Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-02-19, 12:42 PM   #2376
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
人一藍果然腦殘,
真係玩CS以為打頭甘容易,
呢啲天才連氣鎗都未揸過就扮狗叫
提提你, 唔好 "悔" 辱狗.

舊 10-02-19, 12:44 PM   #2377
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
又唔見油麻地件老差骨第一槍向人射?

反正情況一樣重要冇甲

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 12:46 PM   #2378
wing
格鬥低手

對住D 涼血object, 真係要好有忍耐力先至冇講粗口

舊 10-02-19, 12:54 PM   #2379
Tano
嫑憅

係估唔GAF都重有腦殘

就算冇甲

長槍當棍用點會擋唔到

而且開橡膠彈傷勢都唔會輕得去邊

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 10-02-19, 12:55 PM   #2380
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
睇你地狗來狗去咁,劇情夠晒狗血

咁不如講下個差佬被十幾人圍應該點?

放低槍雙手舉高拎轉身?定係雙手擺頭蹼低?

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 12:58 PM   #2381
Tano
嫑憅

講到套甲用紙紮咁

現役全副防禦武裝好似非蟈製

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 10-02-19, 01:00 PM   #2382
wing
格鬥低手

引用:
作者: Tano 查看文章
講到套甲用紙紮咁

現役全副防禦武裝好似非蟈製
好似話呢批係早一兩個月先買番來的升級版新甲, 比舊甲增加左防護力.

舊 10-02-19, 01:29 PM   #2383
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: yorkyork 查看文章
我想問下你到底係KeaneYip,Shirley Sheila定係第3個人
識既?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 01:32 PM   #2384
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章
如果兩邊都肯一早手拉手唱歌仔就唔會搞到今時今日咁啦,唉。
6月咪二百萬人唱歌,結果點

二十萬人遊行可以令
美國黑人平權
韓國總統收皮
德國關閉全國核電廠
香港特首一句Sorry

由上面決定行強硬路線開始,
運動走向暴力係必然發展
香港人無可能喺大陸套制度下生活到
今次就算衰左,而家班初中生5年後一樣爆
而家班小學生10年後繼續爆就係咁

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 01:34 PM   #2385
david
The One

註冊日期: Mar 2002
重課VIP竟然開佐自動描準打頭加成都MISS,機戰99%都MISS咁呀?搞咩呀...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 01:40 PM   #2386
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
721咪完美示範咩叫轉身調頭走

仲要幾百人揸鐵通都話睇唔到ma
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 01:46 PM   #2387
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Tano 查看文章
popo想今晚翻閹新城市
引用:
作者: 真!DC 查看文章
我唔多支持跳閘
比人捉倒罰錢益左佢
罷搭等個站冷清清有視覺效果仲好

利申已經冇搭成個月連行入去站都有厭惡感
由手機版發出
當日我係尖沙咀彌敦道,
知道佢沙田站停想轉搭巴士走,
但見到架九巴燈牌出久違了的訊息…客滿。

舊 10-02-19, 01:46 PM   #2388
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

我都唔想佢出強硬路線呀

但宜家既情況係,你打我一拳我踢你一腳,你毆我一棍我劈你一刀,只有惡性循環,根本沒完沒了

各區設施都有受唔同程度破壞

上面只會覺得宜家香港係不受控,只會繼續加壓

家下玩到槍都出埋

可以點收

我記得上上上星期某次示威,兩邊都無出手,即係證明其實雙方係可以和和平平既

咁又何必要搞到咁

不作死就不會死

Melty Blood
Ciel
MHP2G
膽小×游擊×大劍
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 01:59 PM   #2389
hlcw99
LAZY KING

又訓左3個月??

香港人, 包括我, 個底從來都係想做港豬, 係港共愈殺愈埋, 訓都唔俾訓, 一定要全港奶共先要迫部分豬訓醒....

我都想返去訓, 仲可以咩???

遊行佢都可以tg放題任佢拉任佢告, 激嬲阿爺......

