Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-11-03, 01:24 AM   #1
ULTRASEVEN
Insane Gamer


註冊日期: Aug 2003
有冇人買左Dir en grey新碟?

覺得點,
正唔正?
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-03, 11:13 PM   #2
祖羅.祖班納
God of Gamer
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
今日買左......未聽曬,你唔係諗住問左好冇聽先買呱.....(照計係fans既好唔好聽都會買 )

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-03, 11:24 PM   #3
侍銃
Senior Gamer
京極堂

註冊日期: Jul 2002
煲左幾日,覺得正過[鬼葬]好多~~
係比較hardrock o既album,唔錯唔錯

不思議なことなど

何もない
侍銃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-03, 12:19 AM   #4
ULTRASEVEN


引用:
Originally posted by 祖羅.祖班納 :
今日買左......未聽曬,你唔係諗住問左好冇聽先買呱.....(照計係fans既好唔好聽都會買 )
其實我出post前已經買左,
(鬼叫初回有DVD咩… )
只係想聽下各位ge意見je,
我都同意今次隻碟比起鬼葬易接受同順耳得多。
舊 09-12-03, 12:53 PM   #5
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
其實我出post前已經買左,
(鬼叫初回有DVD咩… )
只係想聽下各位ge意見je,
我都同意今次隻碟比起鬼葬易接受同順耳得多。
冇買初回呀....貴成舊水.....:@_@":
其實佢地到依家仲保持番呢種音樂已經好難得.....好多樂隊都轉曬pop (例如pierrot )

舊 09-15-03, 12:25 AM   #6
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
起碼好過SIX UGLY,但始終無左GAUZE既感覺~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-03, 01:56 PM   #7
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

GAUZE係最好聽~~~~
我會咁排....好聽度(1)GAUZE(2)鬼葬(3)VULGAR(4)MACABRE(5)six Ugly<===唔知點解,好唔鍾意聽LEE隻

舊 09-15-03, 02:02 PM   #8
小雨

上網訂左不過未 ship 到黎..
但係 download 左 mp3 黎聽..
偏向 d.metal 風...變到好沉...
同鬼葬比的話可以話係完全唔同...

舊 09-15-03, 04:20 PM   #9
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

我就會咁排:GAUZE>MISSA>MACABRE>VULGAR>鬼葬>SIX UGLY

舊 09-15-03, 09:12 PM   #10
侍銃
Senior Gamer
京極堂

點解大家都好似唔太鍾意six ugly?
我就覺得正過鬼葬喎~~"hades","umbrella"同"秒 「」深"都好好聽呀

不思議なことなど

何もない
侍銃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-03, 12:18 AM   #11
ULTRASEVEN


我就咁排:GAUZE>MACABRE>MISSA>VULGAR>鬼葬>SIX UGLY

隻GAUZE-62045-全碟歌曲加過激影像結合,真係正到爆…

此篇文章於 09-16-03 01:49 AM 被 ULTRASEVEN 編輯。
舊 09-16-03, 01:27 AM   #12
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
Originally posted by 侍銃 :
點解大家都好似唔太鍾意six ugly?
我就覺得正過鬼葬喎~~"hades","umbrella"同"秒 「」深"都好好聽呀
我就覺得舊版秒「」深好聽好多~~~
six ugly隻碟俾我感覺係好puck~~~~唔太岩口味~~~~
不過其實我都淨係鐘意MISSA、GAUZE同MACABRE........

舊 09-16-03, 01:44 AM   #13
ULTRASEVEN


delete

此篇文章於 09-16-03 01:47 AM 被 ULTRASEVEN 編輯。
舊 09-16-03, 01:57 AM   #14
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
隻GAUZE-62045-全碟歌曲加過激影像結合,真係正到爆…
簡直無敵~~~~~~
但可惜之後再無全碟拍晒MV咁正囉~~~
MV之中我就最鐘意I'll,睇京扮清春~~~正~~~~~~

舊 09-16-03, 12:10 PM   #15
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

大家最鍾意邊隻歌?我最最最like係"raison detre",次次聽都好high,睇埋mv仲high....
ps...予感mv京都好青春嫁

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
豪氣蓋天 黃柏高 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 40 01-14-04 12:29 AM
劉鑾雄與王穎妤曾苦戀6年 Busconcamp Neo Entertainment TREND 21 12-05-03 09:37 PM
勁 歌 》 無 線 玩 新 制   GiGi 華 仔 缺 席 冇 獎 ULTRASEVEN Neo Entertainment TREND 30 09-29-03 01:02 PM
森 美 節 目 內 爆 粗   商 台 強 詞 狡 辯 冇 咁 事 Asurada Neo Entertainment TREND 43 07-28-03 08:16 AM

現在的時間是 09:11 AM

手機版 | APP版