Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-13-19, 12:58 PM   #201
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: rinxlun 查看文章
見到有人響信和已經買到game
但依家真係無咩心情去買
但地庫不是沒開嗎
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-19, 01:05 PM   #202
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
平移海鷗睇到噴飯,根本係航拍吧

「並且除了Z招式以外,也有將近80種技能被刪除」
刪PM都算
技冇咗咁多真係容忍唔到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-19, 01:09 PM   #203
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
見到有人響信和已經買到game
但依家真係無咩心情去買
無論邊個角度都真係唔想去買
(話說點解game鋪返到貨?唔係塞哂交通咩?)
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-19, 01:15 PM   #204
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
但地庫不是沒開嗎
見FB果張相,應該係響二樓電梯位果間度買…
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-19, 01:17 PM   #205
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
由手機版發出
依個真係唔知
就算之前問相熟果兩間,佢地都話偷跑最快都要今日或者聽日先有
依家咁既環境,就算真係偷跑都會勁貴

之前火紋DAY1出果日,信和可以賣到$1200

我諗依家依PKMON應該都有炒到架喇
舊 11-13-19, 01:18 PM   #206
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
由手機版發出
自己步行去取貨,像sony某些貨要自取,
舊 11-13-19, 01:20 PM   #207
紫紅豆
Crazy Gamer

炒價就不買了,等星戰好過,
到貨是歐版,

此篇文章於 11-13-19 01:24 PM 被 紫紅豆 編輯。
舊 11-13-19, 01:47 PM   #208
iu fu pig
塵埃...

引用:
炒價就不買了,等星戰好過,
到貨是歐版,
其實買dl版好過,反正呢家個心情都唔差在等正日
(雖然一早訂咗,不過算啦)
由手機版發出
舊 11-13-19, 02:08 PM   #209
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
其實買dl版好過,反正呢家個心情都唔差在等正日
(雖然一早訂咗,不過算啦)
由手機版發出
其實我一直都無玩開PKMON,今次都係見佢出響NS度咁岩我又有買機,所以先試吓
但好似好多人都話麻麻,咁依家真係要停一停諗一諗喇
舊 11-13-19, 02:17 PM   #210
紫紅豆
Crazy Gamer

都是等下先,,買game和買模型好像,都是買多過玩和砌,
舊那隻PKMON我也未玩,
舊 11-13-19, 02:29 PM   #211
iu fu pig
塵埃...

引用:
其實我一直都無玩開PKMON,今次都係見佢出響NS度咁岩我又有買機,所以先試吓
但好似好多人都話麻麻,咁依家真係要停一停諗一諗喇
我呢啲死忠無辦法架喇⋯⋯
開遊戲一路玩一路鬧喺另一回事
要擺買都唔係今日嘅事,喺上年let’s go應該擺買(雖然買咗先知喺伏)

真係無dlc?
由手機版發出
舊 11-13-19, 02:33 PM   #212
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
我呢啲死忠無辦法架喇⋯⋯
開遊戲一路玩一路鬧喺另一回事
要擺買都唔係今日嘅事,喺上年let’s go應該擺買(雖然買咗先知喺伏)

真係無dlc?
由手機版發出
其實依家真係純粹個人問題,係提唔起勁玩姐
不過我都係買多過玩
隻Death Stranding我都係買過一次就收返埋左
如果我買PKMON,我深信都係差不多,所以都唔介意遲吓先買
如果搵唔到日版就直情唔買
NS買左咁多隻Game,我半隻行版都無
我唔會破自己戒既
舊 11-13-19, 02:41 PM   #213
iu fu pig
塵埃...

引用:
其實依家真係純粹個人問題,係提唔起勁玩姐
不過我都係買多過玩
隻Death Stranding我都係買過一次就收返埋左
如果我買PKMON,我深信都係差不多,所以都唔介意遲吓先買
如果搵唔到日版就直情唔買
NS買左咁多隻Game,我半隻行版都無
我唔會破自己戒既
睇埋評價,G gen吸引啲(雖然ns版好lag)
對我黎講Pokemon喺情懷(所以佢廣告都專攻呢個)
如果今集玩完都負評,再脫坑都未遲
由手機版發出
舊 11-13-19, 03:49 PM   #214
紫紅豆
Crazy Gamer

好景日版到貨,44x左右
舊 11-13-19, 05:12 PM   #215
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
好景日版到貨,44x左右
到左邊有車去買啊

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-19, 05:19 PM   #216
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 知世公主 查看文章
到左邊有車去買啊
考慮粉絲嘅嚴峻時刻
利伸我已經無資格叫粉絲,我今日拎唔到貨
舊 11-13-19, 05:51 PM   #217
張飛後代
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
好孩子係唔會買偷跑遊戲既!我要堅持等到正日!

舊 11-13-19, 06:44 PM   #218
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
到左邊有車去買啊
但我沒買到,也見有人去取貨,日版這價可接受,
行應可平小小,
還有款剣盾版,,貴差不多一倍
舊 11-13-19, 11:40 PM   #219
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
希望我訂左既日套裝版,
今日下偷到啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-19, 09:43 AM   #220
iu fu pig
塵埃...

Dl版喺咪今晚已經可以?
由手機版發出
舊 11-14-19, 09:51 AM   #221
野良猫
肥倫

引用:
Dl版喺咪今晚已經可以?
由手機版發出
係,十一點左右
舊 11-14-19, 05:29 PM   #222
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
FB 基板有了日版

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-19, 06:26 PM   #223
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
FB 基板有了日版
基板依批好似無現貨,要訂左先有
我本身響果面訂左所以都係今日去拎

黃金果面中午價
間間都900UP,最貴既過千都有
依家就唔知咩價位喇

電玩直銷呢…好似係$770,但我唔會再去果度買,串過西,以為自己平小小就串77
舊 11-14-19, 06:33 PM   #224
野良猫
肥倫

引用:
基板依批好似無現貨,要訂左先有
我本身響果面訂左所以都係今日去拎

黃金果面中午價
間間都900UP,最貴既過千都有
依家就唔知咩價位喇

電玩直銷呢…好似係$770,但我唔會再去果度買,串過西,以為自己平小小就串77
770應該係美版封面,唔好因為價錢中計
舊 11-14-19, 06:58 PM   #225
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 野良猫 查看文章
770應該係美版封面,唔好因為價錢中計
佢講到明係日版,美版要星期五先到呀

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Pokémon Masters (寶可夢大師) | The Pokémon Company X DeNA | 好評配信中 david 手機平板遊戲討論版 28 10-25-19 04:37 PM
[漫畫] EYE SHIELD 21(高速達陣)光速討論區 vol.3 衝鋒21<夢幻的聖誕碗, 開波喇>29期已出 信長 日本動漫畫討論版 999 06-01-08 07:24 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版