Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-03-10, 01:23 AM   #76
sfxcpro
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: MO 查看文章
廸古捧打某啲怪有damage x 2
(如夜晚平原既骷髏怪)
不過會斷
跳斬本身都係damage x 2
所以加埋係4倍
枝棍我除左點火真係好少拎出黎
唔講都唔記得,細link把短劍攻擊力係大link把劍除番2
諗番起細link入魂之神殿打大怪打餐死
sfxcpro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-10, 11:30 PM   #77
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: sfxcpro 查看文章
枝棍我除左點火真係好少拎出黎
唔講都唔記得,細link把短劍攻擊力係大link把劍除番2
諗番起細link入魂之神殿打大怪打餐死
斷果下好正,
重覆玩好多次,咩都試過,
最冇用迪古之實都好好玩~~~~
但就做唔到sheik果種隱身

想有狂砍既快感,推薦用斷左既大哥朗刀

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-10, 11:45 PM   #78
MO
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: NEAR 查看文章
斷果下好正,
重覆玩好多次,咩都試過,
最冇用迪古之實都好好玩~~~~
但就做唔到sheik果種隱身

想有狂砍既快感,推薦用斷左既大哥朗刀
有無試過無劍喺手果個bug
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-10, 11:47 PM   #79
NEAR
Majora's!?

引用:
冇呀空手道?
冇盾係手就有

舊 11-04-10, 12:04 AM   #80
MO

引用:
冇呀空手道?
冇盾係手就有
ending個城冧咗打最後boss時,
有幕咪講link把master sword比佢打走咗既...
呢個時候save, 再重新開game玩,
link會無劍用, 但個bug會好多嘢玩...例如用一啲平時喺馬上面用唔到既items...
舊 11-04-10, 01:23 AM   #81
NEAR
Majora's!?

引用:
ending個城冧咗打最後boss時,
有幕咪講link把master sword比佢打走咗既...
呢個時候save, 再重新開game玩,
link會無劍用, 但個bug會好多嘢玩...例如用一啲平時喺馬上面用唔到既items...
心郁郁想試,不過一定冇晒save

舊 11-04-10, 02:09 AM   #82
sfxcpro

註冊日期: Jul 2009
引用:
心郁郁想試,不過一定冇晒save
我餅帶仲係度,不過部n64就......
sfxcpro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-11, 12:06 PM   #83
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-11, 12:17 PM   #84
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
當年爆左幾次之後
可以記晒所有流程,100% 收集,所有蜘蛛 爆機
前後最少爆左6,7 次機

希望到時入手時都仲記得

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-11, 05:57 PM   #85
Y.Bird
度日如日

3DS Friend Code1676 3642 5459
引用:
作者: 信長 查看文章
當年爆左幾次之後
可以記晒所有流程,100% 收集,所有蜘蛛 爆機
前後最少爆左6,7 次機

希望到時入手時都仲記得
厲害!

我完美爆機兩次,
3粒心爆機一次。

不過最無聊是用記位行過沙漠...。

引用:
第一次聽,
當年點知道這個Bug?

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。

此篇文章於 01-08-11 05:59 PM 被 Y.Bird 編輯。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-11, 02:40 AM   #86
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

Zelda Ocarina of Time Impressions
http://www.andriasang.com/e/blog/201...t_impressions/

舊 01-09-11, 12:10 PM   #87
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
第一身視點用Motion操作?!

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-11, 06:23 PM   #88
MO

引用:
作者: Y.Bird 查看文章

第一次聽,
當年點知道這個Bug?
上網囉...(當年的newsgroup...)

引用:
不過最無聊是用記位行過沙漠...。
我當年無睇攻略,
唔知要拎真實之鏡咁就完成咗闇之神殿....

此篇文章於 01-09-11 06:27 PM 被 MO 編輯。
舊 01-09-11, 11:41 PM   #89
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
上網囉...(當年的newsgroup...)

我當年無睇攻略,
原來你先係高手 = =
無真實之鏡咩都睇唔到...

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-11, 01:02 AM   #90
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: bomber 查看文章
原來你先係高手 = =
無真實之鏡咩都睇唔到...
凌空浮台應該要試好多次去記位

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-11, 01:09 AM   #91
NEAR
Majora's!?

引用:

我當年無睇攻略,
咁一定得好恐怖。。。。

記得闍d好多位要跳過去,
落腳點又細。。仲有狗頭閘刀,地下又有尖尖,
又有怪手,又骷髏兵。。
好恐佈。。。。

有度好鍾意推d骷髏兵落崖

舊 01-10-11, 03:05 PM   #92
Taiki

買硬了這隻GAME

Mario Kart 7: Enix/2148-8116-9964

ADD左FD CODE PM一下
Taiki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-11, 10:12 PM   #93
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

舊 01-10-11, 11:13 PM   #94
NEAR
Majora's!?

雖然玩過好多次,
但都好毒

掉個炸彈落佢個口度

舊 01-10-11, 11:20 PM   #95
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
林克變返左手羅劍

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 12:20 PM   #96
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
我留意到隻小妖精在 Link 飛來飛去時有光源變化
估唔到........太正啦

http://www.youtube.com/watch?v=KhcTqKA1CIc

此篇文章於 01-12-11 12:26 PM 被 Netnet 編輯。
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 03:37 PM   #97
b4_shadow

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: Netnet 查看文章
我留意到隻小妖精在 Link 飛來飛去時有光源變化
估唔到........太正啦

http://www.youtube.com/watch?v=KhcTqKA1CIc

爽!
D回憶返晒黎
64時光源都好似有改變
b4_shadow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-11, 10:17 AM   #98
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

The Legend of Zelda: The Ocarina of Time 3D
http://www.youtube.com/watch?v=0WFM3G5FTbk
http://www.youtube.com/watch?v=VzaxN0gs2A4

引用:

舊 01-23-11, 02:05 PM   #99
IDGAF
The One

如果首賣3DS主機時有ZELDA特別版主機就好了。

舊 01-23-11, 03:55 PM   #100
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
如果首賣3DS主機時有ZELDA特別版主機就好了。
ZELDA唔係首賣時推出
我都想要ZELDA特別版主機

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Biohazard: Revelations 綜合情報 Vol. 2 | | 嚴禁劇透 ! neo2046 手提遊戲機討論版 214 02-09-13 12:49 PM
[ETC] The Legend of Zelda: The Shadowgazer neo 手提遊戲機討論版 9 11-02-08 01:57 AM
[Wii] The Legend of Zelda: Twilight Princess Vol. 2 neo2046 電視遊戲討論版 837 04-07-08 12:12 PM
GC Legend of Zelda: Four Swords Adventures小問 美版之王-天涯浪子 電視遊戲討論版 13 06-19-04 11:02 PM
[GC]The Legend of Zelda 2 info at March end ? neo2046 電視遊戲討論版 0 03-16-04 11:31 PM

現在的時間是 03:23 AM

手機版 | APP版