不作死就不會死..............咁即係以後乜叉都唔好爭取, 齊心唱國歌齊做小粉紅, 匿返屋企訓, 唔好開電視唔好上網啦, 地球很危險.....
舊 10-02-19, 01:59 PM   #2390
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
識既?
由手機版發出

我唔識佢,不過消息人士指頭兩個人會互用acc,
而依家打字呢個人文法唔似頭兩個人
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 02:05 PM   #2391
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

又係睇一半唔睇一半,

「我記得上上上星期某次示威,兩邊都無出手,即係證明其實雙方係可以和和平平既

咁又何必要搞到咁

不作死就不會死」

四圍放火、打爛公共設施,呢類野唔搞咁多已經好好
↑      ↑
(我覺得係作死既行為)

由頭到尾只有呢個acc,至於係咪將我當其它會員,你念你囉

反正呢度唔岩嘴型就係五毛藍絲腦殘歸晒邊

GAF式民主真係識條鐵

Melty Blood
Ciel
MHP2G
膽小×游擊×大劍
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=

此篇文章於 10-02-19 02:12 PM 被 Shirley Sheila 編輯。
舊 10-02-19, 02:08 PM   #2392
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
...
但宜家既情況係,你打我一拳我踢你一腳,你毆我一棍我劈你一刀,只有惡性循環,根本沒完沒了
...
想知道「你」和「我」是指誰?
也可以說,究竟是誰「打了第一拳」?
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 02:18 PM   #2393
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
SO FAR,在下唔會完全否定衝擊行為,至少612唔圍城一早過晒,當然仲要土共有其他火堆先冇時間理…
不過要分下政府主動定抗爭主動。
政府主動(條例通過)會快刀斬亂麻,柔性抗爭冇咩用。
抗爭主動(普選、獨立調查)要鬥長命,全力拉攏各方先係王道。
唔係唔俾你衝,不過至少都講下有咩戰略意義先…

當然,在下絕對唔會去連登開POST,唔想變蜂巢

此篇文章於 10-02-19 02:28 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 02:46 PM   #2394
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
[黑人]呢度幾時有過民主?

呢度唔係小圈子出名咩?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 02:59 PM   #2395
wing
格鬥低手

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
SO FAR,在下唔會完全否定衝擊行為,至少612唔圍城一早過晒,當然仲要土共有其他火堆先冇時間理…
不過要分下政府主動定抗爭主動。
政府主動(條例通過)會快刀斬亂麻,柔性抗爭冇咩用。
抗爭主動(普選、獨立調查)要鬥長命,全力拉攏各方先係王道。
唔係唔俾你衝,不過至少都講下有咩戰略意義先…

當然,在下絕對唔會去連登開POST,唔想變蜂巢
其實香港原本多數人係和理非, 但政府同警隊夾硬推左好多和理非去support勇武.

舊 10-02-19, 03:02 PM   #2396
wing
格鬥低手

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
當日我係尖沙咀彌敦道,
知道佢沙田站停想轉搭巴士走,
但見到架九巴燈牌出久違了的訊息…客滿。
讚一讚九巴有D司機有良心. 地鐵一大截站關哂, 巴士公司都宣布一大堆路線停止服務之後一大段時間, 某線好多司機已經唔俾客上車, 但同一條線仲有良心司機有開車門俾人上車.

香港仲有好人.

舊 10-02-19, 03:25 PM   #2397
hlcw99
LAZY KING

睇得好清楚

咪就係抗爭者唔係用你理想中既方法去抗爭

然後你將唔認同既行為放大,不理前因後果,不理程度後果如何,將抗爭者行為同黑警港共拉埋一齊鬧,但係又冇實質方法提出

簡稱 犬儒
舊 10-02-19, 03:34 PM   #2398
wing
格鬥低手

引用:
作者: dark_ming_ 查看文章
想知道「你」和「我」是指誰?
也可以說,究竟是誰「打了第一拳」?
而且雙方亦絶對唔係一人一拳, 你睇睇抗爭者受傷人士數以千計, 我唔計有冇人死, 只計有圖有片果D頭破血流斷手斷腳, 有幾嚴重, 真係諗到都心痛.... 呢個亦係咁多醫護企出來發聲的原因.

但差人果邊? 你睇下佢地post出來果D所謂 "俾汽油彈燒親" 或者 "俾腐蝕液體淋親"???? 真係叫霞姨攞塊膠布俾佢地都覺得做多左.

舊 10-02-19, 03:37 PM   #2399
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: wing 查看文章
其實香港原本多數人係和理非, 但政府同警隊夾硬推左好多和理非去support勇武.
支持冇問題,不過對面真正仆_唔代表自己友一定冇錯。
黑警淪落到咁就係因為認定自己啱Q晒…

舊 10-02-19, 04:33 PM   #2400
wing
格鬥低手

引用:
咁不如講下個差佬被十幾人圍應該點?

放低槍雙手舉高拎轉身?定係雙手擺頭蹼低?

如果有D人認為差人揮棍瘋狂扑頭叫做 "最低武力",咁點解學生仔揮棍會叫做 "生命威脅"?

論壇跳轉

現在的時間是 10:46 PM

手機版 | APP版