Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-18-11, 08:39 AM   #226
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 葉老頭 查看文章
今集睇到好心痛TnT
明明兩情相悅....
就係因為旁人加隻腳
搞到覺得唔係真意就搞成咁....
其實風早都好無奈....
旁人的影響力真係好低,
怪就怪爽子蠢到連果句野都誤會,
講到埋鍾意佢都仲可以誤會,
真係想爆粗
siuterry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-11, 12:46 PM   #227
Antares
Insane Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: dust11 查看文章
邊三個先
我睇連載個時想打尼三個人
1)黑沼爽子
2)風早翔太
3)椎名輕穗

雖然明少女漫畫係咁
但都覺得佢地好欠打
唔係主要角色

果三個多嘴路人甲姐

舊 02-19-11, 09:51 AM   #228
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
岩岩追返晒2nd...睇到第6集個感覺比睇漫畫更心酸(汗
多嘴是指?小千,健人,梅(胡桃) 呢3個人?
其實睇少女漫畫就予左會有呢種劇情ga 啦
都可以講因為有呢D劇情 D少女漫畫先咁好睇www

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-11, 12:41 PM   #229
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
其實唔太理解健人的想法~
到底係想純粹好心做壞事,定係喜歡爽子在搞破壞呢?

舊 03-03-11, 02:20 PM   #230
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Asurada 查看文章
其實唔太理解健人的想法~
到底係想純粹好心做壞事,定係喜歡爽子在搞破壞呢?
係唔清唔楚既情況下做左前者

在佢而言, 你唔可以話佢做壞事, 因為佢開始時係認為二人係唔夾 , 又估唔到二人真係對對方咁認真..

喜歡爽子係事實, 但不見得有心搞壞二人發展 , 最後時間佢甚至叫有幫推爽子一把。

就結果而言, 冇佢都應該會走左一齊, 但佢叫提出點火
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-11, 01:15 AM   #231
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
下集高潮黎喇

舊 03-09-11, 10:41 PM   #232
s300983
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
睇完今集要搵可魯
s300983 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-11, 12:20 AM   #233
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
閃死你又返黎啦
終於正式告白
能登表現太好,好感動
最後可惜
爽子總算跨出開口的一步,風早你唔好再磨磨蹭蹭啦

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-11, 09:22 AM   #234
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
真係某翻譯組無改錯名........「好想急死你」~~

好心急想睇下一集~

舊 03-10-11, 02:19 PM   #235
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

無啦啦殺出個笨蛋出黎....囧
又要等多集

舊 03-10-11, 03:46 PM   #236
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
今集睇到半路真係要搵其他野睇去擋一擋
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-11, 05:19 PM   #237
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
明明進入高潮又要等左集
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-11, 05:45 AM   #238
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
本來只係好急
家下係又閃但好急
用x4睇都有睇緊慢動作既感覺

舊 03-14-11, 08:10 PM   #239
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
3月15日(火)24:59~日本テレビにて放送予定のepisode.10「ここから」は、予定を変更して、
2011年1月4日放送分のepisode.0を放送致します。今週放送予定分につきましては、
来週のこの時間にてお送りする予定です。

舊 03-23-11, 11:36 PM   #240
s300983
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
(集集睇完搵呢條Thread都搵得好辛苦

今集……好閃…
估唔到咁順利

kurumi好似連一個鏡頭都無份…好慘
s300983 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-11, 12:27 AM   #241
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: s300983 查看文章
(集集睇完搵呢條Thread都搵得好辛苦

今集……好閃…
估唔到咁順利

kurumi好似連一個鏡頭都無份…好慘
有, 只有一個背鏡

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-11, 01:33 AM   #242
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
終於唔駛急..
期待既一刻終於來臨,爭個kiss就圓滿

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ

此篇文章於 03-24-11 01:38 AM 被 東條希 編輯。
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-11, 08:59 PM   #243
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
終於到最後一集~~
尾呢幾集真係完全令人掩面尖叫~~~
閃死人啦~~~
風早既一舉一動真係令人閃爆~~~
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-11, 09:54 PM   #244
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
如果有第三季我一定唔睇,唔係一定盲……

舊 03-31-11, 09:20 AM   #245
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 尼路 查看文章
如果有第三季我一定唔睇,唔係一定盲……
睇完呢兩集已經盲左啦
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-11, 10:16 PM   #246
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

呢兩集真係又好笑又閃....閃到盲

舊 09-03-23, 11:03 PM   #247
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

( x )twitter沒反應 該是真
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-23, 11:31 PM   #248
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

( x )twitter沒反應 該是真
竟然有第三季!!!
閃盲人確定XD
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-23, 05:26 AM   #249
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

聲優沒換
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日劇] 「コード・ブルー 2nd season」丨(山下智久 戸田恵梨香 新垣結衣 主演) money Neo Entertainment TREND 248 03-28-10 03:47 PM
[NDS] ときめきメモリアル Girl's Side 2nd Season neo 手提遊戲機討論版 8 01-12-08 10:50 PM
[TVB] Prison Break season 2 (Tues 10:30pm) 亍 ◣ Neo Entertainment TREND 65 08-07-07 06:34 PM
メジャー MAJOR 2nd Season Marco 日本動漫畫討論版 17 01-14-06 12:45 AM
ER SEASON 10 on air!!!! (@ US...) 勇小朋友 Neo Entertainment TREND 14 10-09-03 07:49 PM

現在的時間是 12:30 AM

手機版 | APP版