Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
攻略及心得交流區>バイオハザード RE:3 攻略+ resistance約戰區
爽神 07:23 PM 04-14-20
好耐冇上re net,覺得3啲統計都整得hea過2好多
冇weekly challenge真係輕輕鬆鬆就完成晒

布甸 10:13 PM 04-15-20
想玩 inferno 但最初o個兩個喪B都過唔到... 你咪要用連射手制先會有機o的呢?
爽神 05:23 AM 04-16-20
作者: 布甸:
想玩 inferno 但最初o個兩個喪B都過唔到... 你咪要用連射手制先會有機o的呢?
lift嗰兩隻?
一dodge過到一隻開lift就得,或者你行返去後面引佢兜個大圈我諗都得
之後去到地鐵站開item box就火箭炮time
布甸 12:25 PM 04-16-20
作者: 爽神:
lift嗰兩隻?
一dodge過到一隻開lift就得,或者你行返去後面引佢兜個大圈我諗都得
之後去到地鐵站開item box就火箭炮time
過到閘口o個隻又過唔到停車場o個隻,
佢地行動快o左好多,試o左 5-6次都過唔到...
Sgodkyo 02:21 PM 04-16-20

笑到咳
赤兵尉SETH 05:39 PM 04-16-20
作者: Sgodkyo:
[YOUTUBE]M0Vyw7QHi1Q[YOUTUBE]

笑到咳
對面班人仲好新手, 消防員同槍妹都用錯武器
見過唔少rank10以上都唔識用skill
爽神 08:09 PM 04-16-20
作者: 布甸:
過到閘口o個隻又過唔到停車場o個隻,
佢地行動快o左好多,試o左 5-6次都過唔到...
normal game冇練過dodge?如果有練應該唔係咁難
魔法之子 10:49 PM 04-16-20
作者: Sgodkyo:

笑到咳
睇落生存者戈邊唔算新手
只係街客有時D人唔配合打得差
不過比佢隻C走得甩咁多次又削左小小
布甸 11:10 PM 04-16-20
終於符碌過o左頭兩批喪 B,
save o左可以慢慢打 lol
Sgodkyo 03:23 AM 04-18-20
Mastermind越來越難打嘅時候仲出個屈機
魔法之子 03:41 AM 04-18-20
首腦同生存者2邊都多左新手
反而蕉姐D技唔多重要
其他人功能性強好多
首腦戈邊唔加強下其他玩唔到落去
跟本就停唔到人
Sgodkyo 01:48 PM 04-18-20
作者: 魔法之子:
首腦同生存者2邊都多左新手
反而蕉姐D技唔多重要
其他人功能性強好多
首腦戈邊唔加強下其他玩唔到落去
跟本就停唔到人
你試過出左一大堆強化兵結果比姐火箭炮一野清晒就會明有幾無奈 ( 第一日就見到4X LV 蕉。。。)
赤兵尉SETH 12:22 AM 04-19-20
唔知Boss有咩新強化, 全晚好多場G太都好難打, 反而Spenser顯得可愛得多...
生存又變返帶人雷無理game, 依家仲要多左寄生族, 走去安全房等其他人打
Squall-Lucifer 06:34 PM 04-19-20
今日看片說JILL上到LV23就會有300秒reload的4連裝火箭炮用
赤兵尉SETH 01:22 AM 04-20-20
隻拳手學左招治療神拳就好勁, 打一拳慢慢回一半同解毒, cd又快
仲有被動技同裝備可以加兩個近武強化大

作者: Squall-Lucifer:
今日看片說JILL上到LV23就會有300秒reload的4連裝火箭炮用
首先你要搶到, 個個都想升
見有人抽到好似電影版Alice件衫
赤兵尉SETH 10:17 PM 04-21-20
NathVie都玩咁呢隻

darkvolver 10:36 PM 04-21-20
條友又解剖......情況好像bio2.....

https://www.youtube.com/watch?v=O__fgZNJmvE
赤兵尉SETH 02:03 AM 04-22-20
打過兩場屎崩沙二區嚴重屈到無得玩
加長解鎖時間再加鏡頭回復超快, 一係保護罩連開
黒杉 アサギ 03:14 AM 04-22-20
作者: 赤兵尉SETH:
打過兩場屎崩沙二區嚴重屈到無得玩
加長解鎖時間再加鏡頭回復超快, 一係保護罩連開
要全隊夾時間+ All in 子彈比佢先緊緊開到機... 野團無理game
赤兵尉SETH 11:29 AM 04-22-20
作者: 黒杉 アサギ:
要全隊夾時間+ All in 子彈比佢先緊緊開到機... 野團無理game

連續三場對面master一區放密集地雷或小丑連攜唔中就退出
下個update再唔修正兩方能力同加強懲罰真係唔想玩
Sgodkyo 07:38 PM 04-22-20
而家玩 survivor 勝率仲高過 mastermind ...
Survivor 唔係遇到新手隊友都幾輕鬆,
反而 Mastermind 遇到隊高 LV 真係冇力玩
同埋越來越多中離狗
暫時都唔想掂等下下個大 Update

BTW 姐魅力無限,出左佢之後勁多人,而家用 mastermind 輪都唔使一分鐘
赤兵尉SETH 08:44 PM 04-22-20
mastermind放怪無得玩
但門後放地雷盛除左消防員其他角色必中, 兩個人以上一齊中既話1分半完場

魔法之子 12:49 AM 05-07-20
生存者單排開始難排
隻game開始冇乜單丁友玩
等6分試過搵唔到人
爽神 03:48 PM 05-09-20
作者: 魔法之子:
生存者單排開始難排
隻game開始冇乜單丁友玩
等6分試過搵唔到人
我知好多人試都冇試過就話唔玩隻game
我唔係冇試過,但打咗一段時間都已經棄咗game
講真個玩法真係唔太吸引,雖然我都知係因人而異
不過好明顯呢類game你同成班識嘅人一齊玩會好好多,而家咁樣好難吸引到人玩,又唔緊張又唔刺激
風間鈴木仁 04:36 PM 05-09-20
作者: 爽神:
我知好多人試都冇試過就話唔玩隻game
我唔係冇試過,但打咗一段時間都已經棄咗game
講真個玩法真係唔太吸引,雖然我都知係因人而異
不過好明顯呢類game你同成班識嘅人一齊玩會好好多,而家咁樣好難吸引到人玩,又唔緊張又唔刺激
認同,似戰略戰棋 GAME , 生存者模式唔吸引,似玩緊 DBD 果隻生存GAME。
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面