Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94 144  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
DMRevolution 09:32 AM 04-27-12
作者: pet3:
我是.....白金了TOI-R
有玩網球
有玩跳樓少女
有玩RO (只去到人物設定,就轉了玩機戰)
有玩PSV 版 機戰Z-2
未來可能會買PSV 的シェルノサージュ ~失われた星へ捧ぐ詩~
5月我們有遊戲天國(笑
6月有高達SEED
7月有數碼暴龍(PSP>PSV)
8月有蔥音

平均是3個月2隻吧 ?

車槍球 ?
這是什麼東西
我完全不玩的
除左7, 8月之外, 其他暫時可以閣置
pet3 10:08 AM 04-27-12
作者: dmr5202005:
除左7, 8月之外, 其他暫時可以閣置
反正6月我好多ps3 遊戲玩
明明你有玩psv 的女朋友
DMRevolution 10:53 AM 04-27-12
反正6月我好多ps3 遊戲玩
明明你有玩psv 的女朋友
玩左陣咋....我要返工的

DM 我應該買psp 版算了, 雖然psv版玩應該會好正, 但是想要實體版多d...
暫時可以風平浪靜一下, 來黎我好似冇咩game 出
pet3 11:05 AM 04-27-12
玩左陣咋....我要返工的

DM 我應該買psp 版算了, 雖然psv版玩應該會好正, 但是想要實體版多d...
暫時可以風平浪靜一下, 來黎我好似冇咩game 出
好很多呢

GN00508771 11:10 AM 04-27-12
6月P4G
7月DIGIMON...暫時係咁多
DMRevolution 12:02 PM 04-27-12
好很多呢 ...
但是我想要碟版嘛~又唔想買多次...

作者: GN00508771:
6月P4G
7月DIGIMON...暫時係咁多
6月pm , 但是頌唸緊買唔買...
7月dm
8月39娘
9月加速世界....

嘔血...
pet3 03:26 PM 04-27-12
但是我想要碟版嘛~又唔想買多次...

6月pm , 但是頌唸緊買唔買...
7月dm
8月39娘
9月加速世界....

嘔血...
アクセル・ワールド你買ps3 版啦
DMRevolution 03:27 PM 04-27-12
アクセル・ワールド你買ps3 版啦
咁一定啦~ 藍碟ova

我表示, 我為ova 而買game~

--------------------------------------------

提外話~
如果想買多部機, 我d game 咪唔可以插去新機玩囉= =!?
pet3 03:35 PM 04-27-12
咁一定啦~ 藍碟ova

提外話~
如果想買多部機, 我d game 咪唔可以插去新機玩囉= =!?
有動畫 ?
借黎我做字幕

我無錢買

我簽名基本上就是我會玩的東西了

---------------------------------
psn 遊戲 當然要同帳戶就可以
實game 要看看 save 放在哪裡 ?
放save 卡的話可以插去其他機玩
記在實卡的話就最好不要轉機了 (同psn帳戶就無所謂)
DMRevolution 03:52 PM 04-27-12
有動畫 ?
借黎我做字幕

我無錢買

我簽名基本上就是我會玩的東西了

---------------------------------
psn 遊戲 當然要同帳戶就可以
實game 要看看 save 放在哪裡 ?
放save 卡的話可以插去其他機玩
記在實卡的話就最好不要轉機了 (同psn帳戶就無所謂)
妳唔買咩= =!?

簽名有野咩...

初回限定生産版
PS3専用ゲームソフト
【プレイ人数】 1人

【セット内容一覧】
●「アクセル・ワールド -銀翼の覚醒-」ゲームソフト
●「アクセル・ワールド -銀翼の覚醒-」OVA Blu-ray Disc
●設定資料集 
●限定版ビジュアル収納 BOX

-----------------------------------

頌唸緊, 因為想轉日機, 但是死人3g 都家下頌是lock 緊...
如果unlock 就轉日機, full backup 連account 一齊轉~
pet3 03:58 PM 04-27-12
妳唔買咩= =!?

簽名有野咩...

