Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-14-18, 08:12 AM   #3651
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
副効果変更券果d點羅…
一更新已經fing曬

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-18, 01:34 PM   #3652
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: gun2506 查看文章
荀灌CODE原來任用

三個人還訂了三本

ANAZON退貨不知麻不麻煩
可以pm我嗎
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-18, 04:23 PM   #3653
gun2506
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
引用:
作者: ouki 查看文章
可以pm我嗎

原本twitter有圖但好像自刪了

此篇文章於 08-14-18 06:42 PM 被 gun2506 編輯。
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-18, 05:22 PM   #3654
ouki
戸松控

....唔識打司馬師....打到7788又回返滿
舊 08-14-18, 06:50 PM   #3655
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>

引用:

一個可以在你城門連埋計可以爆最少3次增援,打不到是可以理解。

就正如漢嗚一出時,推爆人一樣....

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 08-14-18, 07:00 PM   #3656
darkvolver
頹冗

題外話,今集終於有魏延...

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 08-14-18, 07:57 PM   #3657
ouki
戸松控

引用:
作者: darkvolver 查看文章
一個可以在你城門連埋計可以爆最少3次增援,打不到是可以理解。

就正如漢嗚一出時,推爆人一樣....

漢嗚都仲可以連還去拖完個計.....下流都係回3成....你回滿我真係唔識打....
舊 08-15-18, 02:00 AM   #3658
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
今日睇到有人用辛評好似幾好玩....
打一下城回2士氣....

個計唔知放落漢貂蟬回唔回到士氣....
回到就係一直有士氣.....
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-18, 06:32 AM   #3659
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
對面係+5號令
開幕打到既DECK 打盡佢

中場對戰時唔好平均扣佢血 全部集殺1隻迫佢早開
你有超絕號令/大型超絕其實佢打唔得太多 冇就...隻野本身計WARA 收卡啦
成副DECK張春華先同隻8武麻弓係最煩
尾段輸城你當預左

連環打佢冇咩用 用大攻勢同佢鬥大仲好

識打機緊係用姜維 易用又廚

それが王者の戦いというものだ

此篇文章於 08-15-18 06:50 AM 被 GUSTAV 編輯。
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-18, 12:31 PM   #3660
ouki
戸松控

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
對面係+5號令

你有超絕號令/大型超絕其實佢打唔得太多 冇就...隻野本身計WARA 收卡啦
尾段輸城你當預左

謝gsir...睇下下次見到試下先
舊 08-15-18, 12:59 PM   #3661
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
對面係+5號令

尾段輸城你當預左

同意佢好怕開幕大力既WARA~
開幕盡打~針細腳黎殺就OK~

諗緊姜維打8卦都唔錯~夾張翼新魏延~

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-18, 02:58 PM   #3662
darkvolver
頹冗

三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>

引用:
作者: 無題 查看文章
同意佢好怕開幕大力既WARA~

開幕盡打~針細腳黎殺就OK~

諗緊姜維打8卦都唔錯~夾張翼新魏延~

姜維真係op....我未見過一隻怪在接觸後,可以在5-6秒內削到見紅。

舊 08-15-18, 03:09 PM   #3663
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
呂姬表示

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-18, 05:28 PM   #3664
darkvolver
頹冗

引用:
作者: b_boy 查看文章
呂姬表示

呂姖算罷啦cost太高,吃力不討好,不如用漢劉備...

舊 08-15-18, 05:35 PM   #3665
b_boy
↘呆~

我係想講磨5~6秒見紅, 呂姬一早就係

淯底可保一世平安
舊 08-15-18, 07:20 PM   #3666
darkvolver
頹冗

引用:
我係想講磨5~6秒見紅, 呂姬一早就係

感覺上真係好似快左...

舊 08-15-18, 08:57 PM   #3667
ouki
戸松控

姜維要城門定攻升好D?
舊 08-15-18, 10:07 PM   #3668
GUSTAV
The One
poor

呢個VERSION 一定城門....

姜維依家個計=當年呂姬+車輪傳
只係5氣 仲要有城

舊 08-16-18, 08:45 AM   #3669
darkvolver
頹冗

引用:
呢個VERSION 一定城門....

姜維依家個計=當年呂姬+車輪傳
只係5氣 仲要有城

想問一下,姜維個計係包括埋敵人少血過自己時,會扣得再多d?

配音用子安武人...又夠氣勢。

舊 08-16-18, 10:19 AM   #3670
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: darkvolver 查看文章
想問一下,姜維個計係包括埋敵人少血過自己時,會扣得再多d?

配音用子安武人...又夠氣勢。

唔會 佢只係有個車輪加DAM 再加自身高武 = 冇解一係比佢打一係死人守佢= 呢隻GAME最強既玩法

舊 08-16-18, 01:24 PM   #3671
darkvolver
頹冗

引用:
唔會 佢只係有個車輪加DAM 再加自身高武 = 冇解一係比佢打一係死人守佢= 呢隻GAME最強既玩法

謝巨巨解釋..

舊 08-17-18, 10:43 AM   #3672
twskkw
Junior Member
風之丘

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: kev00269270 查看文章
今日睇到有人用辛評好似幾好玩....
打一下城回2士氣....

個計唔知放落漢貂蟬回唔回到士氣....
回到就係一直有士氣.....
唔可以
由手機版發出
twskkw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 11:10 AM   #3673
b_boy
↘呆~

引用:
作者: twskkw 查看文章
唔可以
由手機版發出
前日果場完全唔記得要深插打門

淯底可保一世平安
舊 08-17-18, 12:16 PM   #3674
twskkw
Junior Member
風之丘

註冊日期: Mar 2012
引用:
前日果場完全唔記得要深插打門
你行中間我又未必咁守啫
由手機版發出
twskkw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 05:10 PM   #3675
b_boy
↘呆~

引用:
作者: twskkw 查看文章
你行中間我又未必咁守啫
由手機版發出
我一直都中間喎, 定係你講我一早就深插唔會開手刀?

淯底可保一世平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 06:38 AM

手機版 | APP版