Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-07, 09:03 PM   #326
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
其實羽入頭個兩舊野係咩黎 角?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-07, 11:28 PM   #327
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: funnyfun 查看文章
其實羽入頭個兩舊野係咩黎 角?
應該係

但預告話係O

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-07, 01:51 AM   #328
再生
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2004
http://oyashirosama.com/web/kai/news/index.htm#071115
実写映画『ひぐらしのなく頃に』前売券第1弾発売決定
08年春に公開予定の映画"ひぐらしのなく頃に"の主題歌にI'veが使用されます。

電影版OP/ED都係搵返I've Sound同島宮大姐\\\\ ////

舊 11-20-07, 01:59 AM   #329
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
睇完今集
CM時間突然有電影版 CM
聽到DD電影版 OP
Anime版Rena仲係咁講嘘だ

EP20
今集
赤坂係梨花面前現身
詩音終於出現
圭一同沙都子都諗到假死
叫退職金由園崎家負責

舊 11-20-07, 01:43 PM   #330
money
◆.西野司命.◆

舊 11-21-07, 02:33 AM   #331
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
羽入去左d乜野網頁?...
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 02:29 PM   #332
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
節奏快了而且好似CUT左唔少野既...
還未揭開羽入真正身份...

舊 11-21-07, 10:37 PM   #333
Billywto
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDBillywtohk
睇左 1-18集.........唔知點解 .........好想 Hellsing機關 亂入

寒蟬鳴泣之時 "Hellsing篇"
Billywto 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 02:47 PM   #334
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

新編漫畫版日版
ひぐらしのなく頃に - 語咄し編 Vol.1 & 2

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 11-22-07, 06:42 PM   #335
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
如果鷹野有十億,點解唔自己繼續研究而是收買山狗.....

舊 11-22-07, 07:19 PM   #336
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 尼路 查看文章
如果鷹野有十億,點解唔自己繼續研究而是收買山狗.....
唔夠
要有地方, 儀器, 工作人員等等
仲要唔可對外開放

而且應該會被封殺
可能人都請唔到, 儀器又買唔到咁

舊 11-22-07, 07:42 PM   #337
尼路
The One

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
唔夠
要有地方, 儀器, 工作人員等等
仲要唔可對外開放

而且應該會被封殺
可能人都請唔到, 儀器又買唔到咁
果時十億同現在十億的定義不同吧?封殺就有可能,如果班人在無利益衝突下都咁無聊的話,但地方, 儀器, 工作人員應該唔係問題,而對外開放就更加不是問題,私人研究所,好多都唔知佢做緊乜的啦,又不是要很大地方……

舊 11-22-07, 07:56 PM   #338
money
◆.西野司命.◆

舊 11-23-07, 03:05 AM   #339
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
果時十億同現在十億的定義不同吧?封殺就有可能,如果班人在無利益衝突下都咁無聊的話,但地方, 儀器, 工作人員應該唔係問題,而對外開放就更加不是問題,私人研究所,好多都唔知佢做緊乜的啦,又不是要很大地方……
可能人地有100億去封殺佢

同埋本身個班友都唔想去認同呢份研究書,

鷹野研究成功都冇乜用

依家睇下偽水銀可以點幫到佢
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 09:54 AM   #340
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
http://www.nicovideo.jp/watch/sm1583799

舊 11-23-07, 08:06 PM   #341
尼路
The One

引用:
作者: 御社神 查看文章
可能人地有100億去封殺佢

同埋本身個班友都唔想去認同呢份研究書,

鷹野研究成功都冇乜用

依家睇下偽水銀可以點幫到佢
我就是說無利益衝突下有無咁無聊封殺佢……
而且真的成功左就可以對外公佈,點解要話俾果班人聽,而且唔公佈,老美自己都走過啦……
不如話鷹野自已就中左招,開始想唔開還比較有可能……

舊 11-25-07, 03:00 AM   #342
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

漫畫版目明編
http://2-cat.twbbs.org/~scribe/2c/pi....php?res=83374
好恐怖

舊 11-25-07, 03:18 AM   #343
LoliMoe
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
梨花
邊有死得咁慘.........
LoliMoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-07, 06:33 AM   #344
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
畢竟~
原作中雛見澤症候群同蘆溝橋事件有關,唔可以話無政治利益上的問題~

舊 11-25-07, 11:56 AM   #345
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
我就是說無利益衝突下有無咁無聊封殺佢……
而且真的成功左就可以對外公佈,點解要話俾果班人聽,而且唔公佈,老美自己都走過啦……
不如話鷹野自已就中左招,開始想唔開還比較有可能……
恐怕bare
佢地要封殺既唔係三四,係一二三..w

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-07, 11:17 PM   #346
mudhole
さとし

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsatoshi_negi
琴日下晝..返去參加東大駒場祭既時候...見到...

我笑了...
睇檔個姐姐仔都笑了...

此篇文章於 11-25-07 11:19 PM 被 mudhole 編輯。
mudhole 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-07, 11:18 PM   #347
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: mudhole 查看文章
琴日下晝..返去參加東大駒場祭既時候...見到...

我笑了...
睇檔個姐姐仔都笑了...
咩黎

舊 11-25-07, 11:23 PM   #348
mudhole
さとし

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsatoshi_negi
引用:
咩黎
やきそば=類似炒麵既野食(睇電視d乜祭物祭, 花火大會...etc 既時候都成日會食~)
やく=焼く

舊 11-25-07, 11:27 PM   #349
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
咩黎
炒「炒麵」之時 味隱篇

やきそば應該係祭典時
有個阿叔係塊黑色鐵板上不等炒個種野掛
見過有加一d海鮮做配料

舊 11-25-07, 11:37 PM   #350
尼路
The One

引用:
作者: 小特特 查看文章
恐怕bare
佢地要封殺既唔係三四,係一二三..w
但是
封殺一二三不是因為小泉的關係嗎?但佢地都死左啦……

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 神野オキナ「あそびにいくヨ!」BD BOX発売決定! money 日本動漫畫討論版 135 02-05-15 10:27 PM
[影像碟] RobbieWilliams|Live At Knebworth 10th Anniversary Edition[BD/BD+2DVD+2CD+BOOK] W!LL Neo Music UNIVERSE 1 07-30-13 01:11 AM
[動畫] 『伝説巨神イデオン』TVシリーズのBlu-ray BOX発売決定! money 日本動漫畫討論版 2 12-23-12 04:12 PM
松下將推出PC用BD燒錄機產品支援雙層BD光碟讀寫功能 kevinhty 手機資訊/電腦軟硬討論 50 04-26-06 03:27 PM
[ETC]BD 陣營預定明年推出小型 BD 光碟產品 neo2046 電視遊戲討論版 0 10-08-04 12:28 AM

現在的時間是 03:31 AM

手機版 | APP版