初回限定生産版
PS3専用ゲームソフト
【プレイ人数】 1人

【セット内容一覧】
●「アクセル・ワールド -銀翼の覚醒-」ゲームソフト
●「アクセル・ワールド -銀翼の覚醒-」OVA Blu-ray Disc
●設定資料集 
●限定版ビジュアル収納 BOX

-----------------------------------

頌唸緊, 因為想轉日機, 但是死人3g 都家下頌是lock 緊...
如果unlock 就轉日機, full backup 連account 一齊轉~
4月
PSV 機戰Z 2下篇(740)
5月
安全
6月
PS3 東京森林(350)
PS3 .hack//Versus 日限版(960)
PS3 瑞奇與叮噹 ps2 3部曲HD合集(400)
NDS 小精靈黑2 (400)
7月
PSV 數碼暴龍RE(約500)
日期未定
PS3 時と永遠(未定)
PS3 第2次機戰OG

主要是我無錢QAQ
NeGi 10:25 PM 04-27-12
今日買左隻シェルノサージュ 但未出機
想問下 係咪一定要3G機先玩到? wifi得唔得?
DMRevolution 11:07 PM 04-27-12
4月
PSV 機戰Z 2下篇(740)
5月
安全
6月
PS3 東京森林(350)
PS3 .hack//Versus 日限版(960)
PS3 瑞奇與叮噹 ps2 3部曲HD合集(400)
NDS 小精靈黑2 (400)
7月
PSV 數碼暴龍RE(約500)
日期未定
PS3 時と永遠(未定)
PS3 第2次機戰OG

主要是我無錢QAQ
又真是幾多....不過我都有隻PS3....6月鍊金師..XD

作者: NeGi:
可以
Orphan 11:18 PM 04-27-12
作者: NeGi:
wifi都得
DC 97 09:05 AM 04-28-12
想過歌落PSV到~
系咪無得copy paste ?
kyo353 10:08 AM 04-28-12
想問有冇人見到邊度有行版wipeout2048?
淨係見過有美版
pet3 12:39 PM 04-28-12
又真是幾多....不過我都有隻PS3....6月鍊金師..XD

可以
我上2集都未玩
( ゚ω゚)? 12:44 PM 04-28-12
PS Vita將可運行PS one遊戲

Posted : 四月 - 26 - 2012 @ : 8:40 下午 | Filled under: PS VITA
Share

近日歐洲PlayStation Vita Store發現PS one 《Buzz Lightyear》發售,這表明Sony已經快完成PSV對PS1遊戲的支持工作了。
這個PS1遊戲售價3.99英鎊,雖然如果你試圖運行它會導致系統錯誤。
SCE總裁吉田修平曾于本周早些時候在Twitter上告知公司正“努力實現”Vita對PS1遊戲的支持。

www43w2002 03:00 PM 04-28-12
搬屋成個禮拜冇掂過部機..
插哂線順手開一開再順手更新..
用一陣飛卜就過熱熄左..成半日都未開得番='[
pet3 05:55 PM 04-28-12
現在16gb 卡係唔係仲488元
無平過?
kyo353 06:11 PM 04-28-12
現在16gb 卡係唔係仲488元
無平過?
想平買美版咪得
武藤遊戲 09:21 PM 04-28-12
遙控車

DMRevolution 01:36 AM 04-29-12
我上2集都未玩
冇呀, 我都冇玩, 我個FD 話今集同上兩集冇分別, 所以打算出手~~~
www43w2002 06:18 PM 04-29-12
作者: www43w2002:
搬屋成個禮拜冇掂過部機..
插哂線順手開一開再順手更新..
用一陣飛卜就過熱熄左..成半日都未開得番='[
維修搬左不特止=[仲要放日放紅假=[
你星期日求其放條友o係度收都好啦=[又唔洗你即刻整=[
即係叫我要請假放底又要請假拎番ja=[
阿悶. 06:52 PM 04-29-12
部360 放左喺度成年冇玩過. 諗緊好唔好買部psv 充喜吓.
而家PSV 去邊度買好?
同埋有冇d fps game 好玩? 最好有得online 打
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94 144  ... 最後

返回主題版面