Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-18-09, 11:26 PM   #26
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006

之前我訂左prada袋
岩岩收到通知, 今星期5我去拎喇
駛唔駛搵人睇住我用自己出糧戶口碌eps 咁呢?

舊 03-18-09, 11:27 PM   #27
yuhon
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: qooalex84 查看文章
節目為何明顯地鼓吹所謂「香港(年輕)男性=電車男」
卻用上那家半吊子的Maid Cafe作為背景,
塑造主人公Peter「只有這裡找得到」他所渇望的「温順女神」。

不過,他仍然留戀於三次元、只能算是普通不過的「逃避現實」罷了。
「電車男原本打從一開始是在二次元尋找他的女神」吧~
即使有Maid Cafe的情節亦不過是「OTAKU興趣之一」罷了。
若果沒有談及「對二次元之愛」的話,就根本談不上是「電車男」。
如果連此簡単的原理都搞不清楚的話,不是只會令一普通観衆更為誤解「電車男」一詞0馬?

不過話説回来,Peter外観已算不太差;
若果説他不善辭令,但實際更差者大有人在,
對於一般観衆而言或者可以讓人覺得「即使是『電車男』也有不俗者吧。」
電車男點都順眼個上集嗰兩個整容婆

好難揾到公正報導架la
上集嗰幾條極品都未必代表晒港女

最緊要好睇,誇張d咪多d人留意
tvb係咁上下架la

此篇文章於 03-18-09 11:42 PM 被 yuhon 編輯。
yuhon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-09, 11:30 PM   #28
鐵拳浪子

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: Seppie 查看文章

之前我訂左prada袋
咁咪將個戰爭歸原點囉。
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-09, 11:31 PM   #29
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
咁咪將個戰爭歸原點囉。
即係咩野

舊 03-18-09, 11:35 PM   #30
鐵拳浪子

引用:
即係咩野
都係無野,期待你既EPS單張,同靚袋圖片。
舊 03-18-09, 11:37 PM   #31
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
講野咁吞吐.....
唔明你想點

舊 03-18-09, 11:39 PM   #32
kyu
God of Gamer
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: yuhon 查看文章
電車男點都順眼個上集嗰兩個整容婆

好難揾到公正報導架la
上集嗰幾條極品都必代表晒港女

最緊要好睇,誇張d咪多d人留意
tvb係咁上下架la
難道要找真的肥胖的「電車男」嗎?
而且有些宅人的「級數」,只怕他們一出來的話便會收到更加多人指責。

舊 03-18-09, 11:45 PM   #33
yuhon

引用:
作者: kyu 查看文章
難道要找真的肥胖的「電車男」嗎?
而且有些宅人的「級數」,只怕他們一出來的話便會收到更加多人指責。
誇大其辭
係香港一定係架la
上集你估比人插得小野架
張慧儀

此篇文章於 03-18-09 11:50 PM 被 yuhon 編輯。
舊 03-18-09, 11:47 PM   #34
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
咁咪將個戰爭歸原點囉。
引用:
No Photo No Talk Vol.2!<<<呢個係咪鐵拳浪子你原本意思?a

此篇文章於 03-19-09 12:01 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-09, 11:48 PM   #35
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
條女揮霍個男友都仲可以用銀彈搭救 : 買名牌既行動

喜怒無常令人猜不著頭痛先係男人對港女既定義: 買名牌/自我中心既心態

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-09, 11:49 PM   #36
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: yuhon 查看文章
小題大作
係香港一定係架la
上集你估比人插得小野架
張慧儀
如果出現愛理大叔做主角的話,那TVB會夠本播出來嗎?

舊 03-18-09, 11:51 PM   #37
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

阿滅龍士我點解要俾圖你

下?我上vol 問有冇人要相冇人理架wor~~下

舊 03-18-09, 11:59 PM   #38
yuhon

引用:
作者: kyu 查看文章
如果出現愛理大叔做主角的話,那TVB會夠本播出來嗎?
未必肯出鏡架大佬
你估真係好威ga

嗰幾個玩健身又唔同
賣下廣告,竊笑下電車男,表現下幾型幾搞得笑

此篇文章於 03-19-09 12:04 AM 被 yuhon 編輯。
舊 03-19-09, 12:13 AM   #39
鐵拳浪子

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
No Photo No Talk Vol.2!<<<呢個係咪鐵拳浪子你原本意思?a
其實係度打泥漿摔角無咩意思,我地都係睇銀碼睇靚袋啦!
舊 03-19-09, 12:13 AM   #40
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
講野咁吞吐.....
唔明你想點
妳唔明白,係好正常的

我好明白妳感受...
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-09, 12:16 AM   #41
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
Deleted db

此篇文章於 03-19-09 12:22 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-09, 12:19 AM   #42
KammyKammy
Ultimate Gamer
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
妳唔明白,係好正常的

我好明白妳感受...
x 3 (碰杯)

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-09, 12:22 AM   #43
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: KammyKammy 查看文章
x 3 (碰杯)
er....或者會錯意,我指通常某人非常喜歡故弄玄虛,以為自己好掂者

抑或你都有咁既感覺?
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-09, 12:23 AM   #44
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
見識真少
你唔知prada袋係有平有貴咩?
我買紫色x漆皮帶果隻尼龍袋je
要$3XXX
你估係唔係都一萬幾千咩
晨早post 左o係我日記啦, 你冇得睇, 係worXD

此篇文章於 03-19-09 12:26 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-09, 12:26 AM   #45
鐵拳浪子

死啦!引埋個幻想腦補王,又係時候無痛抽身啦。
舊 03-19-09, 12:26 AM   #46
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
死啦!引埋個幻想腦補王,又係時候無痛抽身啦。
好行唔送你 了
/

回題:
好些男網友
你地講到女仔用自己$買又afford到既唔係港女行為ma
你地表現到呢種態度出離咩? 下
呢幾個post已經出賣左你地啦

此篇文章於 03-19-09 12:29 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-09, 12:29 AM   #47
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
er....或者會錯意,我指通常某人非常喜歡故弄玄虛,以為自己好掂者

抑或你都有咁既感覺?
咪就係同感囉~

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-09, 12:30 AM   #48
MKB
でっていう

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmkbmakibao
到底邊個post有人準確地話過買「名牌=港女」
我真係搵唔到, 有冇人quote返比我睇
MKB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-09, 12:30 AM   #49
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: KammyKammy 查看文章
咪就係同感囉~
有d人根本沒認真思想個topic既意義

舊 03-19-09, 12:31 AM   #50
鐵拳浪子

引用:
見識真少
你唔知prada袋係有平有貴咩?
我買紫色x漆皮帶果隻尼龍袋je
要$3XXX
你估係唔係都一萬幾千咩
晨早post 左o係我日記啦, 你冇得睇, 係worXD
引用:
之前我訂左prada袋
小姐你又係度大呼問人駛唔駛睇埋你出糧戶口碌EPS嘛?
咁我唔係話大家一齊睇銀碼睇靚袋囉?我幾時又話係一定大銀碼呢?

見識當然唔及妳多啦!如果唔係駛乜係度等小姐妳俾野我地睇呢?

論壇跳轉

現在的時間是 06:32 AM

手機版 | APP版