Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後
日本動漫畫討論版>「マクロス」新作TVシリーズ始動 Vol.5
小昭Teddy 01:42 PM 07-04-16
作者: J+1:
有人話要利用反作用力飛過去.....
由手機版發出
又唔係真空,有空氣架嘛,洗乜成件除....
D-Joe 01:54 PM 07-04-16
唔知呢個商品係純粹加個孫女款定係有劇透成份
女武神週邊

小昭Teddy 01:56 PM 07-04-16
J+1 01:59 PM 07-04-16
變巴沙拿? 自駕自唱
由手機版發出
小昭Teddy 02:16 PM 07-04-16
變巴沙拿? 自駕自唱
由手機版發出
要請教阿姨
STRIFE 02:33 PM 07-04-16
這個可以bbbb
Tano 03:17 PM 07-04-16
變巴沙拿? 自駕自唱
由手機版發出
美雲似D

不過架5號機應該退場(雖然模型剛見街)

定劇透爆淨3架VF-31?
casio 06:06 PM 07-04-16
風少同孫女最後嗰段諗起初代輝哥同林明美

愈嚟愈想知風少老豆係邊嗰,咁形容法根本係講緊咩特務部隊
J+1 06:10 PM 07-04-16
最後唔會變成我哋係兄妹嗰種狗血情節吧?
由手機版發出
小昭Teddy 06:14 PM 07-04-16
由手機版發出
買定刀片
casio 06:44 PM 07-04-16
由手機版發出
我反而想聽「我係你舅父」
尼路 09:01 PM 07-04-16
原來唔止我一個在想點解要除衫
Tano 10:15 PM 07-04-16
開頭除衫都唔只
重除埋褲去駁電纜
gingq7 10:29 PM 07-04-16
作者: 尼路:
原來唔止我一個在想點解要除衫
我相信每一個人都係諗同一個問題:點解要除衫

樓上有人話反作用力好似係最合理的解釋
天子 10:40 PM 07-04-16
唔除衫唔可以出多隻FIGURE
qwe 10:43 PM 07-04-16
但明明唔夠電到得返16度, 仲除衫唔怕凍親咩...
細路翔 09:01 AM 07-05-16
疾風好明顯同剎那一樣老婆係vf-31啦

孫女睇款都係同m7果件一樣食自己,安康魚唔係領便當就只剩下同美雲搞百合一條路(誤

最謎係果個時代既宇航服居然本身無衡溫機能?
sunhikari 09:35 AM 07-05-16
作者: qwe:
但明明唔夠電到得返16度, 仲除衫唔怕凍親咩...
要睇濕度,正常現實世界得16度,但濕度如果只有50-60%左右的話,實際上係最啱啱好的溫度
拿現實世界黎講,我試過英國12度的情況下都要着短衫短褲(當時積雪係地面,有少少太陽,濕度得50%左右

所以用返係動畫真係要睇下幾多濕度,得16度要脫衣的確可以唔駛怕凍親
gingq7 11:13 AM 07-05-16
作者: 細路翔:
疾風好明顯同剎那一樣老婆係vf-31啦

孫女睇款都係同m7果件一樣食自己,安康魚唔係領便當就只剩下同美雲搞百合一條路(誤
疾風都無當過呢2位係女性, 係呢兩位自己諗多左

計番平均年齡30歲, 安康魚已經係狼虎之年
事丫娃些 07:47 PM 07-06-16

事丫娃些 11:31 AM 07-09-16

axe1292 01:01 PM 07-09-16
作者: gingq7:
我相信每一個人都係諗同一個問題:點解要除衫

樓上有人話反作用力好似係最合理的解釋
根據聖鬥士同女王之刃理論,
除左會勁D(大誤
事丫娃些 01:33 PM 07-09-16

STRIFE 07:04 PM 07-09-16
作者: 事丫娃些:

幅圖右邊係要既話整體係好好多
乜圖都係魚,HARDSELL到反感
事丫娃些 08:05 PM 07-09-16

第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後

返回主題版面