Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-06-03, 03:46 PM   #1
oogami
God of Gamer
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
投訴 GLOCK 17

http://www.gaforum.org/showthread.ph...7&pagenumber=2

我要投訴GLOCK 17. 他對其他GAF會員不敬+言行反感﹐

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 08-06-03, 03:48 PM   #2
GLOCK 17
Account Locked
↑可憐無人理↑

註冊日期: Oct 2002
Re: 投訴 GLOCK 17

引用:
Originally posted by oogami :
http://www.gaforum.org/showthread.ph...7&pagenumber=2

我要投訴GLOCK 17. 他對其他GAF會員不敬+言行反感﹐
.....佢無lala話我敗家仔對其他GAF會員不敬+言行反感
GLOCK 17 目前離線  
舊 08-06-03, 03:54 PM   #3
oogami
帝國華擊團

Re: Re: 投訴 GLOCK 17

引用:
Originally posted by GLOCK 17 :
.....佢無lala話我敗家仔對其他GAF會員不敬+言行反感
個point唔向邊個係敗家仔﹐個point向你既語氣+用語 - 過晒火.

PS﹕ 我都係敗家仔, 邊個用緊阿爸阿媽錢都係敗家仔

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 08-06-03, 03:55 PM   #4
GLOCK 17
↑可憐無人理↑

Re: Re: Re: 投訴 GLOCK 17

引用:
Originally posted by oogami :

個point唔向邊個係敗家仔﹐個point向你既語氣+用語 - 過晒火.

PS﹕ 我都係敗家仔, 邊個用緊阿爸阿媽錢都係敗家仔
佢的言行令我反感
舊 08-06-03, 04:01 PM   #5
oogami
帝國華擊團

Re: Re: Re: Re: 投訴 GLOCK 17

一切由mod處理...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 08-06-03, 04:01 PM   #6
GLOCK 17
↑可憐無人理↑

其實兩個錯,投訴有乜好玩
舊 08-06-03, 04:40 PM   #7
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
驚死 ̄▽ ̄b
YeeeSSS 目前離線  
舊 08-06-03, 04:53 PM   #8
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
GLOCK 17又變眾矢之的
S.T.A.R.S. 目前離線  
舊 08-06-03, 04:55 PM   #9
vov430
黑色疾風丸

XBox Live Gamertagvov430
引用:
Originally posted by 瀨戶內海 :
驚死 ̄▽ ̄b
路過
而家d 小朋友
笑死我

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線  
舊 08-06-03, 04:59 PM   #10
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
兩個人係度互鬧.........
不過某17既語氣同態度.......
仲有佢所講既野就比較差...........
拎自己黎同人比.........

舊 08-06-03, 05:05 PM   #11
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
引用:
Originally posted by GLOCK 17 :
其實兩個錯,投訴有乜好玩
無錯.嘈黎做咩/
你地兩個真係
吹脹

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線  
舊 08-06-03, 05:10 PM   #12
Jonney
フゥーハハハハ

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code3007 9047 8125
PSN  IDwills368
XBox Live Gamertagwills368
引用:
2. 討論中可以有激烈的討論,但禁止惡性post war(即是討論中帶有人身攻擊即禁止).
果然係一場好激烈的討論

英知を持つ者こそ、最も愚かであること。歴史からも読み取れる。
海に生ける魚は、陸の世界を知らない。彼らが英知を持てば、それもまた滅び逝く。
人間が光の速さを超えるのは、魚たちが陸で生活を始めるよりも滑稽。
これは抗える者たちに対する、神からの最後通告とも言えよう。
Jonney 目前離線  
舊 08-06-03, 09:19 PM   #13
Inquisitor
Registered User
お前らはげすだ!

註冊日期: Feb 2003
Re: Re: Re: Re: 投訴 GLOCK 17

引用:
佢的言行令我反感
我反而見到的是你之前已經犯眾憎囉
而且佢用詞沒有不妥,是當頭棒喝,你回應的是甚麼?叫人食屎嗎?
Inquisitor 目前離線  
舊 08-06-03, 09:33 PM   #14
劉duck華
Banned
滿*意味?!

註冊日期: Aug 2003
GLOCK 17 之前成日呃post , 而家又出口侮辱人 , 仲應該俾佢留低嗎?
劉duck華 目前離線  
舊 08-06-03, 09:36 PM   #15
馬馬
期待.回歸

3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
其實CLOCK 17 之前個簽名檔又大又長.....

"食屎la~死人敗家仔"不過呢句真係激

舊 08-06-03, 09:45 PM   #16
NeoZeon
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
我覺得他叫人食x la,呢句很過份和令人反感。
NeoZeon 目前離線  
舊 08-06-03, 10:02 PM   #17
Hikari

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 劉duck華 :
GLOCK 17 之前成日呃post
-skip-
唔止之前,宜家都係,例如哩度,淨係打一個字,好明顯係想谷大自己個post數

有人說,愛情就如等巴士..
有人等一世也等不到巴士,有人等一會便有巴士到站...
Hikari 目前離線  
舊 08-06-03, 10:05 PM   #18
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
希望唔好兩敗軀傷啦

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線  
舊 08-06-03, 10:10 PM   #19
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by Hikari :

唔止之前,宜家都係,例如哩度,淨係打一個字,好明顯係想谷大自己個post數
星星作怪

post 數事大
YeeeSSS 目前離線  
舊 08-06-03, 10:21 PM   #20
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
一個撩事,一個鬥非,係罰就兩個一齊罰

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 08-06-03, 10:46 PM   #21
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
再係咁落去,哩個家會散架啦!!
唔好記住我 目前離線  
舊 08-06-03, 11:04 PM   #22
NeoZeon
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
不如讓他們2人互相道歉,握手言和吧!!!甚至結拜兄弟。
人與人之間的相處本應這樣,這不是更好嗎???
NeoZeon 目前離線  
舊 08-06-03, 11:05 PM   #23
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
引用:
Originally posted by NeoZeon :
不如讓他們2人互相道歉,握手言和吧!!!甚至結拜兄弟。
人與人之間的相處本應這樣,這不是更好嗎???
http://www.gaforum.org/showthread.php?s=&threadid=58269

舊 08-06-03, 11:37 PM   #24
劉duck華
Banned
滿*意味?!

註冊日期: Aug 2003
如果事後道歉就可以當冇野的話,實在有點不公...
有d人講錯左句野就即時被banned,連道歉ge機會都冇~~

加上GLOCK17時常呃POST(每次有人話佢,佢都靠道歉過骨),
所以我認為應該給予他一點實質的懲罰(e.g:ban佢一段日子 , 扣佢post數等佢冇得自己揀圖用 ,etc...)
劉duck華 目前離線  
舊 08-07-03, 12:53 AM   #25
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
引用:
Originally posted by Hikari :

即係唔係話幫佢唔幫佢…

佢都係回個topic 遮
usayarE 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
投訴: 龍格堡處事不公 cybaster GAF告示版 135 07-24-03 09:00 PM
投訴: 有關~清談館~ "呢個係咩世界"topic被kill cybaster GAF告示版 44 05-16-03 09:16 PM

現在的時間是 11:35 AM

手機版 | APP版