能夠安定咁6TURN 內清到有時炒

依家試緊50黑龍 第一次玩差16000血 應該有得諗

舊 11-04-18, 08:38 AM   #1111
ShinDou

40雷龍我靠里昂1個打得切呀,撞佢1野都萬幾,佢得5萬幾血咋麻,不過再高就唔知了,如果要中MAP既話應該D裝要勁同夠多群補先打到喎

暗龍唔係應該易D咩﹖你打佢又補血,你出2隻飛兵騎兵係咁撞佢應該都得﹖

竟然守得贏RANK45 @@ 我得43仲要冇水飲升人,見佢都拎晒最尾果招技了,不過佢出既人唔係勁 XD

見佢1650分排80,應該手動,因為第1TURN見佢唔係直衝有D係唔郁,只係輸6分俾我 @@ 我1617

而家基本上淨係掃精英,普通太少野派仲唔係成日出

進擊的里昂開技撞35暗龍扣2萬3 @@ 普攻都萬9,第5TURN殺 XD

此篇文章於 11-04-18 09:44 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-04-18, 11:14 AM   #1112
GUSTAV
The One
poor

全部50 過哂 龍最難打係雷 之後係火 火同雷都未安定到 冰同暗就可以100% 火主要係我D人全部薄皮又唔想食磨刀石拎D KITE 技

舊 11-04-18, 12:47 PM   #1113
T.S
君だけを…

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
全部50 過哂 龍最難打係雷 之後係火 火同雷都未安定到 冰同暗就可以100% 火主要係我D人全部薄皮又唔想食磨刀石拎D KITE 技
sosad我無強力遠攻打唔過冰龍,隻隻近戰打佢唔入
反而雷龍一個艾爾文+兩隻奶已經夠做

本身稔住唔練公主聯盟住,睇黎都要開始執下
見陸版而家要你起幾套陣營去刷野
舊 11-04-18, 01:06 PM   #1114
ShinDou

遲D得閒會試下升隻路因打龍 XD

岩岩打45兄貴冇劍兵淨係靠女王磨,十TURN先殺到,隻魔女太大力露娜上去自爆左,冇得好似平時屈法師咁打 XD
舊 11-04-18, 01:28 PM   #1115
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: T.S 查看文章
sosad我無強力遠攻打唔過冰龍,隻隻近戰打佢唔入
反而雷龍一個艾爾文+兩隻奶已經夠做

本身稔住唔練公主聯盟住,睇黎都要開始執下
見陸版而家要你起幾套陣營去刷野
你ALLIN左文哥? 我50雷文哥打到天光都殺唔到

其實隻龍真係冇咩野 前面d怪令人sosad

舊 11-04-18, 01:32 PM   #1116
ShinDou

係咪裝同練兵既問題﹖你有裝但冇升步兵又帶步兵既話火力唔夠都正常既,正常雷龍都係1兩隻打,其他人都係幫打開頭D卒

冇死人7TURN刷到45槍兄貴了 XD 打左3次都冇彩書

6TURN殺到了,5場都冇彩書 @@

此篇文章於 11-04-18 02:06 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-04-18, 02:21 PM   #1117
T.S
君だけを…

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
你ALLIN左文哥? 我50雷文哥打到天光都殺唔到

其實隻龍真係冇咩野 前面d怪令人sosad
我主力係文哥,之後雪莉同雷丁
不過我的確文哥落得最多資源(兵種+絆+裝)

引用:
作者: ShinDou 查看文章
係咪裝同練兵既問題﹖你有裝但冇升步兵又帶步兵既話火力唔夠都正常既,正常雷龍都係1兩隻打,其他人都係幫打開頭D卒

冇死人7TURN刷到45槍兄貴了 XD 打左3次都冇彩書

6TURN殺到了,5場都冇彩書 @@
兵種我都係主力升步兵/飛兵/僧兵,不過打到7-7真係發覺要練高d槍兵(而家9級)
果4隻狗如果雪莉唔可以一擊即殺幾乎下一turn會滅團
舊 11-04-18, 02:58 PM   #1118
ShinDou

爆下爆下原來得番9百幾石 @@ 試下推時空睇下執唔執到多D石先
舊 11-04-18, 03:23 PM   #1119
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: T.S 查看文章
我主力係文哥,之後雪莉同雷丁
不過我的確文哥落得最多資源(兵種+絆+裝)

兵種我都係主力升步兵/飛兵/僧兵,不過打到7-7真係發覺要練高d槍兵(而家9級)
果4隻狗如果雪莉唔可以一擊即殺幾乎下一turn會滅團
文哥同好文哥俾資源佢其實好正 尤其練兵開龍騎
但向現實低頭下就係優先度最高係雷丁 之後文哥同雪莉一樣
文哥我打算轉大元帥

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 03:35 PM   #1120
ShinDou

主線25章果版第2TURN傳隻進擊的里昂上去1下撞剩加艾路94HP XD

高D攻都即秒,等多TURN兩隻奶補佢都冇用,撞多下即死過版 XD 不過唔得閒理棵樹,如果正攻法都唔知可以點打 XD

1開波分散晒3邊戰力,行城牆又行得慢,1開波已經埋緊牙打緊你,都冇時間會合,要每條戰線都夠打先得,仲要暗王子1開波冇限距出MAP砲,仲要係自己冇得用既MAP,成0.6倍 @@ 個個俾佢炸2千幾冇左半條血 @@

終於過到6-3 3星埋了,不過唔得閒去右下角拎水桶,打慢D都驚D村民死晒同隻劍雷丁死 @@

升左黃金段了,1631排45,可以放置世界鬥雞了,1星期打5場開箱算數 XD

黑洞真係超屈,如果有埋拉娜雙黑洞真係唔駛打都似,有埋莉亞娜既話就真係完美 @@

繼續試下清埋D時空先

認真睇下D特殊兵,芙雷好似用百夫長仲好,不過仲有4格先練兵12,重槍淨係點左3下,用住黎刷彩書

熔岩巨人升爆好似好堅,扣人30%血,用黎屈兄貴咪好正﹖不過升到爆果陣兄貴應該已經刷到冇難度唔駛靠呢招打了 @@

此篇文章於 11-04-18 09:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-04-18, 10:33 PM   #1121
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
新玩一星期
手上有利昂,巴恩哈特,冰龍團女將軍,炎龍團光頭
雪利薄甲唔想出
係咪最好抽埋奶騎?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 10:37 PM   #1122
ShinDou

我之前就係為奶騎轉區重打 XD

基本上有奶騎既話35後會易打左好多,你又有里昂可以進擊佢係咁秒人,基本上有里昂都好難出得到雪莉,打手1隻都好夠,後期出多D遠程削下血好過
舊 11-04-18, 10:47 PM   #1123
雷火武
ワールド・エンド

話時話我都想知有無同服版友
玩緊艾斯魯特遺跡
舊 11-04-18, 10:54 PM   #1124
okabe

引用:
作者: 雷火武 查看文章
新玩一星期
手上有利昂,巴恩哈特,冰龍團女將軍,炎龍團光頭
雪利薄甲唔想出
係咪最好抽埋奶騎?
出雪莉不如出女主好過
唔夠奶力
反正主角果班點都要練下
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 11:12 PM   #1125
雷火武
ワールド・エンド

巴哈話8號出泳裝活動
可以儲定石抽奶

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 01:27 PM

手機版 | APP版