Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-24-06, 01:19 PM   #326
Misaki Taro
God of Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
我想睇ar ~~
可以pm 我 ma ????
thx !!!

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-06, 01:27 PM   #327
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: kit1133
遲來一問
有人能PM我那裡能看到嗎?
引用:
作者: 飛機王
搵唔到有得load....可唔可以pm條link俾我^^
引用:
作者: Misaki Taro
我想睇ar ~~
可以pm 我 ma ????
thx !!!
發出了

舊 01-24-06, 07:13 PM   #328
CCemi

註冊日期: Dec 2003
唔知今次講RJ11會唔會講到2010年呢

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-06, 11:49 PM   #329
小寶
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 艾莉娜
發出了
唔該你丫
小寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-06, 07:06 PM   #330
auntiethird
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
麻煩PM給我,謝謝!

舊 01-30-06, 08:32 PM   #331
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
而家高橋個頭擺到咁大
all japan 23人大軍佢唔知會點取捨呢

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-06, 08:38 PM   #332
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Bleed Saga
而家高橋個頭擺到咁大
all japan 23人大軍佢唔知會點取捨呢
駛諗
大雞翼做隊長
跟住成班足少個時原班人馬打世界盃

舊 01-30-06, 08:41 PM   #333
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: POISON
駛諗
大雞翼做隊長
跟住成班足少個時原班人馬打世界盃
咁佢而家寫RJ11+新U19為乜

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-06, 08:55 PM   #334
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
all 23有咩人都無咩所謂嫁啦
出黎出去都係果11~3個

舊 01-30-06, 11:11 PM   #335
whistle
Insane Gamer
魯爾才是王道

註冊日期: Jan 2003
見大家講得咁開心,
我都想睇下,
麻煩可唔可以pm比我 thx
whistle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-06, 11:56 PM   #336
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
乜鬼來興龍一0個d晨早應該踢走佢啦
0係場邊打氣打足十幾年喇

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 02:50 PM   #337
魚伕
Moderator

《 足 球 小 將 》 出 戰 伊 拉 克

足 球 果 然 是 世 界 語 言 , 「 享 譽 國 際 」 的 日 本 足 球 員 戴 翅 偉 , 將 「 出 使 」 伊 拉 克 , 務 求 促 進 日 本 與 伊 拉 克 的 友 好 關 係 。 日 本 外 務 省 昨 天 ( 周 四 ) 表 示 , 電 視 卡 通 片 《 足 球 小 將 Goal! 》 將 會 在 美 國 政 府 出 錢 開 設 的 伊 拉 克 「 傳 媒 網 絡 」 電 視 台 播 出 , 但 原 名 「 大 空 翼 」 的 「 戴 翅 偉 」 , 要 改 一 個 阿 拉 伯 名 字 「 馬 吉 德 」 ( Captain Majed ) 才 可 出 鏡 。 外 務 省 發 言 人 說 : 「 伊 拉 克 人 熱 愛 足 球 , 我 們 期 望 《 足 球 小 將 》 能 夠 鞏 固 日 伊 兩 國 友 誼 。 」

法 新 社

教他們用足球黎代替戰爭吧....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 02:54 PM   #338
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 魚伕

足 球 果 然 是 世 界 語 言 , 「 享 譽 國 際 」 的 日 本 足 球 員 戴 翅 偉 , 將 「 出 使 」 伊 拉 克 , 務 求 促 進 日 本 與 伊 拉 克 的 友 好 關 係 。 日 本 外 務 省 昨 天 ( 周 四 ) 表 示 , 電 視 卡 通 片 《 足 球 小 將 Goal! 》 將 會 在 美 國 政 府 出 錢 開 設 的 伊 拉 克 「 傳 媒 網 絡 」 電 視 台 播 出 , 但 原 名 「 大 空 翼 」 的 「 戴 翅 偉 」 , 要 改 一 個 阿 拉 伯 名 字 「 馬 吉 德 」 ( Captain Majed ) 才 可 出 鏡 。 外 務 省 發 言 人 說 : 「 伊 拉 克 人 熱 愛 足 球 , 我 們 期 望 《 足 球 小 將 》 能 夠 鞏 固 日 伊 兩 國 友 誼 。 」

法 新 社

教他們用足球黎代替戰爭吧....
可能佢地會貿學雷獸當火箭炮用

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 03:16 PM   #339
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
不是戴志偉嗎?

Rice

舊 03-03-06, 03:23 PM   #340
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: riceking
不是戴志偉嗎?

Rice
要學無記咁改個伊拉克名先可以

舊 03-03-06, 03:25 PM   #341
魚伕
Moderator

引用:
不是戴志偉嗎?

Rice
睇電視...戴次偉.....
引用:
作者: 艾莉娜
要學無記咁改個伊拉克名先可以
文中已有...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 03:28 PM   #342
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

我記得真係"志", 唔係"次"

Rice

舊 03-03-06, 03:30 PM   #343
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
我記得真係"志", 唔係"次"

Rice
漫畫係志, 但電視台譯熾
聽過無線同有線既都係咁叫

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 03:34 PM   #344
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544

??
?

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 03:37 PM   #345
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

註冊日期: Sep 2004
都係日本人,大空翼需唔需要同果邊既自衛隊踢番場?

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related
貝黑萊特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 06:29 PM   #346
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
電視叫戴偉, 漫畫叫戴志偉這樣...?

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 06:37 PM   #347
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 小J

??
?
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 06:38 PM   #348
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
足小太暴力喇. 我驚伊拉克人睇完仲暴戾左.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-06, 06:38 PM   #349
遊戲人間
"oui"

XBox Live Gamertagark0811
自己聽翻黎既感想...
配音有時叫志偉,有時叫次偉,甚至有時會叫刺蝟....w

舊 03-03-06, 11:50 PM   #350
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
絕對係翅,

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 02:15 AM

手機版 | APP版