Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 764 1264 1664 1714 1754 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1774  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Hextor 08:34 PM 08-07-19
抽左幾廿萬fp都抽唔到陳宮
Sar8 05:04 PM 08-08-19
今日小莫大失敗
贏家既係嫁王,家陣仲可以充NP唔洗比豆爸打臉

布狄卡:全部反羅馬
鈴蘭 05:10 PM 08-08-19
沖田會戰勝歸來
沖田會戰勝歸來
沖...
Sar8 05:12 PM 08-08-19
陳宮:估唔到尼祿你都識充NP,來,企我前面
GN00508771 05:16 PM 08-08-19
嫁王單叉加30np...

唔自爆都唔得啦
鈴蘭 05:31 PM 08-08-19
嫁王本體本身都勁
柚原このみ 06:09 PM 08-08-19
二池幾時
pet3 06:36 PM 08-08-19
水貞德 寶一寶二都係唔係完全無力?(中服就到)

我有尼祿

唔知抽唔抽寶二好?

還是只抽寶一回來舔?
GN00508771 06:47 PM 08-08-19
尼祿個強化任⋯
要你打人類惡⋯⋯擺明你講知⋯⋯⋯⋯
gingq7 08:48 PM 08-08-19
嫁王直接起飛

各種雙嫁王輔助3T, 藍卡綠卡通吃
暫時睇youtube見倒可以配水貞/雪山櫻/小莫/齊格, 基本上原本可以用CBA/C狐3T的, 現在全部可以改用雙嫁王
gingq7 08:54 PM 08-08-19
作者: pet3:
水貞德 寶一寶二都係唔係完全無力?(中服就到)

我有尼祿

唔知抽唔抽寶二好?

還是只抽寶一回來舔?
水著貞德寶1用了1年, 唔覺無力
3T五農具打任何劍周回都完全無難度
鈴蘭 09:07 PM 08-08-19
作者: GN00508771:
尼祿個強化任⋯
要你打人類惡⋯⋯擺明你講知⋯⋯⋯⋯
其實一路都預左架啦,都真係講足4年
爭在究竟幾時打大淫婦
鈴蘭 09:09 PM 08-08-19
作者: gingq7:
嫁王直接起飛

各種雙嫁王輔助3T, 藍卡綠卡通吃
暫時睇youtube見倒可以配水貞/雪山櫻/小莫/齊格, 基本上原本可以用CBA/C狐3T的, 現在全部可以改用雙嫁王
嫁王真係一個人而家包晒全部野做 佢本體輸出唔低之餘佢仲識補血......
GN00508771 10:42 PM 08-08-19
作者: 鈴蘭:
其實一路都預左架啦,都真係講足4年
爭在究竟幾時打大淫婦
仲有6

究竟有冇機會打架
Hextor 11:21 PM 08-08-19
仲有6

究竟有冇機會打架

放係水著聖誕打
鈴蘭 10:37 AM 08-09-19
仲有6

究竟有冇機會打架
打應該一定會打 舊劍幕間入面打果隻應該唔係愛歌而係大淫婦黎......
gingq7 12:44 PM 08-09-19
每次福袋都抽術職/下四騎, 今次終於中梅林(NEW)
GN00508771 12:49 PM 08-09-19
作者: 鈴蘭:
打應該一定會打 舊劍幕間入面打果隻應該唔係愛歌而係大淫婦黎......
舊劍幕間都冇打尼祿⋯?

死啦 打完都冇印象
GN00508771 05:02 PM 08-09-19
鐵⋯⋯⋯鐵拳聖裁強化⋯⋯⋯⋯!?!?

水着冇強化既不成文規定終於打破

★4(SR)葛飾北斎(セイバー)

沖田⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯仲有PU2既最後機會
gingq7 05:07 PM 08-09-19
鐵⋯⋯⋯鐵拳聖裁強化⋯⋯⋯⋯!?!?

水着冇強化既不成文規定終於打破
其實真係意味不明
明顯比鐵拳弱的水著角無10隻都有8隻, 唔明點解會係鐵拳先

另外,
2019水著配布角 - 阿榮
gingq7 05:08 PM 08-09-19
沖田應該仲有機會大勝利

標題係水着剣豪七色勝負, 無理由得武藏一隻用劍掛.....
Hextor 05:09 PM 08-09-19
又buff謎x
えっちゃん因為狂職上左神枱
謎x有melt之下都幾難拎出嚟用雖然我冇謎x

爺爺無buff

水著阿榮仲靚過原本個隻
GN00508771 05:10 PM 08-09-19
作者: gingq7:
其實真係意味不明
明顯比鐵拳弱的水著角無10隻都有8隻, 唔明點解會係鐵拳先

另外,
2019水著配布角 - 阿榮
可能因為4周年段PV佢有份出鏡?
Sar8 05:14 PM 08-09-19
琴日嫁王個強化後仲講咩合理性
我而家覺得強化個基準純粹係佢地簡

聽日我買羽蛇神強化...
雖然我原本覺得瑪爾大加強咁就應該水著騎傻強化先岩
gingq7 05:15 PM 08-09-19
我估阿榮係藍卡單體劍; 仲有4隻未公佈的水著角中其實一隻係Ruler

所以才無啦啦強化嫁王和鐵拳
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 764 1264 1664 1714 1754 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1774  ... 最後

返回主題版面