Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 89 139 179 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 199 239  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
GUSTAV 03:08 AM 06-30-19
個大會垃圾到爆 打一張紙仔已經頂唔順SOSAD
kev00269270 11:46 AM 06-30-19
咪就係一堆8899 10係度互推....互換大會係咁架啦

不過我組DECK先發現我冇反計荀彧.....
張飛後代 12:22 PM 06-30-19
今個大會既強實用deck:俠者大德,繼往開來,魏單雙反計+十之因果,衝車+開幕魏諷決起⋯我諗冇其他啦。
6eo 12:31 AM 07-01-19
預左啦
未打已經知會係咁
kev00269270 01:15 AM 07-01-19
所以一場都冇打

VER UP後有乜好介紹
darkvolver 06:28 AM 07-01-19
作者: kev00269270:
所以一場都冇打

李恢+寡兵の麒麟児 (加左時間)
張飛後代 06:36 PM 07-01-19
作者: kev00269270:
所以一場都冇打

集點卡張天喰呂布。
darkvolver 08:31 PM 07-01-19
作者: 張飛後代:
集點卡張天喰呂布。
杜夫人與大家常在
柚原このみ 09:30 AM 07-02-19
司馬司回到成七成
darkvolver 09:46 AM 07-02-19
作者: 柚原このみ:
司馬司回到成七成
非常好,而且時間加左幾多?

有沒有巨巨測試過寡兵の麒麟児?
LR猫 01:41 PM 07-02-19
Game Zone應該全部轉晒點數卡
去埋堅尼地城果間
又係啲煙味焗晒係間機舖入面
darkvolver 01:44 PM 07-02-19
作者: LR猫:
Game Zone應該全部轉晒點數卡
去埋堅尼地城果間
又係啲煙味焗晒係間機舖入面
無計啦....之前有牌人仕查得多,現在要避一避。

無煙或小煙有2個地方,觀仔及荷佬
LR猫 03:32 PM 07-02-19
作者: darkvolver:
無計啦....之前有牌人仕查得多,現在要避一避。

無煙或小煙有2個地方,觀仔及荷佬
觀廣都焗住啲煙味
叫做無咁嚴重咋
荷鑽就真禁煙
所以好多人但又得四部機

btw今日可能開始新貼紙無耐
啲人易打咗好多
darkvolver 03:35 PM 07-02-19
觀廣都焗住啲煙味
叫做無咁嚴重咋
荷鑽就真禁煙
所以好多人但又得四部機

btw今日可能開始新貼紙無耐
啲人易打咗好多
巨巨要求唔好禁高啦.....

現在釣魚小左2部,加一些MK....算係有改善架啦...
鳳熾魂 04:33 PM 07-02-19
觀廣係起馬入面無人食住打,出呢一身煙味 我接受架啦
darkvolver 07:02 PM 07-02-19
想問下魏王有沒有曾經下修過?今日中了攻城2r1b...

ot: 原來灣岸已經第6集,多左很多mk..

Sent from my iPhone using Gaforum
maxwaver 12:24 AM 07-04-19
火焰Full Combo推埋去除左連環仲有咩細節位可以對抗

今日試推左幾局除左決死有d難搞之外都無咩用腦就打完
柚原このみ 12:40 AM 07-04-19
無,佢起到壇就好惡搞
我就主動推上去硬掘,一係一波落佢
一係打完再起再上去,總之逼對面開計

而家儲時間長左,唔縮曬入城對面仲驚過你
GUSTAV 09:59 AM 07-04-19
你副DECK有落城力可以連環一波反推 12C 落到黎唔多打到城

冇就技術守城/唔比佢叉電
LR猫 04:02 PM 07-04-19
Game Zone增五十以上免按金獲增值卡
咁退卡會退回按金十蚊
咁免按金完再退係咪會賺咗十蚊?

btw我見佢有mark低免按金卡號
但有冇可能次次退都check?
darkvolver 09:56 AM 07-07-19
琴日又打左場3枚魏王中了黃金文醜...又冇禁橋...

Sent from my iPhone using Gaforum
GUSTAV 10:00 PM 07-07-19
チュウボク比SEGA小圈子唔比打大會

今次SEGA又好似過份左D :0)
LR猫 10:42 AM 07-08-19
作者: GUSTAV:
チュウボク比SEGA小圈子唔比打大會

今次SEGA又好似過份左D :0)

チュウボク衰乜?
darkvolver 10:55 AM 07-08-19
想問下戰國大戰BGM要點先有?
GUSTAV 11:31 AM 07-08-19
チュウボク衰乜?
咪又係SUBIC 代打? 佢又唔係BAN 比人黃牌之嘛

>戰國BGM
去TERMINAL 到比錢買
第一 ... 89 139 179 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 199 239  ... 最後

返回主題版面